Lisää päivät

Tulloch Wines

Tulloch Wines: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Pokolbin: Tulloch Hunter Heroes Viininmaistelu & Juustolauta

1. Pokolbin: Tulloch Hunter Heroes Viininmaistelu & Juustolauta

Hunter Valley on Australian vanhin viinintuotantoalue. Ensimmäiset viiniköynnökset istutettiin 1820-luvulla. Nykyään yli 150 viinitilaa tuottavat laajan valikoiman ainutlaatuisia viinejä, jotka heijastavat niiden alkuperää. Yksi Hunter Valleyn viinien perustajaperheistä, Tullochin perheen tarina alkoi vuonna 1895, kun John Younie (JY) Tulloch hyväksyi epätavallisen sovinnon velasta – 43 hehtaarin kiinteistön läheisessä Pokolbinissa. Tulloch ihastui välittömästi kiinteistöön ja sen sisältämiin viiden hehtaarin laiminlyötyihin Shiraz-viiniköynnöksiin ja aloitti ensimmäisen tutkimusmatkansa viininviljelyyn ja viininvalmistukseen. Uppoudu Tulloch Winesin historiaan Australian vanhimmalla viinialueella, Hunter Valleyssa. Tässä maistelussa kuusi Tulloch-viiniä on valittu edustamaan täydellisesti Hunter Heroesia. Hunterin tunnetuimmat rypälelajikkeet ovat Semillon, Shiraz, Chardonnay ja Verdelho. Tässä maistelussa on museokellarimme viini, joka antaa mahdollisuuden maistaa ja verrata vanhentunutta Hunter-viiniä nykyisten julkaisuviinien rinnalle. Tämä on täydellinen viinielämys niille, jotka pitävät viipaleesta historiaa viininmaistelullaan!

Hunter Valley: Tulloch Wines Mystery Wine & Cheese Tasting

2. Hunter Valley: Tulloch Wines Mystery Wine & Cheese Tasting

Maistele Tullochin viinien hienostuneita makuja juusto- ja leikkelevalikoiman ohella. Tässä mysteeri-viinimaistelussa sinulle esitellään 6 viinilajiketta, ja sinun on arvuuteltava, mitä ne ovat. Työskentele omassa tahdissasi ja asialle omistautuneen viiniammattilaisen ja maistelumattosi asiantuntija-avun turvin. Kilpaile muita ryhmän jäseniä vastaan siitä, kuka saa eniten oikeita tuloksia. Tämä ainutlaatuinen viinielämys sisältää: Istumapaikalla tapahtuva maistelu, johon viinilähettiläs tai kouluttaja esittelee viinin. 6 Tulloch-viiniä maisteltavaksi Paikallinen juusto- ja leikkelelautanen Yksilöllinen maistelumatto, joka auttaa maistelukokemuksen ohjaamisessa. Kotiin vietävä viinikokemusopas, jossa on lisätietoja ja yksityiskohtia. Kids Junior Tasting Experience (lapsi) 15 dollaria - Anna lasten osallistua ja pidä heidät viihdyttämässä samalla, kun nautit viininmaistelusta. Tarjolla on erikoisvalmisteinen juniorimaistelu, jossa on 4 erilaista virvoitusjuomaa ja 4 sopivaa välipalaa (pähkinätön ja gluteeniton). Lapset istuvat samassa pöydässä kuin aikuisten viininmaistajaiset (huomioithan, että lasten on oltava aikuisen valvonnassa, kun he vierailevat tiloissa). Valitse tätä kokemusta varten Child-hinnoittelu. Teens Kombucha Tasting (Teini-ikäinen) $20 - Hienostunut kokemus, josta teinit ja muut ei-juomarit voivat nauttia samalla, kun sinä nautit viininmaistajaisista. Valikoima Mailer McGuire -erikoiskombuchaa yhdistettynä paikalliseen juustolaatikkoon. Valitse tätä kokemusta varten Teini-ikäisten hinnoittelu.

Hunter Valley: Tulloch Winesin 6 Shiraz-viinivuoden maistelu.

3. Hunter Valley: Tulloch Winesin 6 Shiraz-viinivuoden maistelu.

Tutustu syvällisesti Tulloch PDR Shiraziin, viiniin, josta Tullochin nimi on saanut alkunsa. Viinilähettiläs esittelee sinulle 6 PDR-viinivuosikertaa vanhasta uuteen (2007, 2009, 2010, 2011, 2014 ja 2017). Nauti runsaasta paikallisesta juusto- ja leikkelelautasesta. Kids Junior Tasting Experience (Lapsi) 15 dollaria - Anna lasten osallistua ja pidä heidät viihdyttämässä samalla, kun nautit viininmaistelusta. Tarjolla on erityisesti valmisteltu juniorimaistelu, jossa on 4 erilaista virvoitusjuomaa ja 4 sopivaa välipalaa (pähkinätön ja gluteeniton). Lapset istuvat samassa pöydässä kuin aikuisten viininmaistajaiset (huomioithan, että lasten on oltava aikuisen valvonnassa, kun he vierailevat tiloissa). Valitse tätä kokemusta varten Child-hinnoittelu. Teens Kombucha Tasting (Teini) $20 - Hienostunut kokemus, josta teinit ja muut ei-juojat voivat nauttia samalla, kun sinä nautit viininmaistajaisista. Valikoima Mailer McGuire -erikoiskombuchaa yhdistettynä paikalliseen juustolaatikkoon. Valitse tätä kokemusta varten Teini-ikäisten hinnoittelu.

Saatavilla olevat aktiviteetit

3 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

Tulloch Wines: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Tulloch Wines? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.