Lisää päivät

Dakota Building

Dakota Building: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

New York City: Yksityinen Central Park Pedicab Tour

1. New York City: Yksityinen Central Park Pedicab Tour

Yksi New Yorkin tunnetuimmista nähtävyyksistä, Central Park, on laaja viheralue Manhattanin sydämessä. Tällä yksityisellä pedicab-kiertueella näet taatusti enemmän tästä keidassta kuin mahdollista jalkaisin. Matkustaessasi tulet nauttimaan tarinoista puiston kohokohdista, kuten Bethesda-suihkulähteestä ja mansikkapelloista, John Lennonin muistomerkistä. Asiantunteva opas antaa sinulle lisätietoa, jota saatat jäädä paitsi, jos tekisit sen yksin. Tässä kokemuksessa on yli viisikymmentä kohokohtaa, mukaan lukien historialliset maamerkit, elokuvapaikat, julkkishuoneistot ja paljon muuta. Kierroksen päätteeksi sinut pudotetaan joko Rockefeller Centeriin, Times Squareen tai Fifth Avenue Shopsiin.

New York City: Central Park: Central Park Guided Pedicab Tour

2. New York City: Central Park: Central Park Guided Pedicab Tour

Pidä taukoa New Yorkin vilskeestä ja hälinästä yksityisellä polkupyöräkierroksella Central Parkissa. Mukana on ammattivalokuvaaja, joka ikuistaa kokemuksesi, kun vierailet puiston kohokohdissa, kuten Strawberry Fieldsillä, Dakota Buildingilla, Bow Bridgellä ja Pilgrim Hillillä. Tapaa oppaasi ja lähde tutustumaan New Yorkin ikoniseen Central Parkiin. Opas kertoo oppaallesi lisää tämän Manhattanin korkeiden pilvenpiirtäjien keskellä sijaitsevan vihreän keidasalueen historiasta sekä kiehtovia faktoja. Suuntaa Bethesdan suihkulähteelle, joka on puiston tunnetuimpia piirteitä, erityisesti elokuvasta Yksin kotona 2. Aja Bow Bridge -sillan yli ja saavu Strawberry Fieldsiin, joka sijaitsee Dakota Buildingia vastapäätä. Tutustu tähän 2,5 hehtaarin kokoiseen maisema-alueeseen, joka on omistettu John Lennonille. Elokuvien ystävien kannattaa pitää silmällä puiston monia alueita, jotka ovat esiintyneet Hollywoodin suurimmissa tuotannoissa ja suosituissa tv-sarjoissa. Katso silta modernista jouluklassikosta Elf sekä kauko-ohjattavat veneet elokuvasta Stuart Little. Ammattivalokuvaaja on koko seikkailun ajan tallentamassa matkaasi, ja kuuluisissa paikoissa on lukuisia valokuvausmahdollisuuksia.

NYC: Staten Island Ferryn kanssa.

3. NYC: Staten Island Ferryn kanssa.

Näe New Yorkin parhaat puolet bussilla ja laivalla tehtävillä kiertoajeluilla. Nauti opastetuista kävelykierroksista Manhattanin keskikaupungilla, Central Parkissa, Rockefeller Centerissä, Fifth Avenuella, 9/11 Memorial -muistomerkillä ja talousalueella. Elävä matkaopas parantaa kokemustasi kommentoimalla tätä 6 tunnin ohjelmaa. Staten Islandin lautta takaa henkeäsalpaavat näkymät New Yorkin ja New Jerseyn horisonttiin, mukaan lukien Brooklynin silta, Vapaudenpatsas, One World Trade Center, Governors Island ja paljon muuta.Hengästyttävät näkymät New Yorkin ja New Jerseyn horisonttiin.

