Suosittelemamme elämykset kaupungissa Trou d'Eau Douce

Mauritius: Ile Aux Cerfs katamaraaniretki w/ Lounas & kuljetus

1. Mauritius: Ile Aux Cerfs katamaraaniretki w/ Lounas & kuljetus

Seikkailullinen katamaraaniretkesi Ile Aux Cerfille alkaa noutamalla sinut hotellista majapaikastasi missä tahansa päin Mauritiusta. Sertifioitu oppaamme toivottaa teidät tervetulleeksi ja noustuanne mukavaan ajoneuvoonne voitte lähteä Trou D'eau Douceen. Saavut sinne klo 09.15, nousette katamaraaniinne nauttiaksenne tästä ikimuistoisesta katamaraaniristeilystä Trou D'eau Doucesta Ile Aux Cerfsiin. Katamaraaniristeily alkaa klo 09.30, lähtö Trou D'eau Doucesta Mauritiuksen itärannikolla. Miehistön jäsenet huolehtivat siitä, että sinulla on hauskaa, ja he kertovat mielellään paikallisia tarinoita, vitsejä ja soittavat paikallista mauritialaista musiikkia, joka kohottaa kaikkien laivalla olevien mielialaa. Aloitat matkasi vierailemalla Grand River South Eastin vesiputouksella ennen kuin lähdet purjehtimaan Ile Aux Cerfs -saarelle. Kun saavut Grand-joelle, lähdet pikaveneellä käymään vesiputouksilla, jotka sijaitsevat noin 500 metriä ylävirtaan. Jos olet onnekas, voit nähdä uteliaita apinoita hyppimässä joen rannalla olevien suurten vanhojen puiden välissä. Tarkkaile korkeimmissa puissa lepääviä mauritanialaisia hedelmälepakoita, kun lähestyt vesiputousta. Vesiputouksella käynnin jälkeen suuntaat takaisin katamaraanille. Katamaraani purjehtii sitten laguunin kristallinkirkkaassa vedessä, kunnes pysähtyy snorklaus- ja uimatauolle, jossa henkeäsalpaavat koralliriutat ja trooppiset kalat ovat näkyvästi esillä. Snorklauksen jälkeen nautit herkullisen BBQ-lounaan rannalla tai katamaraanilla. Tarjoilemme 3 ruokalajin menun aluksella. Saat myös valikoiman paikallisia juomia, kuten virvoitusjuomia, mehua, vettä, olutta, viiniä ja paikallista rommia. Sitten suuntaat Ile aux Cerfs -saarelle, joka on kaunis saari lähellä Mauritiuksen itärannikkoa. Tämä upea saari on täydellinen ympäristö rentouttavaan auringonpalvontaan. Kun lähestyt saarta katamaraanilla, näet huojuvat palmupuut ja kirkkaan turkoosin veden reunustamat puhtaanvalkoiset rannat. Ile aux Cerfin saarella sinua odottavat erilaiset virkistävät aktiviteetit, kuten laskuvarjohyppy, putkiratsastus ja vedenalainen kävely (valinnainen). Aktiviteettien tekemisen jälkeen voit kävellä ja nauttia koskemattomasta luonnosta, istua alas ja rentoutua valkoisilla hiekkarannoilla. Ile aux Cerfs -saarella voit varmasti rentoutua ja pitää hauskaa jollakin kuvankauniista rannoista tai nauttia uimisesta taivaansinisessä meressä. Ile Aux Cerfs on valoisa kasvistonsa ja eläimistönsä, esteettömän tuulen ja auringon sekä lukemattomien oikkujasi palvelevien tilojensa ansiosta täydellinen pakopaikka kaikille, jotka etsivät harvinaisen mukavaa pakomatkaa. Vierailun jälkeen Ile aux Cerfsillä nautit kauniista purjehduksesta takaisin Trou D'Eau Douceen. Sinun odotetaan saapuvan takaisin Trou D'Eau Douceen klo 16:00. Sen jälkeen kuljettajamme vie sinut takaisin hotellillesi.

Île aux Cerfs: Cerfs: Kokopäiväristeily katamaraanilla ja grilliruokailu Lounasruokailu

2. Île aux Cerfs: Cerfs: Kokopäiväristeily katamaraanilla ja grilliruokailu Lounasruokailu

Nouse katamaraanillesi klo 9.00 Trou D'Eau Doucen kalastajakylän lähellä ja vietä poikkeuksellinen päivä trooppisen auringon alla. Käy GRSE-vesiputouksella, purjehdi ja snorklaa "Eau Bleu" -nimisessä paikassa tai "Baie des 2 frères" -saaristossa, nauti mehevästä grilliruoasta, arvosta huomaavaista palvelua ja henkeäsalpaavaa maisemaa. Tämä on idyllisen loman määritelmä! Lounas tarjoillaan katamaraanilla ankkurissa. Ota sitten aikaa tehdä pysähdys Ile aux Cerfsillä, aikaa rusketukselle ja kävelylle näiden kauniiden instagram-kuvien ottamiseksi. Palaat takaisin Trou D'Eau Douceen noin klo 15.30.

