Suosittelemamme elämykset kaupungissa Tigre

Tigre Delta Premium Pienryhmämatka Buenos Airesista

1. Tigre Delta Premium Pienryhmämatka Buenos Airesista

Tällä hauskalla puolen päivän kiertomatkalla Tigressa ja Buenos Airesissa voit lähteä seikkailulle, jossa luonto ja historia ovat täydellisessä tasapainossa. Nauti maisemista veneretkellä, tee ostoksia paikallisista tuotteista markkinoilla ja vieraile San Isidron katedraalissa. Kun olet noussut hotellista, hyppää risteilylle maailman leveimmällä joella ja nauti samalla upeista näkymistä Buenos Airesin horisonttiin Río de la Platan (La Plata -joki) vesiltä. Tunnin jokimatkan jälkeen saavut Parana-joen suistoalueelle, joka tuntuu todella fantasiamaalta. Deltassa ollessasi venematka jatkuu kapeiden kanavien ja saarten läpi, jotka ovat Buenos Airesin asukkaiden suosima viikonloppulomapaikka ja tuhansien saarelaisten jokapäiväinen koti. Kokeile majesteettisia maisemia, jotka eroavat hyvin paljon kaikesta aiemmin näkemästäsi, samalla kun opit kaiken paikallisista, jotka asuvat rauhallisten kanavien varrella veneet ainoana kulkuvälineenä pitäen. Lounasaikaan vene jättää sinut Tigreen, joka on Buenos Airesin esikaupunkialueella sijaitseva suurkaupunki. Nauti autenttista välipalaa, johon kuuluu empanadas (paikallisia leivonnaisia), ja juomia historiallisessa paikassa, joka kuuluu Tigren kaupungin italialaiseen soutukerhoon. Kierroksen loppuajaksi hyppää ajoneuvon kyytiin ja aja Buenos Airesin pohjoisten esikaupunkialueiden läpi saadaksesi yleiskuvan siitä, millaista elämä on Argentiinan pääkaupungin laitamilla, jossa asuu noin 25 prosenttia maan koko väestöstä. Käy matkan varrella useissa kohteissa, kuten hedelmämarkkinoilla, eräänlaisessa basaarissa, jossa paikalliset ostavat kotitarvikkeita ja josta voit löytää aitoja matkamuistoja. Suuntaa San Isidroon, jossa pääset tutustumaan kaupunginosan uusgoottilaiseen katedraaliin. Kun matka on ohi, saat kyydin takaisin Buenos Airesiin. Voit valita, jätetäänkö sinut jonnekin matkan varrelle, jotta voit jatkaa kaupungin tutkimista, tai sinut voidaan viedä takaisin hotelliisi.

Buenos Airesista: Buenos Aires: Tigre Delta Tour with Boat Ride

2. Buenos Airesista: Buenos Aires: Tigre Delta Tour with Boat Ride

Sinne pääsee vierailemalla pohjoisella vyöhykkeellä, jonka asuinalueet ovat Olivos, La Lucila, Martinez ja San Isidro, jossa sijaitsee upea uusgoottilainen katedraali, 1900-luvun alkupuolelta peräisin oleva kansallinen historiallinen muistomerkki. Kuljemme alajuoksun muodostavien viiden tärkeimmän joen kautta, joiden vaikuttava kauneus on värjäytynyt okranväriseksi ja vihreäksi. Kukat lumoavat meidät tuoksullaan, ja yhdessä veden erityisen värin kanssa ne vievät meidät kävelylle aistiemme läpi. Kierroksen aikana voimme tarkkailla luonnon hahmottamia kanavia, perinteisiä soutukerhoja, neuvoa-antavaa neuvostoa, Tigren taidemuseota (entinen "Tigre Hotel"), Sarmienton museota, saaren asukkaiden elämää taloineen, kouluineen ja kirkkoineen.

Tigre: 1-tunnin panoraamaveneajelu jokisuistossa

3. Tigre: 1-tunnin panoraamaveneajelu jokisuistossa

Veneretki lähtee Tigren jokiasemalta. Risteilet tunnin ajan Luján-, Carapachay-, Angostura-, Sarmiento- ja Espera-joilla, joilla sijaitsee Delta Tierra -suojelualue. Nauti suistoalueen panoraamanäkymistä samalla, kun kaiutinopas kertoo sinulle alueesta ja sen monista ainutlaatuisista ominaisuuksista. Nautit yhdestä monien argentiinalaisperheiden suosikkipaikasta ja tarkkailet jokisuistossa asuvien paikallisten ainutlaatuista elämäntapaa.

Tigren suisto: venekierros Buenos Airesista käsin

4. Tigren suisto: venekierros Buenos Airesista käsin

Hyppää kyytiin ja nauti, kun kapteeni kuljettaa sinut Río de La Platan vesillä 1 tunnin ja 50 minuutin venematkalla. Kun olet kulkenut Nuñezin, Olivoksen, Martinezin ja San Isidron kaupunginosien läpi, risteily jatkuu San Antonio -joen kautta Paranájoen suistoon. Buenos Airesin pilvenpiirtäjät korvautuvat pienillä taloilla veden äärellä, ja veneistä tulee alueen ainoa kulkuväline. Noin kello 12:00 iltapäivällä saavut Tigre-joen asemalle. Jos ostat meno-paluu-vaihtoehdon, varmista, että olet takaisin jokiasemalla klo 15.45, sillä paluuvene lähtee klo 16.00.

