Valitse päivämäärät

Tiberin saari

  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
22 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 22

Tiberin saari: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Tiberin saari? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Tiberin saari : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 3 082 arvosteluun

Tämä kiertue oli fantastinen! Olimme osa pientä (englanninkielistä) ryhmää Monican kanssa. Hän oli niin innostunut kaupungista ja antoi hyödyllisiä vinkkejä ja mielenkiintoisia katkelmia historiasta matkan varrella. Ryhmässämme oli todella erilaisia ihmisiä, ja hän onnistui palvelemaan kaikkien etuja. Hän myös keskusteli kanssamme yksityisesti lopussa ja suositteli meille hienoja asioita seuraavana päivänä. Itse ruoka on uskomatonta ja tarjoilu oli niin hyvää, että kävelimme melkein tunnin seuraavana päivänä palataksemme samaan pizzeriaan!

Ruoan valikoima ja paikallinen / alueellinen hankinta sekä historialliset viittaukset tekivät tästä erittäin mielenkiintoisen kiertueen. Jokainen ruoka oli erittäin maukasta ja he pystyvät tekemään majoitusta gluteeni- ja allergiarajoituksille. Monica (opas) oli erittäin osaava ja ystävällinen. Itse kävely oli melko helppoa ja ruokapaikat jakautuivat mukavasti. Suosittelemme tätä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita nopeasta ja helposta Rooman kiertueesta. Erityinen huuto Monicalle! Kiitos taas.

Äitini ja minä teimme tämän kiertueen yhdessä, ja rakastimme sitä! Claudio oli loistava opas! Opimme paljon Rooman historiasta ja maistamistamme erilaisista ruoista ja juomista. Hän oli erittäin osaava ja hauska! Suosittelemme ehdottomasti tätä ruokamatkaa. Se oli loistava tapa saada tunnetta kaupungista ja aidosta roomalaisesta ruoasta.

Oppaamme Claudio oli persoonallinen ja asiantunteva. Hän oli innostunut koko ajan eikä koskaan kiirehtinyt meitä. Saimme kokeilla erilaisia ruokia, joita emme välttämättä olisi löytäneet omin voimin ja löysimme suosikin, jonka pariin palasimme vierailumme aikana.

Niin mahtava kiertue! Täydellinen yhdistelmä ruoan ja historian välillä. Eleanor on niin rakas. Hän tietää paljon kaupungista ja ruoasta. Oli hienoa nähdä, että myös kansalaiset rakastivat häntä. Kiitos Eleanora, ehkä tapaamme vielä Amsterdamissa