Tower Bridge

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Tower Bridgen ja sen lähiympäristön nähtävyydet

Lontoon ikoninen Tower Bridge -silta on niin brittiläisen hienostunut kuin silta voi vain olla! Silta kuuluu Lontoon parhaimpien nähtävyyksien joukkoon. Tässä muutama vinkki, jonka avulla voit saada kaiken irti tästä insinöörityön taidonnäytteestä.

 • Lasinen jalkakäytävä

  1. Lasinen jalkakäytävä

  42 metrin korkeudessa kulkeva Tower Bridgen uusi lasinen jalkakäytävä tarjoaa huimat näkymät. Näet erinomaisesti jalkojesi alla kulkevat veneet ja jalankulkijat. Älä huolestu, sillä käytävä on turvallinen!

 • East Walkway

  2. East Walkway

  East Walkwaylla voi ihailla upeita näkymiä Lontoon historiallisille satama-alueille ja -rakennuksille sekä tutustua erilaisiin näyttelytiloihin.

 • Viktoriaaniset konehuoneet

  3. Viktoriaaniset konehuoneet

  Nykyään siltaa hallitsevat varmaan Wifi-verkot ja selfiet, mutta sen vanhat konehuoneet tuoksuineen ja äänineen ovat elävä esimerkki sen mullistavasta insinöörityöstä.

 • North Bank (pohjoistörmä)

  4. North Bank (pohjoistörmä)

  Tower Bridgen lähellä sijaitsevalta kävelyalueelta avautuu upeat näkymät kaupungintalolle, HMS Belfastille sekä Shardille!

 • Tower of London

  5. Tower of London

  Tower Bridgellä vieraillessa ei kannata jättää väliin mahdollisuutta vierailla legendaarisessa Tower of Londonissa. Mikäli olet kiireinen, on St. Dunstan-in-the-Eastin puutarha hyvä vaihtoehtonähtävyys.

Suunnittele vierailusi

 • Kuinka Tower Bridgelle pääsee?

  Lähin Tube-asema on Tower Hill, jonne pääsee District- ja Circle-linjoilla. Myös Tower Gateway DLR -asema sijaitsee sillan lähellä.

 • Kuinka usein silta nousee pystyyn?

  Silta nousee etukäteen varattuihin aikoihin, jolloin alukset menevät sen ali. Nousuun ei siis ole tiettyä aikataulua, mutta voit löytää kunkin päivän aikataulut helposti Tower Brigen virallisilta verkkosivuilta. Voit myös halutessasi varata sillan noston itse ilmaiseksi. Tarvitset vain suuren ja korkean aluksen!

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Voit katsella ja kävellä sillalla 24 tuntia vuorokaudessa. Varo kuitenkin sillan nousua!
 • Hinta
  Yli käveleminen on ilmaista. Näyttelylippu maksaa noin 10 puntaa lipputyypistä riippuen.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Oppaasta on ehdottomasti hyötyä. Suosittelemme katsastamaan suosituimmat kieroksemme.
 • Kuinka päästä perille
  Silta sijaitsee kävelymatkan päässä useista keskusta-alueen hotelleista.
 • Lisävinkkejä
  *Pukeudu lämpimästi, sillä joella voi olla viileää ja viimaista!
  *Tower Bridgellä ja Tower of Londonilla voi helposti vierailla koko päivän ajan. Suosittelemme siis hankkimaan lipun, jolla pääsee molemmille nähtävyyksille.

Tower Bridge: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Tower Bridge? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Tower Bridge : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 12 701 arvosteluun

Mieheni, 12-vuotias poika ja minä nautimme todella tästä yökiertueesta. Se antoi meille jotain hauskaa tekemistä illalla, joka ei vaatinut enää kävelyä - hieno tauko jaloille! Opas oli erinomainen ja erittäin informatiivinen. Opimme paljon. Istuimme ulkoilmabussin yläosassa, mikä oli hauskaa. Suosittelen niputtamista, koska kiertueen puolivälissä oli kylmä. Suosittelisin tätä kiertuetta viihdyttävänä ja turvallisena tapana nähdä kaupunki ja valot yöllä.

Tapaamispaikka linja-autoon oli helppo löytää; bussi saapui aikaisin. Opas oli erittäin ystävällinen ja melko hauska. Nautimme kiertueesta valtavasti ja opimme Lontoosta monia asioita, joita emme olleet tienneet. Ota tämä kiertue; et tule katumaan sitä! * Saavuimme aikaisin, kuten muut ovat ehdottaneet, jotta voisimme istua ylhäällä katetun alueen alla. Olimme iloisia, että teimme, koska se oli erittäin kylmä yö.

Erinomainen kokemus ja erittäin hyvin hoidettu. Kiipeämisestä teki todella nautinnollisen oppaamme Joey - onnea rumpujen soittamiseen! - ja tuntui erittäin turvalliselta. Huipulla oli runsaasti aikaa ihailla uskomatonta näkymää ja nousi tasaiseen tahtiin. Nopea varoitus, että katon korkeus ja pieni liike voi yllättää jopa niille, jotka eivät piittaa korkeudesta, mutta silti erittäin suositeltavaa. Kiitos joukkue!

Ikimuistoinen päivä Thames-joella kumppanilleni ja minulle. Tulee ehdottomasti käyttämään näitä tyyppejä uudelleen. Erittäin suositeltavaa. Ammattitaitoinen, avulias miehistö - ja hyvin perillä elämästä ja historiasta Thamesilla ja sen vieressä. Pilvinen, tuuleton päivä teki kokemuksesta kaksinkertaisen miellyttävän, vaikka suljetussa alakerrassa on runsaasti tilaa ja suuret ikkunat.

Kaunis yökierros. Pukeudu lämpimästi näinä päivinä, jos istut yläosassa. Muiden suosituksen ansiosta saavuin kello 7:15 ja menin huipulle takana - ehdottomasti parhaat paikat. Kiertueen alkamista odotellessa keskustelimme muiden kanssa ja jaoimme tähänastiset kokemuksemme Lontoossa ja sen alueella. Hienoa aikaa.