Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Tromssa

Kelkkailu, revontulet ja vuonot ovat vain alkupaloja siitä, mitä tämä portti arktiselle alueelle tarjoaa.

Tromssa: huippunähtävyydet

Aktiviteetit saatavilla

  • Upeat revontulet
  • Huskyt, porot ja muuta
  • Vuonot, valaiden katselu ja muuta
  • Lumiset seikkailut
  • Arktiset maisemat
127 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/8

Tromssa: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Tromssa parhaat nähtävyydet?

Kohteen Tromssa parhaat nähtävyydet ovat:

Tromssa: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Tromssa? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Tromssa : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 13 743 arvosteluun

Lähdimme liikkeelle ajoissa, kapteeni ja avustaja ystävällisiä ja avuliaita. avoin baari (kahvi, tee ja keksit) koko matkan ajan. poika antoi meille pienen oppitunnin valaista, erittäin mielenkiintoista. kun saavuimme alueelle (noin pari tuntia navigointia), aloitimme etsinnän. olimme paikalla noin 2 tuntia ryhävalaiden ja orkien pentuineen ympäröimänä. fantastinen ja jännittävä vähintäänkin. valaat kulkivat muutaman metrin päässä veneestä. erinomainen valinta myös siksi, että verrattuna veneisiin, joihin mahtuu enemmän ihmisiä, kaikilla läsnä olevilla on optimaalinen näkökulma! erittäin suositeltavaa

Se on paljon jännittävämpi kuin odotin. Kaikki matkat, mukaan lukien kalakeitto, olivat korvaamattomia ja opas on niin energinen, että pelkkä hänen selityksensä kuunteleminen tromssasta tekee minut onnelliseksi. Sitä verrataan varmasti revontulia ajaviin ohjelmiin tromssassa. Suosittelen lämpimästi tämän ohjelman ottamista.

Ensin kiertuetta jouduttiin siirtämään teknisten ongelmien vuoksi, mutta se oli erittäin helppo varata uudelleen. Lounaaksi meillä oli yksi parhaista kalakeitoista, joita olen koskaan syönyt. Pystyimme kalastamaan ja katsomaan merikotkia. Se oli erittäin mielenkiintoista ja jännittävää. Erittäin suositeltavaa

Aivan ainutlaatuinen päivä merellä ja vuonossa. Valmiiksi suunniteltu ja järjestetty kokonaisuus. Keskustelut henkilökunnan ja muiden matkustajien kanssa olivat hauskoja. Veneessä olevat haalarit olivat hyvät ja sadekuurot eivät haitanneet kokemusta.

Perfect day. Whales were there, amazing! Not orcas today but finwhale and humbbackwhales. We were lucky with weather wich was clear. Nice boat and cafe. Professional, very friendly and helpful crew.