Suosittelemamme elämykset kaupungissa Thessaloniki

Thessalonikista: Pozarin kylpylä ja Edessa -päiväretki

1. Thessalonikista: Pozarin kylpylä ja Edessa -päiväretki

Lähde liikkeelle Thessalonikista ja suuntaa kohti Pozarin luonnonkylpylään. Rentoudu vedessä ja ihaile näkymiä Voras-vuorelle. Hyödynnä 37-asteisen veden parantavia vaikutuksia. Hämmästyttävästä mausta tunnetun veden sanotaan parantavan nivelreumaa, verenkiertohäiriöitä, ihosairauksia, hengitysvaikeuksia, munuaissairauksia. Nauti lounas kauniissa kylässä Pozarin lähellä ja maistele Kreikan perinteisiä makuja. Vieraile paikallisella torilla ja katsele esillä olevia tavaroita. Jatka Edessan kaupunkiin, joka tunnetaan antiikin Makedonian ensimmäisenä kaupunkina. Vietä hieman vapaa-aikaa ja vieraile vesiputouksilla ennen paluuta Thessalonikiin.

Kokopäiväretki bussilla Thessalonikista Meteoraan

2. Kokopäiväretki bussilla Thessalonikista Meteoraan

Lähde Thessalonikista aamulla kohti upeita luostareita Meteoraan, jossa pääset vierailemaan kahdessa kuudesta luostarista, riippuen niiden aukioloajoista. Rakennelmat on koottu jättimäisten luonnonpilareiden ja kivien päälle. Ne ovat peräisin 1300-luvulta ja rakennettu munkkien asutusalueelle, joka on perustettu 1000-luvulla. Käy pyhillä paikoilla, kuten Agios Stefanosin naistenluostarissa ja ihaile sen puusta kaiverrettuja ikonostaaseja. Käy Pyhän kolminaisuuden luostarissa korkean kivimuodostelman päällä 400 metrin korkeudessa. Voit myös käydä Varlaamin vanhassa ja hyvin säilyneessä luostarissa, sekä tutkia Suuren Meteoronin isoa luostaria, joka on pyhitetty Kristuksen muodonmuutokselle. Ihaile upeita panoraamamaisemia ja mahtavia rakennelmia. Nauti perinteinen kreikkalainen lounas Kastrakissa, lähellä Kalampakan kaupunkia, ennen kuin kierros palaa takaisin Thessalonikiin.

Thessalonikista: Päiväretki Dioniin ja Olympus -vuorelle

3. Thessalonikista: Päiväretki Dioniin ja Olympus -vuorelle

Tutustu Dionin arkeologiseen puistoon ja Olympus-vuoreen tällä Thessalonikista lähtevällä kiertueella. Matkusta ilmastoidulla bussilla ja lähde luontoretkelle Enipeas-jokea pitkin ihailemaan näkymiä Enipeasin rotkolle. Lähde Thessalonikissa sijaitsevasta keskeisestä kohtaamispaikasta ja suuntaa Dionin arkeologiseen puistoon. Varaa vapaa-aikaa arkeologisen ulkoalueen tutkimiseen. Osta lippu sivustolle nähdäksesi hellenistisen aikakauden teatterin, joka tunnettiin muinaisen filosofin Euripideksen näytelmien isännöinnistä ja jossa nyt järjestetään Olympus-festivaali. Vieraile Dionin museossa nähdäksesi patsaita ja ihaillaksesi Dionysoksen talon mosaiikkitöitä. Pysähdy ostamaan lounasta yhdessä kylän perinteisistä ravintoloista ennen kuin jatkat Olympukseen. Paljasta 12 kreikkalaisen jumalan mytologisen talon salaisuudet. Tee lyhyt vaellus vuoren juurella. Kulje Enipeasin rotkoa pitkin ja pidä silmällä paikallisia villieläimiä. Ota kuvia vuoristonäkymistä ennen kuin lähdet takaisin Thessalonikiin bussilla iltapäivällä.

Thessaloniki: OTE Towerin pyörivä kokemus kevyellä aterialla

4. Thessaloniki: OTE Towerin pyörivä kokemus kevyellä aterialla

Vieraile OTE Towerin ylimmässä kerroksessa ja nauti maisemista kevyen aterian kera. Näe meri ja Thessalonikin maamerkit, kun torni pyörii 360 astetta tunnin välein. Nouse OTE Towerin huipulle ja ole tervetullut tyylikkääseen ruokasaliin, josta on panoraamanäkymät. Istu varaamasi pöytäsi ääressä nauttiaksesi ruokalistastasi. Valitse lasillinen viiniä hedelmävadin kera, klubivoileipä oluen kera tai pullo viiniä juusto- ja hedelmälautasella. Voit aina tilata lisää ostoksia istuessasi pöytäsi ääressä. Valitusta aikavälistä riippuen voit hemmotella itseäsi ihailemalla auringonlaskua tai vieraile illalla, jolloin yleensä soitetaan elävää pianomusiikkia.

