Pisan kalteva torni

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Kuljetukset
80 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/5

Pisan kalteva torni: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pisan kalteva torni? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pisan kalteva torni : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 12 666 arvosteluun

Saavuimme sovittuun aikaan. Ihmisiä odotti hyvin lyhyt jono. tornissa. Menimme sisään ja kiipesimme ylös tapaamatta monia muita ihmisiä matkalla alas. Meillä oli upea vierailu tornin huipulla ja nautimme erittäin paljon puhumisesta ystävällisen, asiantuntevan hoitajan kanssa Towerin eri arkkitehdeistä ja muista mielenkiintoisista faktoista. Nautimme myös vierailustamme katedraalissa. Meille ylimääräiset 6 euroa olivat sen arvoisia säästämään kahdessa eri jonossa odottamisessa.

Päädyin varaamaan ajan, joka oli liian myöhäistä mukavuuden kannalta Pisa Towerin kiipeämiseen, joten valitettavasti piti ohittaa se, koska oli liian myöhäistä muuttaa aikoja. Vaikka olimme myös jo hyvin väsyneitä Firenzessä kävelemisestä, ei se ehkä ollut iso juttu. Alue oli täynnä... niin täynnä. Mutta kiva paikka nähdä ainakin kerran. Pisan kaupunki oli söpö - olisi voinut viipyä siellä pidempään. Suosittele, jos osaat sovittaa ajan oikein!

Huomaa, että tämä on mennä tornin ja katedraalin sisään; Jos haluat vain ihailla rakenteita ulkopuolelta, et tarvitse lippuja. Mutta jos haluat mennä sisään, ajattelimme, että se oli sen arvoista ja oli kätevää saada liput etukäteen.

Gostamos do passeio. Recomendamos. Para quem quiser saber mais sobre a nossa viagem, acesse o canal Vamu Ver! ei YouTube com kuin nossas dicas.

Katso messujen aikaa, koska valitettavasti emme voineet nähdä koko kupolia