Suosittelemamme elämykset kaupungissa Ulan Bator

Ulaanbaatar: Pienryhmä 3 päivän Best of Central Mongolia kiertomatka

1. Ulaanbaatar: Pienryhmä 3 päivän Best of Central Mongolia kiertomatka

Päivä 1: Aloita päiväsi noutamalla sinut hotellistasi Ulaanbaatarissa ja aja Karakorumiin (360 km päässä), Suur-Mongolian valtion entiseen pääkaupunkiin. Nauti puolen päivän Karakorum-kierroksesta ja vieraile tunnusomaisessa Erdene Zuu -luostarissa sekä Karakorum-museossa tutustuaksesi sen alueelliseen historiaan. Paikallisen illallisen jälkeen voit viettää yön perinteisessä ger-majoituksessa. Ihaile kirkasta taivasta, joka on täynnä tähtiä, ja havaitse linnunrata. 2. päivä: Aamiaisen jälkeen ajetaan Elsen tasarkhaihin (70 km), joka tunnetaan puoligobina, koska sen luonnonpiirteet muistuttavat kuuluisaa Gobin aavikkoa. Ratsasta 2-kyttyräisillä kameleilla ja koe äärimmäinen aavikkokokemus loputtomilla hiekkadyyneillä. Nauti paikallistyylinen lounas ja aja Khustain kansallispuistoon (270 km), jossa voit vierailla nomadiperheen luona, tutustua heidän jokapäiväiseen elämäänsä ja maistella luomumaitotuotteita. Vietä yö nomadiperheen kodissa illallisen jälkeen. 3. päivä: Tutustu Khustain kansallispuistoon syömään lounasta ja tarkkailemaan villihevosia, joita kutsutaan takhi-hevosiksi, niiden luonnollisessa elinympäristössä. Kokeile perinteistä ruoanlaittoa, joka on mongolien keskeinen perinteinen toiminta. Aja Ulaanbaatariin (76 km matka) ja siirry suoraan majapaikkaasi. Saavut Ulaanbaatarin kaupunkiin noin klo 17-17.

Ulaanbaatarista: Tšingis-kaanin patsas ja Tereljin kansallispuisto

2. Ulaanbaatarista: Tšingis-kaanin patsas ja Tereljin kansallispuisto

Lähde unohtumattomalle matkalle, joka alkaa kunnioitusta herättävältä Tšingis-kaanin patsaskompleksilta, jossa on maailman suurin ratsastajapatsas. Aloita päiväsi ottamalla riemastuttava hissimatka hevosen niskaan, josta avautuvat vertaansa vailla olevat panoraamanäkymät sinua ympäröivään viehättävään maaseutuun. Tutustu syvällisemmin Mongolian historiaan ja kulttuuriin patsaan juurella sijaitsevassa pienessä arkeologisessa museossa. Saat asiantuntevan matkanjohtajamme seurassa korvaamattomia tietoja Mongolian valtakunnan rikkaasta perinnöstä. Seuraavaksi suuntaat kohti Tereljin kansallispuistoa, joka on luonnonihme vain kivenheiton päässä Ulaanbaatarista. Ihaile puiston vaikuttavia kalliomuodostelmia, kuten kuuluisaa Kilpikonnakalliota, ja nauti sen korkeuksien valloittamisen jännityksestä. Lähde patikoimaan lumoavalle Aryabalin luostarille, jossa sinua odottaa hiljaisuus keskellä henkeäsalpaavia näkymiä puiston luonnon loistoon. Merkillisen matkasi päätteeksi nauti perinteinen mongolialainen lounas Gerin, aidon mongolialaisen teltan, viihtyisässä ympäristössä. Uppoudu maan elinvoimaiseen ruokakulttuuriin, maistele ainutlaatuisia makuja ja koe perinteisen vieraanvaraisuuden lämpö. Kun kiertomatka lähestyy loppuaan, palaa kaupunkiin sydän täynnä rakkaita muistoja ja arvostat entistä enemmän Mongolian kauneutta ja perintöä. Tämä kiehtova seikkailu lupaa jättää lähtemättömän jäljen sieluusi ja muistuttaa sinua ikuisesti niistä ihmeistä, jotka odottavat sinua tässä merkittävässä maassa.