Thessaloniki Hop-on Hop-off bussikierros kaupunkikierroksella

5. Thessaloniki Hop-on Hop-off bussikierros kaupunkikierroksella

Hyppää avoimeen linja-autoon ja nauti Thessalonikin kiertoajelusta. Tutustu kaupungin tärkeimpiin muistomerkkeihin ja nähtävyyksiin. Hyppää pois miltä tahansa 8 asemalta ja vieraile paikallisissa nähtävyyksissä. Saat tietää kaupungin historiasta matkan aikana. Tarjolla on äänikommentti 8 kielellä, jossa kerrotaan reitin varrella olevista kohteista. Hyppää kyytiin ja pois niin usein kuin haluat reitillä. Jos haluat, voit jäädä kyytiin ja ajaa koko kierroksen. Bussit lähtevät 30 minuutin välein eri puolilla kaupunkia sijaitsevilta pysäkeiltä. Pysäkit: - Valkoinen torni (lähtöpaikka, punainen kioski) - Arkeologinen museo - Pyhän Sofian kirkko - Pyhän Dimitrioksen kirkko - Buzantinuksen linnat - Kamara - Rotonta (Galeriuksen kaari) - Aristoteloksen aukio - Thessalonikin satama

Thessaloniki: Vergina ja Pella päiväretki

6. Thessaloniki: Vergina ja Pella päiväretki

Lähde matkalle Pellaan Ammon Expressillä klo 8:00 Aristotelos-aukiolta ja Egnatia-kadulta (Venizelosin valkoisen patsaan luona). Matka 50 km kestää noin 45 minuuttia. Pellassa voit tutustua uuteen ja moderniin museoon sekä arkeologiseen alueeseen, jossa on ainutlaatuisia mosaiikkeja. Ihastu antiikin markkinoilla oleviin "Helenan sieppaus"- ja "Amazonomachia"-mosaiikkeihin ja tutustu ihmisten jokapäiväisestä elämästä kertoviin esineisiin, jotka havainnollistavat elämäntapaa antiikin aikana. Uskaltaudu Verginaan, jossa on kylän rajalla sijaitseva Aigain kuninkaallisten hautojen museo. Museossa on esillä Kultainen Larnax, uurna, jossa on Filip II:n tuhkajäännökset, jotka on merkitty 16-säteisellä auringolla, Makedonian symbolilla. Verginan aurinko, joka on kuningas Filip II:n ja Aleksanteri Suuren Argead-dynastian tunnusomainen symboli, löydettiin hänen isänsä kuninkaallisen haudan paljastaneiden kaivausten yhteydessä. Ihaile kultaista tammiseppelettä, jota Filip II käytti hautasydämessään, sotilaspanssareita, erilaisia hautaesineitä ja muita hautakammioita, jotka tuotiin takaisin päivänvaloon. Nauti lounas perinteisessä kreikkalaisessa ravintolassa ennen kuin pysähdyt Aigain suuressa uudessa museossa, jossa voit tutustua vanhasta pääkaupungista kaivettuihin esineisiin ja löytöihin. Aleksanteri Suuren vaikuttava muotokuva tervehtii sinua ja kutsuu sinut tutustumaan historian juuriin. Tutustu väliaikaiseen numismaattiseen näyttelyyn, jossa esitellään kolikoita hellenistisen maailman joka kolkasta, mukaan lukien Makedonian kuninkaiden ja Aleksanterin seuraajien kolikoita. Tutustu monumentaalisiin veistoksiin, makedonialaisten falangisotilaiden sárissa-keihäisiin ja -kypäriin, korkealuokkaiseen maalattuun keramiikkaan, aristokraattisten symposiumien juhla-aterioihin ja kuningattarien hautauksiin kaikkine koruineen ja kuninkaallisine merkkeineen. Matkasi päättyy paluuseen Thessalonikiin noin kello 15.30, jolloin teet samat pysähdykset, joista lähdit.

