Tekemistä kohteessa
The Shard

Näe Lontoo Länsi-Euroopan korkeimmasta rakennuksesta. "Vertikaalisesta kaupungista" löytyy 3-kerroksinen katselukansi.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Mitä The Shard kätkee sisälleen?

Lontoon The Shard on Länsi-Euroopan korkein rakennus, joka tarjoaa paljon niin siellä työskenteleville kuin vierailevillekin. Nämä yksityiskohdat ovat rakennuksessa vierailevalle ehdottomasti kokemisen arvoisia!

 • Näkymät The Shardista

  1. Näkymät The Shardista

  Matkusta rakennuksen huipulle ja koe parhaat näkymät Lontooseen. Liput eivät ole edullisimmasta päästä, mutta mikäli englantilaiset sumut peittävät näkyvyyden, voit vierailla huipulla myöhemmin ilmaiseksi!

 • Aqua Shard

  2. Aqua Shard

  Vieraile tässä ravintolassa, mikäli haluat tutustua nykyaikaiseen englantilaiseen ruokaan. Ravintolassa on tarjolla modernisoituja perinneherkkuja niin sunnuntailounaalla kuin iltapäiväteelläkin.

 • Lang

  3. Lang

  Shardin artisaanideli on herkullisen kahvin ja kakkujen kehto. Maisteltuasi leipomon nimikkoleivoksia kiusaus viedä niitä kotiinkin kasvaa taatusti.

 • Shangri-La Hotel

  4. Shangri-La Hotel

  Shangri-Lan viiden tähden sviitit ja upeat näkymät tarjoavat upeat puitteet romanttiselle irtiotolle.

 • Skypool-allas

  5. Skypool-allas

  Euroopan korkeimmalla sijaitseva uima-allas on upea paikka rentoutumiselle ja iltaisin bilettämiselle! Allas on auki ennen klo 20.00 ainoastaan hotellivieraille.

Suunnittele vierailusi

 • Kuinka pääsen The Shardille?

  Lähin Tube-asema on London Bridge, jonne pääsee Northern ja Jubilee-linjolla. Asemalle pääsee myös joillain maanpäällisillä linjoilla. Aurinkoisina päivinä Shardille voi myös kävellä Waterloolta Thamesin eteläreunaa pitkin, tai London Bridgen yli Monumentilta.

 • Pysäköintivaihtoehdot

  Pysäköintitilaa löytyy Kipling Streetilta ja Southwark Bridge Roadilta. The Shard sijaitsee Lontoon ruuhkamaksualueella. Maksuja peritään arkipäivisin klo 7.00-16.00.

 • Mitä laittaa päälle?

  Shardin useimmissa ravintoloissa on smart-casual-pukukoodi. Jätä urheiluasut, shortsit ja sandaalit kotiin.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Avoinna joka päivä klo 10.00-22.00. Aukioloajat vaihtelevat talvisin ja erikoistapahtumien aikaan.
 • Hinta
  Liput alkaen 19 puntaa (alennushinta).
 • Tarvitsenko oppaan?
  Et
 • Kuinka päästä perille
  Lähin metroasema on London Bridge (Jubilee ja Northern-linjat). The Shardin sisäänkäynti on Joiner Streetilta.
 • Lisävinkkejä

  • Ravintoloiden ja baarien pukukoodi on smart-casual.

  • Varaa lippu etukäteen netistä!

The Shard: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa The Shard? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

The Shard : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 5 777 arvosteluun

Varaa oppaasi kautta. Tulostetut liput pois, mutta myös ladattu sovellus. Ostimme päiväpassin, joten selvitettiin, mitä voisimme tehdä päivässä käyttämällä Passia. Käytetyt Big Bus Tours. Koko kaupungin ympyrän kiertäminen kestää vuosia. Meille kerrottiin 2 tuntia, mutta se on enemmän kuin 2 ja 1/2. Jotkut maamerkit jäivät näkemättä tieosuuksien vuoksi. Kävimme Westminster Abbeyssä. Varattu klo 15.00-15.30 St Paul'sissa. Nousin bussiin kello 1.45 ja tein paikan vasta kello 15.30. Bussi meni Abbeyn ohi 3 tai 4 kertaa, mikä oli outoa. St Paul'sista teimme varauksen klo 18 Shardissa. Suosittelen ostamaan passin ja vieraillut nähtävyydet.

Lontoon Big Bus Hop off Hop kiertoajelulla oli erinomainen ja on hieno tapa nähdä lukuisia nähtävyyksiä Lontoon ympäristössä! Siellä on neljä linjaa, jotka kulkevat säännöllisesti, ja bussikierroksen vetäjät olivat erittäin avuliaita ja ammattitaitoisia. Lisäksi on olemassa live-kommentteja sekä tallennettu lukuisilla kielillä.

helppo juttu

Muuten hyvä tapa tutustua kaupunkiin mutta lontoo niin iso kaupunki ettei montaa kohdetta ehdi yhteen päivään ja näin ollen ei ollut edullinen tapa. Passilla muuten kyllä pääsi hyvin liikkumaan.

Onneksi osuimme rauhallisena päivänä, jolloin ei ollut ruuhkaa. Palvelu oli ystävällistä ja ilma oli poutainen, siten maisemat olivat kaiken hinnan väärti.

Helppoa ja kätevää.

Aivan loistava paikka. Satuttiin vielä auringonlaskun aikaan.