Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Tulum

Pulahda maagiseen cenoteen tai tutustu mayojen raunioihin, jotka sijaitsevat valkoisten rantojen ja turkoosien vesien yläpuolella.

Tulum: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Tulum? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Tulum : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 3 005 arvosteluun

Marcos on erinomainen opas. Oscar ja Victor olivat kuljettajamme, ja molemmat ovat erittäin ammattitaitoisia. Meillä oli onni mennä pilvisenä päivänä joulukuussa. Se oli mukava 29 astetta. Sivusto ei ollut liian täynnä, luultavasti COVIDin ansiosta. Opimme Marcosilta paljon maya-kulttuurista ja nautimme paikallisten Myansin valmistamasta upeasta lounasta. Selva Maya cenote oli niin siistiä! Vesi oli virkistävää lämpimän päivän jälkeen Chichen Itzassa. erinomainen ympäri. Olisi mukavaa, jos asema olisi voinut mennä Playa Del Carmenista, koska siellä olimme siellä. Tapasimme kuljettajamme kello 6.00, jotta hän voisi noutaa vielä 2 pariskuntaa ja viedä meidät sitten toiseen bussiin Cancunin lähelle, jotta päätä taas etelään määränpäämme. Paljon ajaa pois tieltä meille, mutta tämä oli ainoa haittapuoli.

Hieno kiertue. Mahtava bussikuski. Oppaamme Daniel oli mahtava. Lounas oli hyvin ...... täyttävä ☺ poski että siellä kärjessä INSIST. Mutta järjestäjä ei voi sille mitään. Lähdimme juuri ja annoimme kiusata itseämme jälkeenpäin. Cenotella oli valitettavasti aikaa vain tequilan maisteluun TAI uimiseen. Kaikkien pitäisi todella mennä uimaan. Kokemus

Kiva! Kuten kuvattu

Aika rientää. Lähes 3 tunnin ajomatka sinne (melkein 2 tunnin pysähdyksellä matkamuistomyymälässä ja syömiseen), vierailu Chichen Itzaan tapahtuu 2 tunnissa: 1 tunnin opastettu kierros, 1 tunti vapaa-aikaa. Se menee nopeasti. Paluumatkalla pysähdymme 1 tunniksi cenotessa uimaan. Jälleen kerran se menee nopeasti, mutta se on erittäin mukavaa.

Se on hieno kiertue. Meillä oli mukava päivä. Gorge on rauhallinen ja hyvä kuljettaja ja Rodrigco (kissa) hyvä opas, joka puhuu selkeää englantia. Tulosta tosite!

Rodrigo ja Rafeal olivat erinomaisia ihmisiä ja matka oli erittäin ammattitaitoista