Suosittelemamme elämykset kaupungissa Toulouse

Toulouse: Carcassonne: Päiväretki

1. Toulouse: Carcassonne: Päiväretki

Jos asut Toulousessa ja haluat tutustua Cité de Carcassonneen, Comtalin linnaan, Saint Nazairen basilikaan ja muihin historiallisiin kohokohtiin, tämä on täydellinen päiväretki sinulle. Carcassonne sijaitsee 1 tunnin ajomatkan päässä Toulousesta, ja se on yksi Midi-Pyrénées'n 25 upeasta kohteesta. Katarilaisten maalla ja linnoitetun kaupungin sydämessä voit tutustua Carcassonnen kreivien ja Rempartsin linnaan, joka on Unescon maailmanperintökohde. Lähtö Toulousesta klo 9.30 (lähtöselvitys klo 9.15), ja saapuminen Carcassonneen on suunniteltu klo 10.30. Löytöretkipäivän jälkeen lähdette Carcassonnesta klo 16.30, ja paluu Toulouseen on suunniteltu klo 17.30.

Toulouse: Sightseeing Tour by Open-Top Minibus: Sightseeing Tour by Open-Top Minibus

2. Toulouse: Sightseeing Tour by Open-Top Minibus: Sightseeing Tour by Open-Top Minibus

Koe uusi tapa nähdä Toulouse kätevässä, avokatuisessa minibussissa. Katso kaupungin kuuluisimpia nähtävyyksiä ja historiallisia monumentteja eri näkökulmasta. Ohita "Ville Rosen" maamerkit ja kuule anekdootteja kaupungista ja äänioppaasta (saatavilla ranskaksi, englanniksi, espanjaksi, italiaksi, saksaksi, venäjäksi, kiinaksi ja japaniksi). Matkaa vanhankaupungin läpi ja ihaile Cathédrale Saint-Étienne de Toulousen (Toulousen katedraali) ja Saint-Serninin basilikan pääkirkkoja. Ohita Hôtel d'Assézatin renessanssityylinen julkisivu, jossa Bembergin säätiön taidegalleria sisältää upean kokoelman 1800- ja 1900-luvun ranskalaisia maalauksia. Mene Garonne-joen ja Canal du Midin rannoille löytääksesi yhteyden Atlantin valtameren ja Välimeren välillä. Ihaile matkan varrella tyypillisiä vaaleanpunaisia terrakottatiiliä suuressa osassa kaupunkia.

Retki Albi Cathédrale Sainte Cécile ja Cordes Sur Ciel (Cordes Sur Ciel)

3. Retki Albi Cathédrale Sainte Cécile ja Cordes Sur Ciel (Cordes Sur Ciel)

Lähde Toulousesta tutustumaan Albiin, Sainte Cécilen katedraaliin ja Toulousen Lautrec-museoon tai Cordes sur Cielin keskiaikaiseen kaupunkiin edestakaisen bussikuljetuksen avulla. Albissa voit ihailla monia arkkitehtuurin helmiä, kuten Sainte Cécilen katedraalia. Vieraile Toulouse Lautrec -museossa, joka sijaitsee piispojen palatsissa. Albin lähellä voit tutustua myös Cordes-sur-Cielin lumoavaan kaupunkiin. Sen goottilainen arkkitehtuuri pitää sisällään monien legendojen salaisuudet. Vapaa-aikanasi täällä voit kävellä kaupungin mukulakivikaduilla. Paluukuljetus sisältyy matkapakettiin, mutta kaupungeissa voit tutustua kaupunkiin omaan tahtiin ilman opasta. Kierros lähtee Toulousesta klo 9.30 ja palaa takaisin noin klo 18.30.