Buenos Aires: Tigren suisto ja vierailu Puerto de Frutosiin.

5. Buenos Aires: Tigren suisto ja vierailu Puerto de Frutosiin.

Tutustu Buenos Airesin maakunnan pohjoisosaan, jossa sijaitsee pieni Tigren kaupunki. Sinut haetaan majapaikastasi Buenos Airesin keskustassa ja lähdet luonnonkauniille veneretkelle Tigre-jokea pitkin. Ihaile näkymiä pienistä puroista, jotka haarautuvat, ja suiston lukuisista saarista. Näet vilauksen saaristolaisten tyypillisestä elämäntyylistä, kun ohitat taloja, kouluja ja kirkkoja. Näe minibussista Paseo Victorica, Museo del Mate ja laivastomuseo. Nauti kauniista näkymistä Tigren taidemuseoon, joka on tyylikäs rakennus 1800-luvun lopulta. Suuntaa sitten Puerto de Frutosin alueelle, jossa sinulla on vapaata aikaa tutustua lukuisiin kauppoihin ja museoihin.

Tigre: Parque de la Costa Lippu & kuljetukset

6. Tigre: Parque de la Costa Lippu & kuljetukset

Aloita nouto Palermosta tai Buenos Airesin keskustasta. Matka Parque de la Costaan, joka sijaitsee Tigressä kaupungin pohjoispuolella. Nauti puistossa erilaisista vuoristoradoista, emulaattoreista, konserteista, peleistä ja musiikkinähtävyyksistä. Valitse kahdesta erilaisesta sisäänpääsyvaihtoehdosta, "Oro Passport" tai "Promo Passport". Oro-passilla pääset sisään seuraaviin nähtävyyksiin: Lasten nähtävyydet - Punainen Paroni, Chiquitren, Hullu Kollektiivi, Kenguru, Kummituspeilit, Puhallettavat, Kingdom Toys, The Placita, Mini Pirate Ship, Mini City, Mini Flying Chairs, Minijet, Panda ja Mico, Pelotero, Paseo of Dinos, Pallolento. Perheen nähtävyydet - Aconcagua, Chopper Cars, Ball Dance, Laser Battle, Merirosvolaiva, Marsh Boat, Boat on the Nile, Carrousel, Monza Karting, The Curse of Anubis, The Mansion of Terror, Virtual World, Flying Orcas, Octopus, Samba, Flying Chairs, Round the World, Zombiland. Vertigo Attractions - Exorbitant, Roller Coaster Boomerang, Roller Coaster Challenge, Roller Coaster El Vigia, Roller Coaster Whirlpool, Pendulum, Roller Coaster Delta Jumps. Kampanjapassilla pääset sisään seuraaviin nähtävyyksiin: Lasten nähtävyydet - Placita, Mini Pirate Ship, Mini City, Mini Flying Chairs, Chiquitren, Crazy Collective, Kenguru, Panda ja Mico, Red Baron, Ilmapallolento. Perheen nähtävyydet - Chopper Cars, Pallotanssi, Merirosvolaiva, Suovene, Lentävät Orkat, Mustekala, Samba, Karuselli, Maailman ympäri. Vertigo Attractions - Vuoristorata El Vigia ja Lentävät tuolit.

Seikkailu Tigren suistossa

7. Seikkailu Tigren suistossa

Tervetuloa Paranán suistoalueelle! Kutsumme sinut tutustumaan tämän alueen erämaahan todellisena "isleñona" eli saaristolaisena. Ja keitä ovat "isleñot"? He ovat ihmisiä, jotka asuvat suistoalueen saarilla. He kulkevat saarilta maalle ja takaisin hankkiakseen tavaraa ja palatakseen sitten takaisin vehreisiin koteihinsa. Tärkein kohteemme on Tres Bocas, pieni saari, joka on suosittu levähdyspaikka sekä paikallisille että vierailijoille. Täällä voit nauttia luontopoluista, kasvistosta ja eläimistöstä sekä juomista levätä ja rentoutua. Reittiohjelma: Noutopaikka: noudamme vieraat heidän majoituksestaan BA:ssa. Tapaamisaika: 9:30 am. Kesto: Klo 9.30: 9 tuntia: 5 tuntia Mitä teemme: Kävelykierros Tigressa ja Reserva Vicente Lopezissa (valinnainen, riippuen aikarajoituksista), navigointi ja nähtävyyksien katselu Delta-saarilla. Pysähdys Tres Bocas -saarella ja valinnainen ruokapysähdys (El hornero). Sisältää: nouto ja kyydistä poistuminen (auto), veneretki (yksityinen tai puoliyksityinen), opastettu kierros, empanadat (valinnainen, ei sisälly hintaan). - Vastuuvapauslauseke: voit lisätä kyydistä pois 10USD:n lisämaksusta ja lounaan 10USD:n lisämaksusta. Näissä tapauksissa ota meihin yhteyttä, niin lähetämme sinulle linkin, jolla voit suorittaa maksun. - 📣 Älä unohda osoittaa arvostusta! Isännät tekevät kovasti töitä antaakseen sinulle unohtumattoman kokemuksen. Juomarahan jättäminen on loistava tapa ilmaista kiitollisuutesi heidän omistautumisestaan ja tietämyksestään. Anteliaisuuttasi arvostetaan suuresti! 💼👟🌟