New York City: Bussikierros Manhattanilta

4. New York City: Bussikierros Manhattanilta

Tämä New Yorkin kiertoajelu tarjoaa mukavat bussikuljetukset ja kerronnan, jotta saat kaiken irti New Yorkin kokemuksestasi. Kuljettajasi aloittaa kiertueen johtamalla sinut Central Park Westin läpi, josta voit katsella Dakota -rakennusta. Sieltä jatkat Upper West Sideen. Myöhemmin ajaa ohi useita kuuluisia New Yorkin museoita, kuten American Museum of Natural History, Guggenheim Museum ja Metropolitan Museum. Seuraavaksi menet Midtowniin ajaaksesi Fifth Avenuetta pitkin. Täällä näet kuuluisan Rockefeller Centerin ja Radio City Music Hallin ennen kuin pysähdyt katsomaan Empire State Buildingia. Flatiron -rakennuksesta jatkat matkaa Pikku -Italiaan ja kävelet New Yorkin kuuluisalle Chinatownille. Bussi vie sinut finanssialueen Wall Streetille ja pysähtyy Battery Parkissa nähdäksesi Vapaudenpatsaan - ne, jotka haluavat, voivat lopettaa kiertueen täällä. Kiertue jatkuu West Highwayn kautta, jossa voit nähdä uudelleenrakennetun World Trade Center -kompleksin paikan. Kiertue päättyy Herald Square -aukiolle. Tällä kiertueella on lukuisia valokuvapysäkkejä, joiden avulla voit tallentaa New Yorkin kokemuksesi.

New York City: New York: Classic Central Park Guided Pedicab Tour

5. New York City: New York: Classic Central Park Guided Pedicab Tour

Aloita kierros suuntaamalla puiston reunalla sijaitsevalle kokoontumispaikalle. Tapaa kuljettajasi ja nouse polkuautoon, ja lähde sitten yhdessä 1 tunnin kierrokselle tutustumaan Central Parkin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja nähtävyyksiin. Matka puiston halki ja pysähdy 10-15 minuutin pysähdys upealla Bethesdan terassilla ja suihkulähteellä. Nouse täällä ulos, jotta sinulla on mahdollisuus kävellä ja ottaa valokuvia. Sitten lähde jälleen kohti Cherry Hill Fountain and Bow Bridgea, ikonista paikkaa, jossa on vuosien varrella tehty lukemattomia kosintoja. Pysähdy täällä vielä kerran nopeasti ylittämään järven ylittävä silta ja ottamaan lisää uskomattomia kuvia. Seuraavaksi suuntaa 5-10 minuutin pysähdykselle Strawberry Fieldille, jossa voit löytää John Lennonin muistomerkin. Tee viimeinen pysähdys Dakota Buildingin luona, jossa voit vierailla paikassa, joka tunnetaan parhaiten John Lennonin ja Yoko Onon kotina. Kierroksen päätteeksi sinut viedään takaisin alkuperäiseen noutopaikkaan, jossa ikimuistoinen ajelusi päättyy.

NYC: Central Park Pedicab Tour - kohokohdat

6. NYC: Central Park Pedicab Tour - kohokohdat

Matkusta pediataksilla ja nauti henkilökohtaisesti räätälöidystä kierroksesta, joka takaa, että koet maailman kuuluisimman kaupunkipuiston todellisen kauneuden. Sinun 1h. Central Park -elämys kattaa Central Parkin keski- ja eteläosan, ja voit valita 2-3 pysähdystä matkan varrella. Suosittuihin pysähdyspaikkoihin kuuluvat Bethesda Terrace & Fountain, Cherry Hill Fountain (eli Friends-lähde), Boat Pond, Bow Bridge, Lake, Strawberry Fields ja Dakota-rakennus. 2Hr. Pedicab-kierrokset kulkevat pidemmälle ja pysähtyvät lisäksi Alice in Woderland -patsaalla, linnalla, Shakespeare Gardenilla ja Reservoirilla. Kaikki pysähdykset ovat vapaaehtoisia, mutta joitakin pysähdyksiä suositellaan ehdottomasti, ja mainitsemme ne varmasti. On aikaa pysähtyä lyhyille kävelylenkeille, venyttelyyn ja valokuvien ottamiseen, mutta olet kuitenkin suurimman osan ajasta polkuautossa rentoutumisen ja mukavuuden vuoksi.