Toulouse: Highlights Self-Guided Scavenger Hunt & Tour

4. Toulouse: Highlights Self-Guided Scavenger Hunt & Tour

Tutustu Toulouseen omaan tahtiisi tällä interaktiivisella, puhelimellasi soitettavalla kävelykierroksella. Ratkaise arvoituksia, ole vuorovaikutuksessa kaupungin tärkeimpien nähtävyyksien kanssa ja avaa mielenkiintoisia faktoja ja legendoja. Ihanteellinen ulkoilma-aktiviteetti ensikertalaisille, pariskunnille, ryhmille, perheille ja lapsille. Voidaan käyttää loistavana tiiminrakentamistoimintana.Voidaan käyttää myös loistavana tiiminrakentamistoimintana. Käy tärkeässä Basilique Saint-Serninissa ja Couvent des Jacobinsissa, kävele Grand Rondin läpi ja ihaile Pyhän Tapanin katedraalia. Kun olet ladannut aarteenmetsästyskierroksen mobiililaitteeseesi (varauksen yhteydessä saamasi linkin ja kirjautumistietojen kautta), käytä mobiilisovellusta ja integroituja karttoja päästäksesi 10:een Toulousen tärkeimpään nähtävyyteen kävellen. Kullakin pysähdyspaikalla saat tietoa nähtävyydestä ja voit ratkaista paikkasidonnaisen arvoituksen, jonka voi ratkaista vain, jos saavut kyseiseen paikkaan. Käytä logiikkaa, mielikuvitusta, havainnointia ja tiimihenkeä avataksesi oikean koodin ja paljastaaksesi seuraavan kohteen kaupunkikierrospelissä. Kävellessäsi kaupungin läpi nauti siitä, että voit joustavasti keskeyttää pelin milloin tahansa pitäksesi tauon, ottaaksesi täydellisiä valokuvia, pysähtyä lounaalle tai käydä museossa. Voit päättää jatkaa kierrosta myöhemmin tai säästää loput toiselle päivälle. Aloita kierroksesi paljon kuvatulta Basilique Saint-Sernin de Toulouselta. Vieraile arkkitehtonisesti esimerkillisessä Notre Dame du Taurin kirkossa, ja Place du Capitole antaa sinulle esimakua keskustan elämästä. Kuvaa Pont Neuf Toulouse, joka hämmästyttää näkymällään, ja heittäydy Musée des Augustinsin näyttelyiden kauneuteen. Vieraile verrattain kauniissa Cathédrale Saint Etienne -katedraalissa. Käy Grand Rondin läpi ja koe ainutlaatuinen rentoutumisen kokemus kaupungin kaaoksessa. Ihaile kuuluisaa Toulousen yliopistoa ja ihmettele Saint-Exupèrea sen rikkaine ulko- ja sisätiloineen.

Ranska: Europe eSim Mobile Data Plan

5. Ranska: Europe eSim Mobile Data Plan

Tee matkastasi vaivatonta kätevän eSIM-kortin avulla. Pysy matkallasi yhteydessä nopean kuuluvuuden ansiosta Ranskassa ja muilla 41:llä Euroopan suosituimmalla alueella. Osta ja asenna eSIM-käyttökorttisi milloin ja minne tahansa ja valitse useista datapaketeista, voimassaolovaihtoehdoista ja kattavuudesta muissa maissa. Skannaa vain eSIM QR-koodi, niin pääset käyttämään kaikkia tärkeitä sovelluksiasi matkallasi. Vältä useiden SIM-korttien hallinnoinnista aiheutuva vaiva tämän nollahävikkiratkaisun avulla. Hanki yksi eSIM-laite per laite ja täydennä puhelinta yksinkertaisesti ostamalla ja aktivoimalla lisää eSIM-sopimuksia matkan aikana. Aktivoinnin jälkeen kattavuutesi alkaa valitsemasi keston mukaisesti. Hyödy kattavuudesta seuraavissa maissa: Itävalta, Albania, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Gibraltar, Unkari, Mansaari, Islanti, Irlanti, Italia (mukaan lukien San Marino ja Vatikaani), Jerseyn saari, Kazakstan, Latvia, Liettua, Liechtenstein, Luxemburg, Tanska, Tšekki, Unkari, Viro . Seuranta kattaa myös Maltan, Alankomaat, Pohjois-Makedonian, Norjan, Portugalin, Puolan, Romanian, Serbian, Slovakian, Slovenian, Espanjan, Ruotsin, Sveitsin, Turkin, Ukrainan, Uzbekistanin, Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin.Myös Maltan. Kaikki iPhone XS:n jälkeen lanseeratut iPhone-mallit voivat tukea eSIM:ää. Jos olet epävarma Androidin osalta, tarkista kelpoisuus ohjeen kuvasta. Mikäli olet epävarma, tarkista kelpoisuus ohjeen kuvasta. Jos et voi muodostaa yhteyttä internetiin tämän eSIM:n asennuksen jälkeen, noudata GYG-voucherissa olevaa itsepalvelun vianmääritysopasta. APN (yhteyspisteen nimi): Internet Lokaalin operaattorin tiedot: Ranska: Ranska: Orange France / SFR / Free Mobile /Bouygues. Loput maat löytyvät oston jälkeen GYG-sovelluksen kupongin tiedoista.

