Lontoon Tower

Home to the Crown Jewels, Beefeaters, plenty of ravens, and scores of gruesome tales, this fortress is a must-see.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Tower of Londonin mielenkiintoiset nähtävyydet

Harvalla rakennuksella on ollut niin keskeinen rooli Lontoon historiassa kuin Towerilla. Iso-Britannian suosituimpien nähtävyyksien joukkoon kuuluvasta Towerista löytyy kruununjalokivien lisäksi myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa.

 • Korpit

  1. Korpit

  Sanotaan, että Tower kaatuu, jos korpit muuttavat sieltä pois! Vaikka kyseessä onkin luultavasti vain legenda, ovat korpit niin tärkeitä, että niillä on oma vartija.

 • Beefeaterit

  2. Beefeaterit

  Tower of Londonin Beefeatereina tunnetut vartijat toimivat nykyään enimmäkseen oppaina. Kutsu heitä Yeoman Wardereiksi ja saat erityisen hyvän kohtelun!

 • Kruununjalokivet

  3. Kruununjalokivet

  Jalokivirakennuksessa on lukuisia aarteita, kuten keisarillinen kruunu. Sisäänpääsy sisältyy Tower of London -lippuusi.

 • Teloituspaikka

  4. Teloituspaikka

  Towerissa ei ole teloitettu kovin montaa vankia, vaikka sen maine onkin hurja. Suurin osa päistä putoili pohjoisessa sijaitsevalla Tower Hill -kukkulalla, jossa sijaitsee nykyään muistomerkki.

 • Aaveet

  5. Aaveet

  Muun muassa Anne Boleynin ja Henry VI:n kummitusten sanotaan pelottelevan Towerilla vierailevia turisteja.

Suunnittele vierailusi

 • Kuinka pääsen perille?

  Lähin metroasema sijaitsee Tower Bridgen lähellä ja sen nimi on Tower Hill. Sinne pääsee District- ja Circle-linjoilla. Voit saapua myös DLR-junalla Tower Gateway -asemalle.

 • Kauanko vierailulle kannattaa varata aikaa?

  Tower of London levittäytyy jopa 12 aarin alueelle, joten nähtävää ja koettavaa riittää paljon. Historiasta kiinnostuneet viihtyvät alueella helposti vaikka kokonaisen päivän! Vaikka alueen läpi voikin kiirehtiä kolmessa tunnissa, suosittelemme varaamaan ainakin kuusi tuntia ja osallistumaan viralliselle Beefeater-kierrokselle. Joihinkin paikkoihin kuten kappeliin pääsee ainoastaan virallisella kierroksella!

 • Paljonko pääsylippu maksaa?

  Tower of London -liput maksavat tavallisesti 22 puntaa, vaikka alennuksiakin on saatavilla. Sisäänpääsy kuuluu London Pass -lippuun, jonka avulla voi myös ohittaa jonot!

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Klo 9.00-17.30 sesonkiaikaan (1. maaliskuuta - 31. lokakuuta), klo 9.00-16.30 muihin aikoihin (1. marraskuuta - 28. helmikuuta). Sunnuntaisin ja maanantaisin Tower aukeaa klo 10.00.
 • Hinta
  Pääsyliput maksavat noin 22 puntaa.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Oppaasta on ehdottomasti apua. Suosittelemme katsastamaan suosituimmat kierroksemme.
 • Kuinka päästä perille
  Maanalaisella District- tai Circle-linja Tower Hill -asemalle tai DLR:llä Tower Gateway -asemalle.
 • Lisävinkkejä
  *Ole varovainen jos alueella on märkää - kävelypinnat saattavat olla liukkaita.
  *Pistä jalkaasi hyvät ja tukevat kengät, sillä Towerilla pitää kävellä portaissa ja epätasaisilla pinnoilla.

Lontoon Tower: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoon Tower? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoon Tower : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 17 349 arvosteluun

Minulla ei ollut aavistustakaan, kuinka suuri se oli noiden paksujen seinien sisällä! Luulin, että 3 tuntia riittäisi, mutta voisit todella viettää päivän siellä. Pakollinen on merkitä Beefeaters-kiertueelle. He saavat rakennukset eloon historiatietoillaan. Teimme sen, kruununjalokivet ja valkoinen torni (asevarasto - olisin voinut viettää enemmän aikaa tässä paikassa yksin, niin monia kiehtovia artikkeleita. Lisäksi niissä oli piirroksia kuuluisista ihmisistä, jotka olivat vierailleet tornissa; mikä oli erittäin mielenkiintoista, mutta Minulla ei ollut solmiota lukeakseni niitä kaikkia.) Minun piti sitten lähteä päästäkseni junaan, mutta perheeni viipyi vähän kauemmin: menin rakennukseen, jossa vankeja pidettiin, mikä oli heidän mukaansa todella hyvää. Kaiken kaikkiaan se oli erittäin mielenkiintoinen paikka vierailla, ja minun on mentävä takaisin. Seuraavalla kerralla minun on hankittava kartta paikasta, koska näin ihmisten käyttävän niitä ja ne näyttivät varsin hyödyllisiltä.

Käyn aina uusissa kaupungeissa oppimassa kulkuani. Aika ajoitettu 20 minuutin välein meidän 3 päivän lipulle. Helppo nähdä ympäri kaupunkia, pelasti meidät taksit/Uberit noustamalla pois lähemmällä pysäkillä asioihin, joita halusimme nähdä ja tehdä kaikkialla kaupungissa. Huomautus: SININEN linja ei ole nyt toiminnassa - se on "kausiluonteista". Minulta se on varmasti jäänyt varaamatta. Jokiristeily on todella sen arvoinen. Rakastan erilaisia näkemyksiä ja kommentteja. Helppoa, luotettavaa. Rauhallista jopa vain ratsastaa heidän silmukoillaan. Suosittelen ehdottomasti sekä kiertueeksi että taksiksi sinulle!

Mieheni, 12-vuotias poika ja minä nautimme todella tästä yökiertueesta. Se antoi meille jotain hauskaa tekemistä illalla, joka ei vaatinut enää kävelyä - hieno tauko jaloille! Opas oli erinomainen ja erittäin informatiivinen. Opimme paljon. Istuimme ulkoilmabussin yläosassa, mikä oli hauskaa. Suosittelen niputtamista, koska kiertueen puolivälissä oli kylmä. Suosittelisin tätä kiertuetta viihdyttävänä ja turvallisena tapana nähdä kaupunki ja valot yöllä.

Tapaamispaikka linja-autoon oli helppo löytää; bussi saapui aikaisin. Opas oli erittäin ystävällinen ja melko hauska. Nautimme kiertueesta valtavasti ja opimme Lontoosta monia asioita, joita emme olleet tienneet. Ota tämä kiertue; et tule katumaan sitä! * Saavuimme aikaisin, kuten muut ovat ehdottaneet, jotta voisimme istua ylhäällä katetun alueen alla. Olimme iloisia, että teimme, koska se oli erittäin kylmä yö.

Kaunis yökierros. Pukeudu lämpimästi näinä päivinä, jos istut yläosassa. Muiden suosituksen ansiosta saavuin kello 7:15 ja menin huipulle takana - ehdottomasti parhaat paikat. Kiertueen alkamista odotellessa keskustelimme muiden kanssa ja jaoimme tähänastiset kokemuksemme Lontoossa ja sen alueella. Hienoa aikaa.