Valitse päivämäärät

TV-torni

Tutustu Berliiniin Saksan korkeimman rakennuksen huipulta.

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Päiväretket
49 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 49

TV-torni: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa TV-torni? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

TV-torni : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 25 504 arvosteluun

Minulla oli vain yksi päivä Berliinissä ja tämä oli paras tapa nähdä kaupunki. Erittäin informatiivinen kommentti kaikille rakennuksille ja näki viimeisen seinän. Erittäin ystävällinen kuljettaja ja henkilökunta. Varaamani alkuperäinen kiertue sekoittui, mutta he olivat erittäin mukavia saadakseen minut seuraavalle kiertueelle. Suosittelin tätä kiertuetta ja toivon vain, että minulla olisi enemmän aikaa hypätä pois ja nähdä sivustoja, mutta minulla oli lentokone.

Erittäin kaunis näkymä ja erittäin mukava henkilökunta. Ainoa mikä oli vähän typerää, oli ravintolan hinnat, ne nousevat yhtä korkealle kuin itse syntinen tornikin. 4.- 200ml colalle. Jos katsot sen ohi, se on silti erittäin mukava paikka rentoutua ja nauttia rakkaittesi kanssa

Tapaamispaikka 15 minuuttia ennen ajanvarausta, sinun ei tarvitse odottaa kauan. Ruokalista muuttuu, valitettavasti ruokalistalla ei ole paljon ruokia. Matkan arvoinen silti, sillä ravintolassa voi nauttia maisemista rauhassa, kaukana tornin monista vierailijoista.

hyvä vaihtoehto rahalle - meidän ei tarvinnut odottaa missään jonossa ja pöytämme oli valmis meille, vaikka olimme hieman myöhässä. saimme jäädä 1,5 tuntia. jäimme vain jälkiruoaksi, joten meillä oli runsaasti aikaa nauttia näkymistä.

Saa hyvän kuvan siitä kuinka suuri kaupunki on kaukoputkikin löytyy hinta 2€ tosin itsellä oli omat.Baarissa hyvät tarjoilut