Toulouse : Sähköinen Tuk-Tuk-kierros valokuvapysähdyksillä ja äänentoistolla

6. Toulouse : Sähköinen Tuk-Tuk-kierros valokuvapysähdyksillä ja äänentoistolla

Olette menossa Toulouseen pian! Hyvä ajatus, Visiteraman sähkötuki odottaa sinua. Se on ihanteellinen valinta vierailla kaikissa Toulousen tunnusomaisissa paikoissa: Le Capitole, Basilique Saint-Sernin, Les Jacobins, La Garonne, Les Remparts Gallo-romain, Le Pont Neuf, Pont des Catalans, La place Saint-Pierre, le Canal du Midi, Les Carmes, Le Jardin Japonais, Le Jardin des plantes, La Halle aux Grains, Cathédrale Saint-Étienne, La Place Saint-Cyprien, Le Musée Les Abattoirs...jne

Languedoc: Domaine de Baronarquesin kierros ja maistelu

7. Languedoc: Domaine de Baronarquesin kierros ja maistelu

Sukella vuosisatojen viininvalmistusperinteeseen kierroksella Domaine de Baronaques'ssa. Paronitar Philippine de Rothschild ja hänen kaksi poikaansa hankkivat viinitilan vuonna 1998, mutta se on ollut olemassa 1600-luvulta lähtien, jolloin se oli Saint-Polycarpen luostarin hallussa. Koe yli 270 hehtaarin vehreillä viinitarhoilla raaka-aineet, jotka muodostavat viinin, jota juhlitaan kaikkialla maailmassa. Kun olet saapunut viinitilalle, voit kiertää sammio- ja tynnyrihuoneessa, jossa viinit käyvät ja kypsyvät, ja tutustua 1800-luvulla rakennettuun ranskalaiseen Châteauhun, joka sijaitsee puiden peittämällä kukkulalla. Kierroksen jälkeen sinulla on mahdollisuus maistaa Domaine de Baronaques'n 3 viiniä: Grand Vin Rouge, La Capitalle de Baronarques ja Grand Vin Blanc.

Ranska: Sim-kortti, jossa on rajoittamaton määrä puheluita ja tekstiviestejä.

8. Ranska: Sim-kortti, jossa on rajoittamaton määrä puheluita ja tekstiviestejä.

Tiedot: 30GB Puhelut: Euroopassa: Rajoittamaton TEKSTIVIESTIT: Euroopassa Voimassaoloaika: 30 päivää Saat sähköpostiisi vahvistuksen mukana QR-koodin, jonka avulla voit aktivoida eSIM-kortin älypuhelimeesi. Se sisältää myös PDF-liitteen, jossa on hyödyllistä tietoa eSIMistäsi. Varmista, että älypuhelimesi on eSIM-yhteensopiva ja operaattorin lukitsematon! Ei enää verkkovierailukustannuksia Oletko lähdössä lomalle tai työmatkalle Ranskaan? Bouygues Telecomin eurooppalaisen eSIM-korttini avulla sinun ei tarvitse enää huolehtia kalliista verkkovierailumaksuista! Selaa internetiä koko Ranskassa ja Euroopassa ilman lisäkustannuksia taatusti! 30GB internet Ranskassa Nauti 30GB 4G/LTE-nopeasta 4G/LTE-yhteydestä koko Ranskassa. Ensimmäisen aktivoinnin jälkeen Ranskassa voit käyttää datamäärääsi koko Euroopassa. My European eSIM -kortillasi voit nauttia rajattomista puheluista ja tekstiviesteistä Ranskassa ja koko Euroopassa (katso maakunnan kattavuus kattavuusluettelosta). Lisäksi saat 25 euron hyvityksen puheluihin ja tekstiviesteihin kansainvälisiin ja Ranskan merentakaisiin numeroihin ILMAISEKSI. Kattavuus 53 maassa Kun olet aktivoinut SIM-korttisi Ranskassa, voit käyttää sitä kaikissa seuraavissa Euroopan maissa: Alankomaat, Andorra, Itävalta, Azorit, Baleaarit, Belgia, Bulgaria, Kanariansaaret, Korfu, Kreeta, Kroatia, Kykladit, Kypros, Tšekin tasavalta, Tanska, Englanti, Viro, Färsaaret, Suomi, Saksa, Gibraltar, Kreikka, Grönlanti, Guernsey, Unkari, Irlanti, Jersey, Islanti, Italia, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Madeira, Malta, Man (saari), Pohjois-Irlanti, Norja, Alankomaat, Puola, Portugali, Rodoksen saari, Romania, Sardinia, Skotlanti, Sisilia, Ruotsi, Slovakia, Slovenia, Espanja, Vatikaani, Wales, Wight (saari).

