Tiber-joki

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Tiber-joki: Varaa liput ja kierrokset

Tiber-joki: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Tiber-joki? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Tiber-joki : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 5 277 arvosteluun

Erittäin vihjaileva kokemus, vaikka joki näyttää läheltä katsottuna vieläkin kärsivämmältä kuin tavallisesta "kadun" näkökulmasta nähdään. Olisi hienoa, jos hallinto huolehtisi paremmin pengerreistä, joista tällä toiminnalla tulee tasavertainen kaupunkitila muiden kanssa. Muilta osin erittäin ystävällinen henkilökunta ja erittäin miellyttävä navigointi.

Lokakuu on hyvä aika matkustaa Roomaan !lma on vielä lämmin eikä sadettakaan vielä tule. Myös turisteja vähemmän. Kannattaa etsiä vähemmän tunnettuja museoita ja ruokapaikkoja. Itse löysimme Traseveren alueelta monta hyvää ! Kävelkää kävelkää ja kävelkää … näin näätte ja koette enemmän ☀️

Veneellä matkustaminen kuin bussilla on varmasti kiehtovaa ja mukavaa. Vene ei löydä liikennettä ja sen avulla voit nauttia kauniista näkymistä Roomaan. Kannustetaan paitsi matkailuun myös jokapäiväiseen elämään (tässä tapauksessa kustannusten tulisi kuitenkin olla alhaisemmat ...)

Erittäin lyhyt, mutta erittäin mukava (1h ajomatka). Ystävällinen henkilökunta jakoi meille pöydän ja toi sitten viiniä (valinta valko- ja punaviinin välillä). Sitten oli runsas valikoima välipaloja. Se oli rento, mukava oleskelu, voin suositella sitä muille

Venematka oli erittäin hyvä, alkupalat ja viini olivat herkullisia. Olin parien joukossa sinkkuna, mutta sain nopeasti kontakteja. Ehdottomasti sen arvoista. Varsinkin kun kaikki oli kauniisti valaistu pimeässä.