Manhattanilla: Central Parkissa.

7. Manhattanilla: Central Parkissa.

Hemmottele itseäsi täydellisellä VIP-kokemuksella yksityisellä hevoskärryajelulla Central Parkissa, New Yorkissa. Astu ylellisyyden maailmaan, kun lähdet henkilökohtaiselle matkalle läpi maailman ikonisimpien puistojen lumoavien maisemien. Siitä hetkestä lähtien, kun nouset hienojen hevosvaunujemme kyytiin, saat nauttia vertaansa vailla olevasta mukavuudesta ja tyylikkyydestä. Kokenut vaununkuljettajamme opastaa sinua Central Parkin viehättävillä poluilla ja kertoo matkan varrella kiehtovia oivalluksia ja tarinoita. Tällä yksinoikeudella järjestetyllä yksityisajelulla voit räätälöidä matkasuunnitelmasi ja varmistaa, että vierailet puiston lumoavimmissa paikoissa ja piilotetuimmissa helmissä. Etsitpä sitten romanttista retkeä, perheseikkailua tai erityistä juhlaa, VIP-yksityinen hevoskärryajelu lupaa unohtumattoman kokemuksen, joka on räätälöity mieltymystesi mukaan. Ota upeita valokuvia ikonisissa paikoissa, kuten Bethesda Terrace, Bow Bridge ja upea Jacqueline Kennedy Onassis Reservoir. Uppoudu puiston rauhallisuuteen ja ihaile vehreää vehreyttä, viehättäviä siltoja ja seesteisiä järviä, jotka määrittelevät Central Parkin viehätyksen. Nauti tämän yksityisen vaunukyydin intiimiydestä, kun sinä ja rakkaasi nautitte hetkestä yhdessä. Huomaavainen henkilökuntamme huolehtii siitä, että kaikki yksityiskohdat on huomioitu, ja tekee tästä poikkeuksellisen kokemuksen, joka ylittää odotuksesi. Varaa VIP-yksityinen hevoskärryajelu Central Parkissa jo tänään ja hemmottele itseäsi eksklusiivisella seikkailulla, jossa yhdistyvät tyylikkyys, viehätysvoima ja yhden New Yorkin arvokkaimman maamerkin ajaton kauneus.

New York City: Central Parkin itseohjattu äänikävelykierros

8. New York City: Central Parkin itseohjattu äänikävelykierros

Nauti vierailusta New Yorkin ikoniseen Central Parkiin omatoimisella kävelykierroksella. Tutustu alueen alaosaan omaan tahtiisi äänioppaan taikuuden avulla. Olemme koonneet parhaista parhaat yhdeksi kävelylle, joten saat kaiken irti tästä valtavasta puistosta 90 minuutissa. Saat latausohjeet varauksenteon jälkeen. Lataa sovellus ja aloita kierros matkapuhelimellasi oppaana. Matkusta ajassa taaksepäin tarinoiden rakkaudesta, menetyksestä, naurusta ja tragedioista joka käänteessä. Sinulla on mahdollisuus tutustua John Lennonin murhatarinaan ja osoittaa kunnioitustasi Imagine Mosaicissa Strawberry Fieldsissä. Tuntuu kuin olisit siellä kelkassa ja saat paleltumia, kun Balto pelastaa Nomen Alaskasta ja opi sitten, miksi Balto on väärä koira. Pura Bethesda Terracen symbolit ja saat tilaisuuden itkeä Bethesda Angelin sydäntäsärkevää rakkaustarinaa. Kiertueen aikana tiedät myös, kuinka Shakespeare kertoi tappavista mellakoista ja invasiivisten lajien tarinasta ihmisille. Elä uudelleen Great Zoo Escape of 1874 -jakso ja etsi puiston piilotettu noita. Katso monien TV-ohjelmien ja elokuvien kuuluisia kuvauspaikkoja ja opi, mitkä tähdet asuvat missäkin puiston rakennuksissa. Tapaat joitain Plaza-hotellin 39 omalaatuisesta leskestä ja huomaat myös, miksi Pulitzer-suihkulähde on jättimäinen pesukone. Kuulet mukaansatempaavia tarinoita siitä, miten Central Park oli legendaaristen luojiensa sanoin. Kävele puiston läpi ja katso, kuinka Central Parkin suunnittelu inspiroi Yhdysvaltain Interstate-moottoritiejärjestelmää.