Toulouse: 72 tunnin kaupunkikortti

9. Toulouse: 72 tunnin kaupunkikortti

Toulouse City Card -kortilla pääset ilmaiseksi museoihin ja muistomerkkeihin Toulousen keskustassa ja voit hyödyntää lukuisia muita Toulouse City Card -korttiin osallistuvien yhteistyökumppaneiden tarjouksia. 10 euron lisämaksulla voit liikkua ja liikkua stressittömästi paikallisessa julkisessa liikenteessä, kuten metrossa, raitiovaunuissa ja busseissa, 10 matkan lipulla. Jos ostat kuljetusvaihtoehdon, voit tehdä 10 ilmaista matkaa ilman aikarajoitusta. Yhdellä matkalla voit käyttää enintään 3 eri palvelua 1 tunnin kuluessa ensimmäisestä vahvistuksesta. Hyödy lisäalennuksista monissa kaupungin suosituimmissa turistikohteissa ja useissa kaupoissa. Risteile Garonne-jokea tai Canal du Midiä pitkin Bateaux Toulousains -laivoilla tai tutustu eri näkökulmaan turistijunalla. Henkilökohtainen kortti on saatavilla 72 tunnin (3 päivän) ajan, ja se on esitettävä kaikkien yhteistyökumppaneiden nähtävyyksien sisäänpääsyn yhteydessä, jotta voit hyödyntää siihen sisältyviä tarjouksia. - Toulousen museo ja puutarhat - ilmainen - Musée des Abattoirs - ilmainen - Musée des Augustins - ilmainen - Musée Saint-Raymond - ilmainen - Musée Paul-Dupuy - ilmainen - Musée du Vieux-Toulouse - ilmainen - Le Château d'Eau - Ilmainen - Muséum du Pastel (Terre de Pastel) - ilmainen - Quai des Savoirs - ilmainen - Musée des Augustins - ilmainen - Le Castelet - ilmainen

Toulousen vanhankaupungin aarre: Toulouse Town: Outdoor Escape Game

10. Toulousen vanhankaupungin aarre: Toulouse Town: Outdoor Escape Game

Pelaa kaupunkipeliä, joka vie sinut Toulousen vanhaan kaupunkiin ja tutustut samalla hauskasti kaikkiin kaupungin kulttuurikohteisiin. Jokainen vihje johdattaa sinut paikasta toiseen antamalla tarkat ohjeet, joten et tarvitse karttaa, GPS:ää tai opasta. Kun ratkaiset tehtäviä ja arvaat vastauksia, kunkin paikan salainen tarina avautuu. Saat kaikki ohjeet sähköpostitse varauksen jälkeen, menet lähtöpisteeseen ja aloitat seikkailun. Pelin läpäisyyn menee noin 1,5 tuntia, mutta pelissä ei ole aikarajoitusta, joten voit edetä omaan tahtiisi.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Toulouse

Kaikki aktiviteetit

52 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Immersiivisiä elämyksiä

Toulouse: Koe enemmän

Näytä kaikki

Toulouse: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Toulouse?

Toulouse: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Toulouse? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.