Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Thirasía

Parhaat aktiviteetit

Thirasía: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Thirasía? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Thirasía : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 7 756 arvosteluun

L'escursione è molto ben organisoitu, ja palvelu trasporto fino al porto di partenza e ritorno. L'organizatore ci ha valtuutti viestin con luogo e ora di ritrovo. I luoghi visitati sono splendidi: isola-parco naturale di Nea Kameni (sisäänpääsy 5 € ei sisällä), nyt Palia Kamenin vesiterminaalissa, nyt Thirasiassa, näkymä tramonto davantille Oiassa. Buffet-aikakausi piuttosto abbondante e il cibo buono. Henkilökohtainen bordo aikakauden molto kertakäyttöinen ja simpatico. Dopo il tramonto, rientrando al porto, c'è stata anche chancee per ballare a bordo a suon di Sirtaki.

Suosittelisin tätä! Se on pakko tehdä. Vaellus oli kaunis. Uiminen vulkaanisessa keväässä uskomatonta! Älä vain käytä valkoisia tai hienoja uima-asuja, koska ne pilaantuvat. Kaiken kaikkiaan nautin siitä. Muut matkustajat ja henkilökunta olivat erittäin ystävällisiä. Voi juomat erittäin hyviä ja hyvin hinnoiteltuja!

Oikein hyvä ! Päivän oppaamme Ulysses oli huipulla vaihtaen englannista ranskaksi ja italiaksi ilman ongelmia tarjotakseen meille kaikki selitykset Santorinista. tämä retki on todella sen arvoinen, tulivuori, kuumat lähteet ja auringonlasku Oialla.

Mahtava risteily!❤️ Henkilökunta iloinen, huomaavainen, hyvin pitivät meistä huolta! Uinti mahdollisuus heti retkin alulla oli mahtava! Suositelleen❤️‼️ Terveiset synttärisankari!❤️

Super seuralliset kaverit upea kokemus sinulla on hauskaa ja syö hyvin todella erittäin suositeltavaa !!!!