Tigrestä: Laivamatka Buenos Airesiin

8. Tigrestä: Laivamatka Buenos Airesiin

Hyppää laivaan ja nauti näkymistä, kun kapteeni vie sinut Tigren suiston vesien läpi. Kulje Nuñezin, Olivoksen, Martinezin ja San Isidron esikaupunkialueiden läpi purjehtiessasi Río de la Platalla. Katsele, kun veden varrella olevat pienet talot vaihtuvat Buenos Airesin pilvenpiirtäjiin, kun lähestyt muodikasta Puerto Maderoa. Nauti englannin-, espanjan- ja portugalinkielisestä äänioppaasta, joka auttaa sinua tunnistamaan maamerkit veneestä käsin. Saavut Buenos Airesiin noin klo 18.00. Hyödy Hop-On Hop-Off -bussilipusta tämän kierroksen yhteydessä. Bussireitti alkaa Tigren rautatieasemalta ja pysähtyy useilla historiallisilla ja kulttuurisilla nähtävyyksillä ympäri kaupunkia samalla, kun se kulkee Argentiinan tunnelmaa pursuavien elävien kaupunginosien läpi.

Buenos Airesista: Buenos Aires: Laivamatka Tigreen Puerto de Frutosin kanssa.

9. Buenos Airesista: Buenos Aires: Laivamatka Tigreen Puerto de Frutosin kanssa.

Aloita matkasi Buenos Airesin Puerto Maderosta ja lähde omaperäiselle rannikkomatkalle La Plata-jokea pitkin noin 1 tunnin ja 50 minuutin ajaksi. Näe matkan varrella erilaisia nähtävyyksiä rannikolla, kuten Buenos Airesin keskusta, Jorge Newbery, University City, Vicente López, Olivos, Martinez ja San Isidro ja sen katedraali. Opi näkemästäsi matkan varrella mukana olevan ääniopastuksen avulla ja saavu sitten Paranán suistoalueelle. Risteile pitkin Rio Lujania, Vinculacion-jokea, San Antoniota ja sitten Sarmiento-jokea, jossa näet tunnettuja nähtävyyksiä, kuten Sarmiento-museon. Ohita Island Rest ja virkistysalue El Alcázar, kunnes saavut Tigren satamaan. Kun olet saapunut Tigreen, lähde bussimatkalle oppaan kanssa, joka kertoo sinulle kaupungin historiasta ja alkuperästä. Tutustu Tigren tärkeimpiin kohokohtiin, kuten Paseo Victoriaan, museoihin ja kasinoon, ennen kuin saavut Puerto de Frutosiin. Täällä sinulla on vapaata aikaa käydä satamassa ja tehdä ostoksia. Kierroksen päätteeksi palaat Buenos Airesiin bussilla ja jätät kyydin Buenos Airesin keskustan turistipisteisiin.

Yksityinen päiväretki Tigren suistoon Buenos Airesista

10. Yksityinen päiväretki Tigren suistoon Buenos Airesista

Tapaa oma yksityinen oppaasi ja kuljettajasi Buenos Airesin hotellissasi sovittuun aikaan ja lähde päiväretkelle Tigreen. Matkalla Buenos Airesin läpi oppaasi kertoo sinulle alueesta ja osoittaa kiinnostavia kohteita matkalla satamaan. Saavuttuasi perille nouset jaettuun ensimmäisen luokan moottoriveneeseen, jolla lähdet 2 tunnin risteilylle De La Plata -jokea pitkin. Liikkuessasi veden halki voit oppia alueen omaleimaisesta kasvi- ja eläinkunnasta ja sen historiallisesta merkityksestä Buenos Airesille samalla kun nautit rannikkonäkymistä kaupunkiin. Poistu laivasta ja pysähdy syömään välipalaa paikallisessa ravintolassa, jossa on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja (alkoholijuomat ovat saatavilla omalla kustannuksella). Kun olet saanut tarpeeksesi, oppaasi ottaa sinut kyytiin ja vie sinut Tigren tärkeimpään kaupunginosaan. Tutustu värikkäisiin jokirantamarkkinoihin ja kävele San Isidrossa, kaupungin historiallisessa keskustassa. Päätä kiertoajelu presidentin residenssissä Olivosissa ennen kuin palaat Buenos Airesin hotelliisi.Hyvinvointikierros.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Tigre

Tigre
16 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Tigre: Koe enemmän

Näytä kaikki

Tigre: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Tigre parhaat nähtävyydet?

Kohteen Tigre parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Tigre?

Nämä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Tigre

Tigre: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Tigre? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.