Tiberin saari

  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Muut elämykset
26 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Tiberin saari: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Tiberin saari? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Tiberin saari : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 3 082 arvosteluun

Aluksi oli hieman vaikeaa noutaa tarvittavat paperit ja passit; Otin kuitenkin yhteyttä asiakaspalvelun chat-palveluun ja sain nopeasti apua prosessin läpi. Nautimme tarjolla olevista aktiviteeteista, ja kauttakulkupassin hankkiminen oli erittäin hyödyllistä liikkua kaupungissa. Ainoa ongelma, johon törmäsimme, oli hop on hop off -bussi. Kesti kauan löytää noutopaikka; sitten oli myöhässä noin 40 minuuttia ja ensimmäisessä kerroksessa ei ollut ilmastointia. Kuumuus oli aluksi sietämätöntä, joten yläkerrassa auringossa oleminen oli vaikea vaihtoehto iäkkään anopin kanssa. Siitä huolimatta ajattelimme, että passiyhdistelmä oli tehokas tapa nähdä Rooman kohokohdat.

Minulla oli hieman vaikeuksia löytää toimistoa saapuessani Vatikaanin eteen (ehdotan Operan sijoittamista Orpin sijaan oikealle selvyyden vuoksi), mutta Omnia-passi on ehdottomasti sen arvoinen. Pystyin tekemään kaikki siihen liittyvät toiminnot (bussimatka, Vatikaanin museo...). Mitä tulee Roma Passiin, se osoittautui ehdottoman välttämättömäksi. Tarjolla 2 aktiviteettia, alennus museon sisäänpääsymaksuista ja erityisesti julkisesta liikenteestä. Olin todella iloinen tästä passista, jota suosittelen lämpimästi. Siitä on kuitenkin syytä ottaa selvää, jotta et menetä sen etuja.

Tämä kiertue oli fantastinen! Olimme osa pientä (englanninkielistä) ryhmää Monican kanssa. Hän oli niin innostunut kaupungista ja antoi hyödyllisiä vinkkejä ja mielenkiintoisia katkelmia historiasta matkan varrella. Ryhmässämme oli todella erilaisia ihmisiä, ja hän onnistui palvelemaan kaikkien etuja. Hän myös keskusteli kanssamme yksityisesti lopussa ja suositteli meille hienoja asioita seuraavana päivänä. Itse ruoka on uskomatonta ja tarjoilu oli niin hyvää, että kävelimme melkein tunnin seuraavana päivänä palataksemme samaan pizzeriaan!

Äitini ja minä teimme tämän kiertueen yhdessä, ja rakastimme sitä! Claudio oli loistava opas! Opimme paljon Rooman historiasta ja maistamistamme erilaisista ruoista ja juomista. Hän oli erittäin osaava ja hauska! Suosittelemme ehdottomasti tätä ruokamatkaa. Se oli loistava tapa saada tunnetta kaupungista ja aidosta roomalaisesta ruoasta.

Upeita vaihtoehtoja kaikkiin Vatikaanin rakennuksiin. Valitettavasti keltainen hop on hop off -bussi lähtee vasta klo 10.00 alkaen, mikä on hieman myöhässä eikä pysäkeillä ole omia kylttejä. Mutta kun olet oppinut siitä, voit kiertää sen kanssa koko kaupunkia. Erittäin ystävällinen henkilökunta!