Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Tropea

Tropea: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Tropea? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Tropea : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 634 arvosteluun

Erittäin mukava ja mielenkiintoinen päiväretki.

Noutomme toimi ilman ongelmia. Bussi oli puhdas ja kuljettajamme oli erittäin ystävällinen. Matkaoppaamme (Angela) osoittautui loistavaksi ja lahjakkaaksi viihdyttäjäksi, jolla oli valtava tieto Calabrian ja sen ihmisten historiasta ja nykyisyydestä. Hän antoi meille myös humoristisen katsauksen ihmisten jokapäiväiseen elämään. Matka maalla ja lautalla oli erittäin monipuolinen eikä koskaan tylsä! Taorminan kaupunki näytti itsensä parhaalta puoleltaan kirkkaalla auringonpaisteella. Tietenkin se on turistimagneetti ja aina täynnä, mutta se ei vähennä vierailua. Erityisen näkemisen arvoinen on mielestäni vanha amfiteatteri, josta on vaikuttava näkymä rannikolle ja toiselle puolelle Etnalle. Toverimme suosittelemasta ja käyttämämme Ristorante "Bella Blu":sta on myös upeat panoraamanäkymät rannikolle, ai ja ruokakin on hyvää ja tuli todella nopeasti! Joten erittäin suositeltava kiertue!

Kiva matka

Erittäin hyvin järjestetty matka. Saksankielinen matkakumppani. Huomio, todella VAIN saksaa puhuva. Alueesta puhuttiin paljon bussimatkan aikana. Itse Taorminassa ei ole opastettua kiertoajelua tai vastaavaa, Taormina on erittäin kaunis kaupunki. 3-4 tuntia, jonka voit viettää siellä, on itse asiassa melkein liian lyhyt. Mutta jos tarkkailet aikaa, voit saavuttaa paljon.

Tropeassa 99% turisteista on saksalaisia. joten kiertue on saksaksi. sinun täytyy tietää siitä. oppaat olivat erinomaisia ja antoivat meille tärkeimmät tiedot italiaksi. Ennen kuin lähdet Brasiliasta, sinun on opiskellut vähintään italiaa. taormina on kaunis. Se on sen arvoista

Hieno päivä, valitettavasti sää ei ollut sopiva, mutta niin se on.Ei liian lyhyt, ei liian pitkä. Upea opas!!

Erittäin hyvin järjestetty retki saksankielisen oppaan kanssa kauniiseen kaupunkiin.