Top of the Rock -näköalatasanne

Top of the Rock -näköalatasanne: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Top of the Rock -näköalatasanne? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Top of the Rock -näköalatasanne : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 6 622 arvosteluun

Meillä oli päivälippu ja olimme paikalla klo 9, pystyimme varmistamaan välittömän aikavälin ja olimme kärjessä kymmenen minuuttia myöhemmin. Kuinka loistava tämä alusta on, kuvataan jo kaikkialla, ja se on ehdottomasti rahan arvoinen. Emme olleet aivan tarkistaneet, että ensimmäisen tason jälkeen oli vielä kaksi. Joten sinun ei tarvitse olla "alhaalla" niin kauan. Se on vielä henkeäsalpaava ylhäällä, koska siellä on 360 asteen näkymä. Muuten, lipunmyynti getyouguiden kautta matkapuhelimella oli erittäin helppoa!

Tämä toiminta oli poikkeuksellinen, henkeäsalpaava näkymä ja henkilökunta oli erittäin lämmin ja välittävä. Toisaalta sinun on oltava varovainen, koska lippujen skannauksesta vastaava agentti ei voinut skannata minun. Näytin hänelle tilausnumeron ja hän päästi minut läpi, mutta se voi olla häiritsevää! Suosittelen kuitenkin tätä hienoa kokemusta edulliseen hintaan!

Olin erittäin, erittäin tyytyväinen. Olen skeptinen ihminen ja innokas ostamaan verkosta, mutta Get Your Giden kanssa se oli niin helppoa, että kaikki sujui hienosti. Maksusta kohtaamispaikan kuvaukseen ja vinkkeihin kaikki oli hienoa Tulostin liput etukäteen.

Aivan erityinen kokemus, jopa hissimatka on vaikuttava. Ja sitten tämä upea näkymä koko kaupunkiin. Pysyimme auringonlaskuun asti. Sitten se oli täynnä, koska kaikki halusivat kokea auringonlaskun. Mutta myös iltavalon kokeminen siellä on ihanaa.

Sain Explorer Passin toisen kerran. Tällä kertaa 5 nähtävyyttä. Olin New Yorkissa äitini ja siskoni kanssa, se kannatti taas. Minusta on hienoa, että voit itse päättää, mitä haluat tehdä. Riippuen mielialastasi ja säästä.