Times Square

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Times Square: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Times Square? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Times Square : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 3 112 arvosteluun

Erittäin hieno. Kuitenkin tarkastelemme veneen oikeudenmukaisia lähtöpäiviä, emme tienneet silloin, että he lähtivät vain kerran päivässä klo 10.30, jonka ohitsimme. Voit myös lunastaa tositteesi näkemällä Times Squaren lipunmyyjät. Big Bus -asiakaspalvelulla ei koskaan näyttänyt olevan tarkkaa sijaintia, joka todella sai todella ärsyttävää. Vaikka bussimatkaoppaat olivat ystävällisiä antamaan meille hissin lippukuponkiin. * Jos sinulla on Empire State -rakennuspassi, et todellakaan voi lunastaa lippujasi agenttien kanssa, sen sijaan sinun täytyy nähdä heidän edustajansa Madame Tussauds New Yorkissa, Times Square, Big Bus linja 3: lla. En tiennyt mitään tästä joten se kulutti paljon aikamme kaupungissa, mutta varauspäivämäärällä ei ollut heille merkitystä, joten pystyimme lunastamaan liput toisena päivänä, mikä oli siistiä, koska olimme jo viettäneet koko päivän linja-autoilla.

Pass oli hieno. Joskus jopa pelasimme itsemme jonoon ja menimme suoraan lippuun. Varasimme Top of the Rock -kadun, 9/11-observatorion ja Hop on Hop -bussin. Valitettavasti bussi melkein koskaan tuli. Teoriassa sen pitäisi tulla 15-20 minuutin välein, mutta valitettavasti se ei edes tullut tunnin kuluttua. Viimeisen linja-autolla olisi pitänyt lähteä kello kuusitoista, mutta kun kukaan ei tullut kello 18.30, me vaihdoimme metroon. Siksi emme suosittele linja-autoa, vaan ostaisimme päivälipun "TopView" -kadulta (myös nähtävyyksien linja-auto) (29 dollaria) ja käyisit jotain muuta. Pass kannattaa ehdottomasti!

Meillä oli samanlainen matka San Franciscosta viime kesänä. On niin mukavaa, että sinulla on vaihtoehtoja ja kyky ohittaa linjat. Vihje mennä Amerikan luonnonhistorian museon Rose Centerin sisäänkäynnille oli erinomainen! Pitkät siimat lomien ja Kwanza-juhlan takia, mutta käveli suoraan sivuseinään.

NY-passi on ehdottomasti erittäin suositeltava. Retket on kuitenkin varattava hyvin aikaisin, koska muuten ne on varattu kokonaan.

Kiitos, se oli niin helppo varata Englannissa ja käyttää New Yorkissa, mikä säästää paljon rahaa