Trou d'Eau Douce: Ile Aux Cerfs: Katamaraaniristeily lounaalla

3. Trou d'Eau Douce: Ile Aux Cerfs: Katamaraaniristeily lounaalla

Nauti Mauritiuksen vesien kauneudesta kokopäivän Isle aux Cerfs -katamaraaniristeilyllä Trou d'Eau Doucesta. Nauti mahdollisuuksista uida ja snorklata, ihailla Grand River South Eastin vesiputouksia ja nauttia grillilounasta. Nouse katamaraanin kyytiin Trou d'Eau Douce -kokoontumispaikalla ja lähde sitten matkaan Mauritiuksen itärannikkoa pitkin. Purjehtiessasi voit ihailla upeita näkymiä vuorille ja merelle. Risteile Grand River South Eastin vesiputouksille. Nauti sen jälkeen herkullisesta grilliruoasta lounaaksi katamaraanilla. Saavuttuasi Ile aux Cerfsille voit poistua katamaraanilta ja rentoutua siellä olevilla rannoilla. Snorklaa ja ui saaren kristallinkirkkaissa vesissä ja ihaile paikallista merielämää. Matka päättyy paluuseen alkuperäiseen lähtöpaikkaan.

Trou d'Eau Douce: Dou Douou: Kaakkois 5 saariseikkailu

4. Trou d'Eau Douce: Dou Douou: Kaakkois 5 saariseikkailu

Lähde matkalle pikaveneellä ja tutustu koko Mauritiuksen kaakkoisrannikkoon ja lähisaariin yhden päivän aikana. Matkaan sisältyy vierailu kuuluisalle Ile aux Cerfs -saarelle ja Grande-joen koskemattomalle kaakkoisosan kaskadille, mutta myös Ile aux Pharesille ja Ile de la Passe -saarelle, jolloin voit tutustua hiukan Mauritiuksen historiaan siirtomaa-aikana. Ile aux Pharesin alueella sijaitsee nimensä mukaisesti vanha, yli 200 vuotta vanha majakka, joka on nykyisin julistettu historialliseksi muistomerkiksi. Vuonna 1810 Ile aux Phares ja Ile de la Passe olivat ranskalaisten ja brittien välisen taistelun näyttämönä, joka tunnetaan nimellä Grand Portin meritaistelu, joka on Napoleonin laivaston ainoa voitto ja joka on myös merkitty Pariisin Riemukaarelle. Saarten historiallisen näkökulman lisäksi sinulle avautuu veden sisällä vaikuttava näky. Kontrasti saaren molempien puolien välillä on henkeäsalpaava: toisella puolella on turkoosi ja rauhallinen laguuni, ja toisella puolella Intian valtameren suuret aallot murskaavat saaren aallonmurtajia. Tämän jälkeen siirrytte Ile aux Aigrettes -saarelle uimaan ja sitten takaisin Ile aux Cerfs -saarelle, jossa tarjoillaan lounas. Rentoudu ja ota aurinkoa tai vain rentoudu rannalla tai Ile aux Cerfsin kristallinkirkkaassa vedessä, ennen kuin palaat takaisin Trou d'Eau Douceen.

Trou d'Eau Doucesta: Douou Douou: Ryhmän pikaveneajelu Ile aux Cerfsille

5. Trou d'Eau Doucesta: Douou Douou: Ryhmän pikaveneajelu Ile aux Cerfsille

Tapaa oppaasi Trou d'Eau Doucen keskeisellä kokoontumispaikalla. Saat lyhyen selostuksen päivän matkasuunnitelmasta ja lähdet laiturille. Nouse pikaveneeseen ja lähde kohti kaunista Ile aux Cerfs -saarta. Aja kovaa vauhtia rannikkoa pitkin laguuniin. Matkusta sitten sisämaahan upealle Grande Rivière South East -vesiputoukselle. Ihaile koko saaren kauniita valkoisia hiekkarantoja, turkoosia vettä ja vehreitä mangrovemetsiköitä. Nauti herkullinen rantagrilli nauttiessasi ympäristön kauneudesta, ennen kuin palaat Trou d'Eau Douceen.

