Valitse päivämäärät

This is Holland

This is Holland: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa This is Holland? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

This is Holland : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 1 766 arvosteluun

Olemme amsterdamilaisia, jotka veivät ystäviä Irlannista 5D Flight Experienceen. Me kaikki olimme nauttineet siitä perusteellisesti. Ystävämme saivat paremman käsityksen kaikesta, mitä Alankomailla on tarjottavanaan. Ja tulimme pois uudella arvostuksella kotimaatamme kohtaan. Tämä tuntuu todella helikopterimatkalta. Kiva! Ystävällinen, avulias henkilökunta toi jotain lisäystä kokemukseen. Erittäin suositeltavaa!

Teen siitä perinteen, kun vierailen uudessa kaupungissa katsomassa sitä ylhäältä helikopterikierroksella. Jokaisella kaupungilla ei ole sellaista, jonka voi varata sellaisenaan ilman tuhansia dollareita yksityiseen lennolle. Tämä on seuraavaksi paras virtuaalikierros. Ei suurin, mutta käy. Ollut muutaman samankaltaisen kokemuksen kanssa...

Ensimmäistä kertaa kokeilin Vancouverissa. Olen iloinen, että minulla oli sama hämmästyttävä kokemus täällä Hollannissa. Tunsin jopa tulppaanien tuoksun lentäessään niiden yli. Täysin suosittelen kaikille. Tulet nauttimaan siitä. Ainoa asia, josta en pitänyt, oli se, että meidän piti odottaa liian kauan.