Thessalonikista: Laguunin päiväristeilylle

7. Thessalonikista: Laguunin päiväristeilylle

Valmistaudu purjehdukseen Egeanmerellä, jossa on kuljetus Thessalonikista jännittävälle risteilylle (lisämaksusta). Nauti noudosta ja kyydistä majoituspaikastasi, kun pääset laivallesi mukavasti ja tyylikkäästi. Sinut jätetään satamaan ja nouset sitten aluksellesi "Saint Georgios" tai "Prophet Elias" Ormos Panagiasista. Suuntaa kohti Ammoulianin saarta ja Sinistä laguunia purjehtiessasi Siggitikosin lahden viehättävien maisemien halki.Purjehtiessasi Siggitikosin lahden viehättävien maisemien halki. Nautiskele matkallasi ensimmäiseen pysähdyspaikkaasi Ammoulianin kylään ja nauti matkan varrella avautuvista luonnonkauniista maisemista. Ihaile Sithoniasetin niemimaata Athos-vuorta vasten. Tutustu paikallisiin markkinoihin, saaren kansanperinnemuseoon tai tee kävelyretki tunnelmallisella telakalla. Palaa takaisin veneeseen ja lähde mukavalle matkalle seuraavalle pysähdyspaikalle Banana Beachille. Rentoudu aurinkotuolilla rantabaarin vieressä ja nauti auringonsäteistä tai suojaudu aurinkovarjon alle. Sukella mereen seuraavalla pysähdyspaikallasi snorklaamalla kristallinkirkkaissa vesissä Diaporosin saaren vieressä, ennen kuin laiva palaa Ormos Panagiasiin. Tapaat odottavan kuljettajan, joka vie sinut takaisin Thessalonikiin ja vie sinut majapaikkaasi.

Thessaloniki: Päiväretki Ouranoupoliin Mt. Athos-risteily

8. Thessaloniki: Päiväretki Ouranoupoliin Mt. Athos-risteily

Liity päiväristeilylle ja tutustu Athoksen niemimaan kauneuteen ja lumoavaan Ammoulianin saareen. Tutustu yli 20 luostariin ja nauti viehättävästä rannikosta unohtumattomalla matkalla.Hyvästi. Lähde Ouranoupoliin Ammon Express -bussilla yhdessä ystävällisen matkanjohtajamme-arkeologin kanssa klo 07:30 Aristoteloksen aukiolta ja Egnatia-kadulta (Venizelosin patsaan kohdalta). Matka on 140 km ja kestää noin 2 ½ tuntia.Matkasta on noin 140 km ja se kestää noin 2 ½ tuntia. Aloita matka, kun saavut Ouranoupoliin noin klo 10:30. Sinua tervehtii Prosforionin bysanttilainen torni, joka on kaupungin tavaramerkki. Lähde sitten lumoavalle risteilylle Athos-vuoren ympärille, joka on itsenäinen luostarivaltio, jonka historia ulottuu yli 1100 vuoden päähän.Hyvästi. Löydä Athos-vuori, joka käsittää 20 luostaria, mukaan lukien venäläiset, serbialaiset ja bulgarialaiset luostarit. Koe alueen vertaansa vailla oleva kauneus purjehtiessasi sen upeaa rannikkoa pitkin. Nauti uskomattomista näkymistä ja tutustu sen kiehtovaan historiaan. Jatka, lumoavalle Ammoulianin saarelle tiistaina, torstaina tai sunnuntaina, jossa sinulla on vapaata aikaa uppoutua smaragdinvihreisiin vesiin ja rentoutua hiekkarannoilla. Tällä vehreällä saarella on viehättävä satama ja perinteisiä kujia, jotka esittelevät Athos-vuorelle tyypillistä arkkitehtuuria, joka on ripoteltu ympäri saarta. Kävele viehättävässä kylässä ja tutustu sen paikallisiin kauppoihin ja tavernoihin. Koe lauantaina henkeäsalpaava risteily Pyhän Athos-vuoren majesteettisen läntisen alueen ympäri ylellisellä veneellä. Uppoudu pyhiin luostareihin ja ihastu meren upeaan luonnonkauneuteen. Koe saaren seesteiset vedet, jotka eivät koskaan jätä hämmästyttämättä jokaista matkustajaa. Hyödynnä tilaisuus maistaa perinteistä kreikkalaista ruokaa yhdessä saaren lukuisista tavernoista ja heittäydy alueen makuelämyksiin. Lähtö Thessalonikiin noin kello 17:00 ja paluu 2 ½ tunnin kuluttua, jolloin pysähdyt samoilla pysähdyspaikoilla, joista lähdit.

Thessalonikista: Olympos-vuorelle.