Trou d'Eau Douce: Ile aux Cerfs, vesiputoukset, pikaveneen lounas: Ile aux Cerfs, vesiputoukset, pikaveneen lounas

6. Trou d'Eau Douce: Ile aux Cerfs, vesiputoukset, pikaveneen lounas: Ile aux Cerfs, vesiputoukset, pikaveneen lounas

Matka pikaveneellä Trou d'eau Douce, "Four A Chaux" vesiputoukselle , Grand River South East, joka on Mauritiuksen pisin joki, joka päättyy vesiputoukseen. Upeat näkymät merelle sekä erittäin vihreät vuoret vesiputoukselle johtavan joen molemmin puolin. Sitten pudotamme sinut saaren rannalle; nauti snorklauksesta omaan tahtiisi ja rentoudu Ile aux Cerfsin rannalla. Myöhemmin pikavene tulee jälleen siirtämään sinut läheiselle saarelle nimeltä Ilot Mangenie, jossa tarjoillaan bbq-lounas. Jos aikaa jää, vene vie sinut takaisin Ile aux Cerfsille, tai jos haluat rentoutua lounaan jälkeen, pikavene vie sinut takaisin Trou d'eau Douceen. Runsaasti sensaatiota. Runsaasti akvamariinin värinää. Arvosta meriveden eri värejä, nauti näkymistä, lounaasta ja matkasta.

Mauritius: Yksityinen hotellien välinen kuljetus

7. Mauritius: Yksityinen hotellien välinen kuljetus

Varaa kuljetus hotellista toiseen hotelliin tai asunnostasi toiseen huvilaan tai lomakeskukseen. Rentoudu, kun ammattitaitoinen kuljettajasi auttaa sinua matkatavaroiden kanssa ennen kuin auttaa sinut yksityiseen, nykyaikaiseen ajoneuvoon. Asetu istumaan, rentoudu ja nauti mukavasta kyydistä suoraan määränpäähäsi. Tämä palvelu toimii 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivänä viikossa. Autossa voi olla enintään 3 matkustajaa. Jos 4 henkilöä, lähetetään maasturi, ja jos yli 5 henkilöä, matkustat tila-autossa.

Mauritius: Yksityinen pikavene tai katamaraani île aux Cerfsille: Yksityinen pikavene tai katamaraani île aux Cerfsille

8. Mauritius: Yksityinen pikavene tai katamaraani île aux Cerfsille: Yksityinen pikavene tai katamaraani île aux Cerfsille

Kiipeä yksityisen pikaveneen tai katamaraanin kyytiin ja lähde jännittävälle retkelle Mauritiuksen itäosaan tutustumaan kauniiseen île aux Cerfsiin. Tutustu kauneuteen, tutustu Grande Rivièren kaakkoiseen vesiputoukseen ja maistele mauritiolaistyylistä grilliruokaa. Aja rannikkoa pitkin laguunille ja ihaile viehättäviä maisemia. Matkusta sisämaahan upealle Grande Rivière South East -vesiputoukselle, jossa voit ihailla kauniita valkoisia hiekkarantoja ja turkoosia vettä. Hämmästy upeista maisemista, filaoista ja tiheistä mangroveista. Nauti vuoristosta, villistä kasvillisuudesta ja rehevistä sademetsistä, jotka johtavat vesiputouksen koskemattoman kauneuden äärelle. Kun olet päässyt suloisesti Mauritiuksen luontoon, palaa takaisin île aux Cerfsille, jossa lounas tarjoillaan rannalla. Nauti sinisen laguunin upeista näkymistä sekä tyypillisestä mauritiuslaisesta animaatiosta, joka tarjoaa tilaisuuden oppia lisää Mauritiuksen kansanperinteestä.

