Trogir
Nähtävyyskierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Trogir: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Trogir? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Trogir : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.9 / 5

perustuen 24 arvosteluun

Antoisa retki ainutlaatuisessa luonnossa.

++Opas osasi kertoa paljon Kroatian historiasta ja luonnosta. Mukava kun pysähdyttiin matkalla ja päivällinen oli hyvä retken jälkeen!! - - Emme saaneet vastausta kysymykseemme, että lähteekö retki Trogirista kun sitä kysyimme sähköpostilla jo etukäteen. Meille luvattiin vastata 24 tunnin kuluessa, muttei vastattu. Meidän apartementoksen emännän piti selvittää asiaa ja sai sen selville, muttei osannut neuvoa tarkkaa odotuspaikkaa eli olimme Trogirin keskustassa väärässä paikassa ja muut joutuivat odottamaan ja aikaa meni hukkaan.

Krka kansallispuiston oli huikea kaunis paikka.

Mukava koko päivän matka ja kansallispuisto Krkan maisemat olivat huumaavan kauniita ihanien vesiputouksin johdosta. Aikaa olisi saanut retkellä olla enemmän, koska 2 tuntia kiertämiseen ei meinannut riittää. Lounaspaikka kansallispuiston alueella oli todella kaunis ja ruoka hyvää (homemade). Sibenik ei ollut niin ihana paikka ja sen ajan olisin mieluummin viettänyt vesiputouksilla. Opas oli hyvä ja kertoi paljon Kroatian historiasta ja nykypäivästä. Suosittelen ehdottomasti retkeä Krkan kansallispuistoon.

Odotukset ylittyi mennen tullen. Ernest-opas oli loistava. Puhui englantia, että kaikki ymmärsi. Myös kertoi paljon ja mielenkiintoisesti historiasta ja paikoista esim.45min menomatka meni siivillä. Paljon naurua! Kävelyä paljon, joten hyvät kengät jalkaan. Paljon upeita paikkoja koko päivän, joten valokuvia saa ottaa paljon (muista ladata kännykkä ennen matkaa täyteen).Boris-kuljettaja oli myös turvallinen. Suosittelen!

Guide Darijo was awesome, good humour. Waterfalls were beautiful, place was clean, many restaurants.