9. Thessalonikista: Olympos-vuorelle.

Kun sinut on aamulla noudettu Thessalonikissa sijaitsevasta hotellistasi, lähde Olympos-vuoren suojellun kansallispuiston juurelle. Turvallisuusohjeet ja oppitunti ohjaajien toimesta. Valitse varusteesi ja valmistaudu vuorelle, ennen kuin lähdet liikkeelle. Lähde lyhyelle vaellukselle kanjonin sisäänkäynnille ja ota käytännön oppitunti hyppy-, liuku- ja laskutekniikasta, jotta voit tutustua varusteisiisi. Kun olet valmis, päivä on täynnä hauskanpitoa vedessä hyppien, liukuen, uiden altaissa ja köysien varassa laskien. Kokemusta ei tarvita, sillä reitit on valittu niin, että ne tarjoavat turvallisen ja hauskan ympäristön, joka sopii kaikenikäisille.

Thessaloniki: Meteora-vaihtoehdon sisältävä Hop-On Hop-Off bussikierros

10. Thessaloniki: Meteora-vaihtoehdon sisältävä Hop-On Hop-Off bussikierros

Tutustu Thessalonikin kauniiseen satamakaupunkiin kätevällä hop-on hop-off-bussikierroksella. Koska sinulla on rajoittamaton pääsy bussilinjalle 1 päivän ajan, voit tutustua kaikkiin tärkeimpiin nähtävyyksiin omassa aikataulussasi ja hypätä bussin kyytiin ja pois niin usein kuin haluat. Kuuntele bussikierroksen selostusta ja kuule kaiken Thessalonikin kiehtovasta historiasta, joka juontaa juurensa tuhansien vuosien taakse. Nauti avokannelta upeista panoraamanäkymistä luonnonmaisemaan sekä kauniiseen arkkitehtuuriin (kuten Agios Dimitriosin kirkkoon ja Pyhän Sofian kirkkoon). Tutustu Thessalonikin valkoiseen torniin, joka on vaikuttava historiallinen rakennus (ja yksi alueen ikonisimmista maamerkeistä). Muista myös pysähtyä kohteissa Ano Poli (Yläkaupunki) ja Thessalonikin satama, jotta voit tutustua tähän kreikkalaiseen kaupunkiin vielä lähemmin ja uppoutua paikalliseen kulttuuriin. Nähtävää on niin paljon, ja tällä kiertoajelulla pääset kokemaan kaikki tärkeimmät nähtävyydet mukavasti kaksikerroksisen bussin kyydissä. Bussipysäkit: - Lefkos Pyrgos (Thessalonikin valkoinen torni). - Arkeologinen museo - Agios Dimitrioksen kirkko - Ano Poli (Yläkaupunki) - Kamara & Rotonda - Egnatia (Aristotelos) - Paleos Stathmos (vanha rautatieasema) - Thessalonikin satama

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Thessaloniki
Historiallisista raunioista ja ottomaanien helmistä vilkkaaseen kulttuuriin, tämä rannikkokaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin.

Parhaat aktiviteetit

Thessaloniki: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

104 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 7

Immersiivisiä elämyksiä

Thessaloniki: Koe enemmän

Näytä kaikki

Thessaloniki: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Thessaloniki parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Thessaloniki?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Thessaloniki ovat

Meteora

Thessaloniki: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Thessaloniki? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Thessaloniki : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 2 556 arvosteluun

Oli nautinnollinen päivä, ainoa asia, jonka minun on huomautettava negatiivisena, on se, että muut matkustajat eivät saapuneet ajoissa, heidän piti olla saapumispisteessä 10-8 lähteäkseen klo 8 ja muut matkustajat saapuivat klo 8.30 eivätkä kaikki joista osa meidän piti hakea, mielestäni ihmisten pitäisi kunnioittaa enemmän toisia, koska maksoimme kuten he, PoZArissa meidän piti viipyä 4 tuntia, mutta olimme vain 2 tuntia, ehkä koska viimeisin saapuminen muilta matkustajilta , mutta sen lisäksi, että se oli uskomatonta, ota pyyhkeet, ellei opas sanoi, että voit vuokrata 1,50:lla 10 punnan talletuksella, mutta jos voit ottaa sen, on parempi katua kuin katua, ota myös varvastossut ja nauti vedestä ja hämmästyttävästä Näkymä, Edessassa vesiputoukset olivat kauniita, mutta ei mitään muusta maailmasta.

Minulla oli hieno päivä lämpökylpylöissä ja Edessassa. Sinulla on tarpeeksi aikaa kokeilla kaikkia kylpyjä ja nauttia drinkin kahvilassa. Olin tyytyväinen yhteen kylpyyn ja sen jälkeen otin kupin kahvia ja lähdin kävelemään ylös vuorelle. Se on kaunis alue. Edessassa oppaat kävelevät kanssasi vesiputoukselle ja näyttävät sinulle joitain katuja. Oppaamme näytti meille yhden ravintolan, mikä pettyi minua hieman, koska toivoin, että hän voisi näyttää minulle lisää.