The Shard

Näe Lontoo Länsi-Euroopan korkeimmasta rakennuksesta. "Vertikaalisesta kaupungista" löytyy 3-kerroksinen katselukansi.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suunnittele vierailusi

 • Kuinka pääsen The Shardille?

  Lähin Tube-asema on London Bridge, jonne pääsee Northern ja Jubilee-linjolla. Asemalle pääsee myös joillain maanpäällisillä linjoilla. Aurinkoisina päivinä Shardille voi myös kävellä Waterloolta Thamesin eteläreunaa pitkin, tai London Bridgen yli Monumentilta.

 • Pysäköintivaihtoehdot

  Pysäköintitilaa löytyy Kipling Streetilta ja Southwark Bridge Roadilta. The Shard sijaitsee Lontoon ruuhkamaksualueella. Maksuja peritään arkipäivisin klo 7.00-16.00.

 • Mitä laittaa päälle?

  Shardin useimmissa ravintoloissa on smart-casual-pukukoodi. Jätä urheiluasut, shortsit ja sandaalit kotiin.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Avoinna joka päivä klo 10.00-22.00. Aukioloajat vaihtelevat talvisin ja erikoistapahtumien aikaan.
 • Hinta
  Liput alkaen 19 puntaa (alennushinta).
 • Tarvitsenko oppaan?
  Et
 • Kuinka päästä perille
  Lähin metroasema on London Bridge (Jubilee ja Northern-linjat). The Shardin sisäänkäynti on Joiner Streetilta.
 • Lisävinkkejä

  • Ravintoloiden ja baarien pukukoodi on smart-casual.

  • Varaa lippu etukäteen netistä!

The Shard: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa The Shard? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

The Shard : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 7 910 arvosteluun

Käyn aina uusissa kaupungeissa oppimassa kulkuani. Aika ajoitettu 20 minuutin välein meidän 3 päivän lipulle. Helppo nähdä ympäri kaupunkia, pelasti meidät taksit/Uberit noustamalla pois lähemmällä pysäkillä asioihin, joita halusimme nähdä ja tehdä kaikkialla kaupungissa. Huomautus: SININEN linja ei ole nyt toiminnassa - se on "kausiluonteista". Minulta se on varmasti jäänyt varaamatta. Jokiristeily on todella sen arvoinen. Rakastan erilaisia näkemyksiä ja kommentteja. Helppoa, luotettavaa. Rauhallista jopa vain ratsastaa heidän silmukoillaan. Suosittelen ehdottomasti sekä kiertueeksi että taksiksi sinulle!

Erinomainen kokemus ja erittäin hyvin hoidettu. Kiipeämisestä teki todella nautinnollisen oppaamme Joey - onnea rumpujen soittamiseen! - ja tuntui erittäin turvalliselta. Huipulla oli runsaasti aikaa ihailla uskomatonta näkymää ja nousi tasaiseen tahtiin. Nopea varoitus, että katon korkeus ja pieni liike voi yllättää jopa niille, jotka eivät piittaa korkeudesta, mutta silti erittäin suositeltavaa. Kiitos joukkue!

Kokemukseni mukaan Shard on paljon parempi kuin muut näkökohdat, joita "silmä" voi kuvitella. Ennakkovaraus on välttämätöntä, jotta vältytään liian pitkiltä jonotuksilta. Shardin henkilökunta järjesti vierailumme hyvin, ja vaikka se oli erittäin kiireinen, siellä oli runsaasti aikaa ihailla upeita näkymiä ja nauttia drinkin baarissa. Rakasti sitä!

helppo saada River Pass Westminsteristä ja näytti juuri passin Greenwichin museoissa. erittäin helppo ja nautinnollinen päivä, suosittelen.

Mene tosi ajoissa paikalle niin pääset jonon kärkeen.