NYC MOONLIGHT HEVOSKULJETUS Central Parkin läpi

9. NYC MOONLIGHT HEVOSKULJETUS Central Parkin läpi

Nojaa taaksepäin ja rentoudu hevoskärryajelulla auringon laskettua Central Parkissa. Nauti puiston rauhasta ja hiljaisuudesta yöllä, kun katselet ikonisia nähtävyyksiä ja vältät päivällä vallitsevia väkijoukkoja. Kokemuksesi alkaa Central Park Southista 59th Streetin ja 6th Avenuen puistosisäänkäynnin kohdalta, hevoshakkurilinjalta. Seuraa Central Parkin kaakkoiskulman kattavaa reittiä, joka sisältää valokuvapysähdyksiä matkan varrella. Katsele ikonisia kohteita, kuten Wollman Rink, The Carousel, Balto-koirapatsas, Summer Stage, The Boat Pond, The Loeb Boat House -ravintola sekä Bethesda Terrace & Fountain. Näet myös The Naumburg Bandshellin, Cherry Hillin, Bow Bridgen ja The Dakota/Strawberry Fields ja Tavern on the Green -ravintolan kuunvalon taikuudessa.

New York: Central Park Private Pedicab Tour

10. New York: Central Park Private Pedicab Tour

Valitse yhden tai kahden tunnin kierros Central Parkissa Pedicabilla Tunnin kierros Tämä tunnin pedicab-kierros on erinomainen tapa tutustua Central Park -puiston tärkeimpiin nähtävyyksiin. Näe Strawberry Fields, Dakota Building, Cherry Hill, Bethesdan suihkulähde, Bow Bridge, Summer Stage, Sheep Meadow, Tavern on Green ja paljon muita nähtävyyksiä. Kierroksella näet kaikki parhaat nähtävyydet! Voit ihailla yhden maailman arvostetuimman puistoalueen kulttuuria ja arkkitehtuuria minä vuodenaikana tahansa. Matkalla opas kertoo sinulle nähtävyyksien historiasta ja merkityksestä. Kahden tunnin kierros (2 tunnin kierros ei saatavilla talvisin kylmän sään vuoksi). Näe New Yorkin Central Parkin nähtävyydet kahden tunnin pedicab-kierroksella. Rauhallisella kierroksella oppaasi kertoo sinulle Central Parkin nähtävyyksistä sekä niiden historiasta. Kahden tunnin kierroksella on viisi pysähdystä. Jokainen pysähdys kestää noin 5-7 minuuttia, jolloin voit katsella kohteita lähempää. Nähtävyyksiä, joita voit nähdä kahden tunnin kierroksella: Strawberry Fields The Dakota Cherry Hill Bethesdan suihkulähde Bow Bridge SummerStage Sheep Meadow Tavern on Green The Reservoir Alice in Wonderland The Great Lawn Delacorten teatteri Metropolitan Museum of Art -taidemuseo Obeliski The Boathouse Kilpikonnalampi American Museum of Natural History San Remo Beldevere

Saatavilla olevat aktiviteetit

24 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 2

Dakota Building: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dakota Building? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.