Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Thessaloniki

Historiallisista raunioista ja ottomaanien helmistä vilkkaaseen kulttuuriin, tämä rannikkokaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin.

Thessaloniki: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Thessaloniki parhaat nähtävyydet?

Kohteen Thessaloniki parhaat nähtävyydet ovat:

Thessaloniki: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Thessaloniki? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Thessaloniki : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 1 608 arvosteluun

Kaikki pakko tehdä Thessalonikissa!!! Ota mukaan pyyhe, jos et halua vuokrata sitä ja kännykkään vedenpitävä kotelo, jotta voit ottaa kuvia vesiputouksen äärellä. Opas oli erittäin informatiivinen ja kuljettaja erinomainen, kun ajoimme sateisella säällä. Ensimmäinen kylpy on mukava ja saa paljon liikennettä, mutta muista mennä sisään isompaan kylpyyn, joka on alempana. Siitä pääsee suurempaan vesiputoukseen ja se luo erillisen minilämpöaltaan. Todella rauhoittavaa ja pakko rentoutua ja nauttia. Kävely toisen kaupungin läpi oli mukavaa, ja sieltä on pääsy joihinkin sisäluoliin, muista myös tarkistaa

Kaikki hyvin ajallaan ja sovitussa paikassa. Opas Dimitros oli hyvin perillä kaikesta ja kertoi meille kaikenlaisia ekstrat. Hänen vakuuttavat filosofiset tarinansa olivat myös hauskoja ja opettavia. Tunsin myös oloni turvalliseksi hänen kanssaan autossa. Hänellä on rauhallinen ajotyyli.

Matkamme teki todella poikkeuksellinen oppaamme Yannis. Hullu talvisää teki siitä villin seikkailun, mutta teki siitä vain viihdyttävämmän puoliksi paikallisten tarinoidensa ja ainutlaatuisen näkökulmansa ansiosta. Kiitos upeasta päivästä!!

Oppaamme oli ystävällinen ja iloinen. Jokainen paikka oli kaunis, ja hän antoi erinomaisia suosituksia lounaaseen, ostoksille jne. Kaikille Thessalonikissa matkustaville tämä on pakko tehdä!

Hyvin järjestetty matka kauniisiin kohteisiin. Eleni oli erittäin ystävällinen ja asiantunteva ja jakoi meille paljon mielenkiintoista tietoa. Kuljetuskin oli erittäin mukava.