Valitse päivämäärät

TV-torni

Tutustu Berliiniin Saksan korkeimman rakennuksen huipulta.

51 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

TV-torni: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa TV-torni? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

TV-torni : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 28 309 arvosteluun

Bussikierros on klo 17 asti. Saavuin liian myöhään koko kiertueelle, mutta pystyin ajamaan suuren osan. Kuljettaja oli kohtelias ja avulias. Se oli toinen vierailuni Berliiniin, mutta otin silti hop-on-hop-off-bussin katsomaan uutta. Bussin ylimmästä kerroksesta sain alkuperäisen kuvan kaikesta kauniista, mitä ohi ajettiin. Oppaalla oli siitä erittäin mielenkiintoisia tarinoita hyvin ymmärrettävällä saksaksi ja englanniksi. Suositeltava!

Upea bussimatka, jossa on paljon tietoa oppaasta. Erittäin mukava rata, mielellään taas. Ajettu klo 15.00-16.30 välisenä aikana - sisäänajo Neptunbrunnen kohdalla - raskaan lähiliikenteen vuoksi bussi oli myös ajoittain jumissa liikenteessä. Oppaan asettamat 10 minuutin tauot olivat hyvin valittuja kahvin tai jonkun muun nopeaan ostoon.

Se oli erittäin siisti kiertue. Olen Berliinistä ja olen oppinut paljon uutta erittäin viihdyttävällä ja erittäin hauskalla tavalla. Andy oli kranaatti.

Todella hienoa ja suositeltavaa! Andreas teki erittäin hienon kiertueen! Älä aja muiden yritysten kanssa, täällä saat aidon Berliinin kokemuksen :)

Everything went very smoothly. Great views and service!