The World Dubai

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

The World Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 17 501 arvosteluun

Aivan ihana reissu! Oppaamme Zeeshan oli loistavaa seuraa ja todella kohtelias. Me naiset saimme kaavut oppaaltamme, joten pukeutumista ei tarvinnut miettiä lainkaan. Moskeijaan ei saanut viedä mitään ylimääräistä, jopa meikit piti jättää bussiin, jotta mukana oli vain kännykkä, lompakko ja vesipullo, mutta se ei haitannut, kun tavarat olivat turvassa bussissa. Zeeshan kertoi historiaa ja paljon informaatiota kulttuurista, kaupungeista ja kohteista. Suosittelemme täysin sydämin!

Retken vahvistus ja tarkemmat aikataulut what's up-viesteillä, ystävällinen, asiallinen palvelu ja asiantunteva opas. Auto mukava, kuski turvallinen ja aina oikeassa paikassa.Päästiin jonojen ohi nopeasti ja siirtymiset sujuivat näppärästi paikasta toiseen. Upeita kohteita, joista toki moskeijassa olisi voinut viettää pidemmänkin aikaa. Omaa aikaa ei jäänyt esim ulkona alueella kiertelyyn. Paljon mielenkiintoista tietoa kohteista.

Meillä oli tosi mukava reissu. Oppaamme Jahan tuli hakemaan hotelli aulasta ja matka Abu Dhabiin ja tutustuminen nähtävyyksiin sai alkaa. Naiset saivat moskeijaan mennessä lainaan Abayn, mustan pitkän mekon ja huivin. Saimme ihailla tietävän oppaan kertomana nähtävyyksiin Abu Dhabissa koko päivän. Suosittelemme muillekin matkaajille jotka haluavat lisätä tietämystään. Opas saa täydet 10 pistettä.

Hyvä kokonaisuus, selkeäkielinen opas Abdullah, aikataulut pitivät pl moskeija jossa päivän lopuksi meni enemmän aikaa. Suosittelen ja teinikin tykkäsi, ei ihan pienten lasten juttu. Syökää hyvin ennen lähtöä ja lounas omaan piikkiin marina mallissa. Etidah näköala oli huikea kuten moskeijakin. Abu Dhabi on valmiimpi kuin Dubai.

Auto tuli hakemaan etukäteen ilmoitettuna aikana hotellilta ja vei siistiin ilmastoituun bussiin. Bussissa oli tarjolla kylmiä vesipulloja ja wi-fi. Saimme myös moskeijaan puettavat kaavut ja huivit, opas puki huivit päällemme (yllättävän haasteellista). Kierroksen jälkeen saimme hetken aikaa käydä nappaamassa ruokaa.