Pääsylippu

NYC: Top of the Rock -näköalatasannelippu

NYC: Top of the Rock -näköalatasannelippu

Aktiviteetin tarjoaja: Top of the Rock Observation Deck
Varattu eilen 48 kertaa

alkaen 41,26 € per henkilö

Varattu eilen 48 kertaa

Nauti 360 asteen panoraamanäkymistä Big Applelle Top of the Rockin ikoniselta näköalatasanteelta. Katso kaikki ilmasta Central Parkista Empire State Buildingiin. Tämän joustavan päivämäärälipun avulla voit suunnitella vierailusi sään mukaan.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Nauti Manhattanin laajoista näkymistä Rockefeller Centerin huipulta
 • Tutustu kolmeen kerroksen runsaisiin sisä- ja ulkonäköalueisiin
 • Tutustu Vapaudenpatsaan, Empire State Buildingiin ja muihin
 • Katso Manhattanin ikonisimmat kohteet yhdessä upeassa panoraamassa
Koko kuvaus
Katsele 360 asteen maisemia New Yorkiin 260 metrin korkeudesta, Top of the Rock -näköalatasanteelta. Näe kaupungin ilta-aikainen kimalle tai katsele auringonlaskua yläilmoista. Vaihda avoin lippusi valitsemaasi aikataulutettuun lippuun nähtävyydelle saapuessasi. Kun saavut osoitteeseen 30 Rockefeller Center, voit ihailla upeaa Swarovski-kattokruunua matkalla kohti Rockefeller Centerin puolikerrosta. Tutustu näyttelyyn, jossa voit nähdä historiallisia esineitä sekä katsoa lyhytelokuvan Rockefeller Centerin rakennuksesta Suuren laman aikaan. Sky Shuttle -hissillä kiidät huipulle 260 metrin korkeuteen alle minuutissa. Ihaile maisemia kahdessa kerroksessa sijaitsevilla, laajoilla sisä- ja ulkokatselualueilla. Vierailusi huipentuu näkymiin Central Parkille, Empire State Buildingille, Manhattanille, One World Trade Centerille sekä lukuisille silloille, joita voit hämmästellä 70. kerroksen ulkoilmatasanteella. Ylimääräinen lisäetu? Lisäetu: joustavalla kuponginlunastusjärjestelmällä voit valita vapaasti päivän, jolloin saat parhaat näkymät Isoon Omenaan (jopa kuukausi ennen tai jälkeen valitsemastasi päivämäärästä). Voit suunnitella käyntisi sääolojen mukaan, jotta näet New Yorkin parhaimmillaan. Jos sisäänpääsy ei ole mahdollista heti, sinulle annetaan sisäänpääsyaika ja jonopaikkasi varataan. Se on juuri niin helppoa.
Sisältää
 • Pääsyliput ja paikat, joissa vieraillaan
  • Top of the Rock -näköalatasanne -pääsylippu

 • Kuka tulee olemaan mukanasi
  • Tämä aktiviteetti ei ole opastettu

 • Kuljetus
  • Tähän aktiviteettiin ei sisälly kuljetusta

 • Ruoka ja juoma
  • Ei sisälly: ruoka ja juomat

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Pääsisäänkäynti Top of the Rockiin on osoitteessa 30 Rockefeller Plaza, 50th Streetillä 5th ja 6th Avenuen välissä. Sisäänkäynti on merkitty punaisella matolla. Kun olet sisällä, QR-koodisi skannataan. Siirry sitten portaita ylös aloittaaksesi vierailusi.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Mukavat jalkineet
 • Vesi
 • Mukavat vaatteet

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Top of the Rock on avoinna 7 päivää viikossa, 365 päivää vuodessa sääolosuhteista riippumatta. Huonolla säällä osa kannesta voidaan sulkea turvallisuussyistä. Saat tietoa sääolosuhteista ja näkyvyydestä ennen sisääntuloa
 • Lippuja ei palauteta samana päivänä huonolla säällä. Keskustele kuitenkin paikan päällä olevan henkilökunnan kanssa vierailusi päivämäärästä, niin lippusi voidaan myöntää uudelleen tulevaa aikaa ja päivämäärää varten
 • Viimeinen hissi huipulle nousee 1 tunti ennen sulkemisaikaa
 • Lataa ilmainen Top of the Rock -sovellus käyttääksesi 360 asteen etsintä, reittiominaisuuksia, erikoistarjouksia ja paljon muuta.
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,6 /5

perustuen 3415 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,1/5
 • Palvelu
  4,5/5
 • Organisointi
  4,4/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Meillä oli päivälippu ja olimme paikalla klo 9, pystyimme varmistamaan välittömän aikavälin ja olimme kärjessä kymmenen minuuttia myöhemmin. Kuinka loistava tämä alusta on, kuvataan jo kaikkialla, ja se on ehdottomasti rahan arvoinen. Emme olleet aivan tarkistaneet, että ensimmäisen tason jälkeen oli vielä kaksi. Joten sinun ei tarvitse olla "alhaalla" niin kauan. Se on vielä henkeäsalpaava ylhäällä, koska siellä on 360 asteen näkymä. Muuten, lipunmyynti getyouguiden kautta matkapuhelimella oli erittäin helppoa!

Lue lisää

30. syyskuuta 2022

Ostin lipun ilman tiettyä aikaa, joten päätin mennä klo 18 nauttimaan auringonlaskusta - yleensä tämän ajan lippu nettisivuilla on normaalia kalliimpi. Joka tapauksessa, kun ostat lipun täältä, sinun on vaihdettava fyysiseen lippuun rakennuksessa (jonossa minulla kesti 30 minuuttia, joten varaa aikasi) ja sen jälkeen vain nauti. Se on ruuhkaa ajasta johtuen, mutta se kannattaa. Valot ja empire state building ovat henkeäsalpaavia.

Lue lisää

16. maaliskuuta 2022

An dem Tag unseres Besuchs war es sehr wolkig. Man hat uns Angeboten einen anderen Tag zu nehmen. Wir waren trotzdem oben und haben es nicht bereut. Tolle Aussicht nettes Personal. Als Photograph macht man Bilder natürlich gerne zur blauen Stunde mit Stativ. Kuten Sicherheitsgründen ist die wie auch auf "The Edge" nicht erlaubt. Auf the Rock kann man die Kamera jedoch auf der oberen Aussichtplattform auf Steinblöcke legen und tolle Bilder machen.

Lue lisää

5. toukokuuta 2021

Tuotteen tunnus: 37483