Mauritius: Saaren eteläosa Yksityinen kokopäiväretki

9. Mauritius: Saaren eteläosa Yksityinen kokopäiväretki

Aloita 7-8 tunnin lounainen maisemakierros noutamalla sinut hotellista missä tahansa Mauritiuksella. Sertifioitu oppaamme toivottaa sinut tervetulleeksi, ja kun olet noussut mukavaan ajoneuvoosi, lähdet ensimmäiselle pysäkillesi. Suuntaat Trou Aux Cerfsiin, joka on yksi Mauritiuksen kuuluisista luonnonnähtävyyksistä. Lepovaiheessa oleva tulivuorikraatteri on noin 605 metriä merenpinnan yläpuolella, ja sitä ympäröi laaja alue rehevää metsää, joka koostuu alkuperäisistä kasvilajeista ja muutamista jättimäisistä vihreistä männyistä. Mare Aux Vacoasin tekojärvi on saaren suurin tekojärvi, jonka tilavuus on lähes 26 miljoonaa kuutiometriä, ja se on samalla melko suosittu pysähdyspaikka saaren eteläosassa vieraileville matkailijoille. Mare aux Vacoas on helmi, joka on piilotettu tiheiden metsien väliin. Jatka sitten Rhumerie St Aubiniin. Viehättävässä siirtomaatyylisessä talossa sijaitsevassa Rhumerie de St Aubinin tislaamossa, jossa on trooppista ja perinteistä tunnelmaa, opit kaiken tarpeellisen paikallisen rommin valmistuksesta. Pääset nauttimaan viinanhimoisen herkullisesta romminmaistelusta ja tutustumaan tislaamon valmistamiin rommin eri makuihin. Jatka sen jälkeen Bois Chéri -teetehtaalle, jossa opas johdattaa sinut tehtaan ja teeviljelmän läpi ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua Bois Chéri -teetehtaan historiaan, tarinoihin ja tarinoihin sekä teetuotannon merkitykseen Mauritiuksella. Sen jälkeen voit suunnata Bois Chéri -ravintolaan maistelemaan teetä samalla kun nautit henkeäsalpaavasta panoraamanäkymästä luontoon. Jatka Ganga Talaoon vierailemaan pyhässä paikassa, jossa 33 metriä korkea Lord Shivan jättimäinen patsas tekee väistämättä vaikutuksen. Ganga Talao vetää puoleensa väkijoukkoja Mauritiuksella, ja monet ihmiset käyvät siellä rukoilemassa, meditoimassa tai vain kävelemässä järven rannalla ja nauttimassa ympäröivistä upeista näkymistä. Seuraava pysähdyspaikka on Alexandra Falls, joka sijaitsee noin 700 metriä merenpinnan yläpuolella ja on yksi Mauritiuksen suosituimmista luontokohteista. Et tarvitse mitään muuta rauhoittaaksesi silmiäsi. Kun olet perillä, älä jätä käyttämättä tilaisuutta ihailla ja vangita kamerallesi panoraamanäkymä kaakkoisrannikolle ja sen turkoosille merelle. Suuntaa sen jälkeen Souillaciin katsomaan Gris-Gris-järven hämmästyttävää näkymää. Gris-Gris'n viehätysvoima piilee sen maisemissa, sillä korkeat kalliot laskevat täällä jyrkästi mereen ja Intian valtameren virkistävät tuulet puhaltavat ympäri vuoden. Seuraavaksi suuntaat Gorge-näköalapaikalle, jossa pysähdyt nauttimaan upeasta panoraamanäkymästä loputtomille vihreille lakialueille. Sitten suuntaat katsomaan hämmästyttävää Chamarelin näköalapaikkaa, joka on perheystävällinen paikka, josta saat upean panoraamanäkymän länsirannikolle ja upealle Ile Aux Benitier -saarekkeelle. Sen jälkeen suuntaat paikalliseen ravintolaan nauttimaan 3 ruokalajin mauritiolaisen lounaan. Lopuksi suuntaat Maconden näköalapaikalle ihailemaan panoraamanäkymää upealle merelle. Sinusta tuntuu kuin olisit keskellä valtamerta.

Sirene d'or -veneristeily Ile aux Cerfsille lounaalla

10. Sirene d'or -veneristeily Ile aux Cerfsille lounaalla

Tapaa oppaasi Trou d'Eau Doucen keskeisellä kokoontumispaikalla. Saat lyhyen selostuksen päivän matkasuunnitelmasta ja lähdet laiturille. Lähtö klo 9.30 ja purjehdus kohti Ile aux Cerfsiä. Saavuttuasi saarelle noin klo 11:00 pysähdy snorklaamaan kauniiseen laguuniin, jossa voit tutustua elävään vedenalaiseen maailmaan. Nauti herkullinen grilliruokalounas, juomia ja elävää Segan musiikkia aluksella. Lounaan jälkeen suuntaat Grande Rivière South East -vesiputoukselle. Ihaile tämän rauhallisen paikan kauneutta ja nauti virkistävästä uinnista luonnonaltaissa. Palaa sitten Trou d'Eau Doucen laiturille noin klo 16.00.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Trou d'Eau Douce

Kaikki aktiviteetit

28 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Immersiivisiä elämyksiä

Trou d'Eau Douce: Koe enemmän

Näytä kaikki

Trou d'Eau Douce: usein kysytyt kysymykset

Trou d'Eau Douce: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Trou d'Eau Douce? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.