Ulaanbaatar: Puoli-Gobin autiomaan päiväretki & kameli- tai hevosajelu

3. Ulaanbaatar: Puoli-Gobin autiomaan päiväretki & kameli- tai hevosajelu

Kun sinut on aamulla noudettu hotelliltasi Ulaanbaatarissa, aja Elsen Tasarkhaihin, joka tunnetaan nimellä Semi-Gobi, koska se muistuttaa kuuluisaa Gobin autiomaata. Uppoudu upeisiin maisemiin. Tutustu satoihin lintuihin, peuroihin ja gaselleihin, jotka kutsuvat tätä vuorta kodikseen. Käytä aikaa alueen kiertämiseen ja ratsasta sitten kamelilla tai hevosella pienille hiekkadyyneille. Pysähdy nauttimaan aito lounas sopivassa paikassa matkan varrella. Vieraile myöhemmin paikallisen nomadiperheen luona, jossa sinulla on tilaisuus tutustua heidän elämäntapaansa, kulttuuriinsa ja perinteisiinsä. Tutustu siihen, miten jotkut mongolialaiset säilyttävät edelleen perinteiset elämäntapansa. Pääset hotellillesi Ulaanbaatarissa klo 17:00 mennessä.

Tšingis Khanin patsas plus bonus Tereljin kansallispuisto

4. Tšingis Khanin patsas plus bonus Tereljin kansallispuisto

Lähde kaupungista aikaisin aamulla, jotta vältät väkijoukot, ja saavu Chonjinboldogin alueelle, jossa Tšingis-kaanin muistomerkki sijaitsee, tunnin kuluessa. Tšingis-kaanin patsaskompleksi on maailman suurin ratsastajapatsas. Nouse hissillä hevosen niskaan ja nauti upeista näkymistä ympäröivälle maaseudulle. Vieraile patsaan juurella sijaitsevassa pienessä arkeologisessa museossa, pysähdy syömään virvokkeita ravintolassa ja tee ostoksia monissa matkamuistomyymälöissä. Museossa voit jopa sovittaa perinteisiä mongolialaisia pukuja. Suuntaa sitten Tereljin kansallispuistoon, joka on Ulaanbaatarista helpoimmin saavutettavissa oleva luonnonnähtävyys. Puistossa on monia kauniita kalliomuodostelmia, kuten Kilpikonnakallio, Melkhii Khad (joka tarkoittaa "kirjaa lukevaa vanhaa miestä") ja Rukoileva Lama -kallio. Nauti maukas, perinteinen lounas Turtle Rockissa. Lounaan jälkeen voit patikoida Aryabalin luostariin miellyttävää polkua pitkin ja ihailla upeita maisemia matkan varrella. Illalla voit vierailla nomadien ruokapaikassa ja tutustua mongolialaiseen elämäntapaan ja vieraanvaraisuuteen, ennen kuin palaat Ulaanbaatariin noin klo 16.30. Laajenna matkaasi valitsemalla yöpyminen perinteisessä nomadien kodissa Gerissä ja nauttimalla paikallinen illallinen ja aamiainen, jotka valmistetaan paikan päällä.

Ulaanbaatarista: Päiväretki Hustain kansallispuistoon

5. Ulaanbaatarista: Päiväretki Hustain kansallispuistoon

Tapaa englanninkielinen oppaasi ja kuljettajasi Ulaanbaatarin keskustan hotellissasi klo 9.00, ja aja sitten noin 95 kilometriä Ulaanbaatarista länteen Hustain kansallispuistoon. Matkusta parin tunnin ajan hyväkuntoista asfalttitietä pitkin ja näe matkan varrella kauniissa maisemissa levittäytyviä nomadien telttoja. Saavuttuasi Hustain kansallispuistoon voit tutustua rauhassa erikoisiin maisemakohteisiin, joissa laiduntavat aasialaiset villihevoset, jotka ovat tulosta suojeluohjelmasta, jonka alankomaalainen ryhmä on ottanut käyttöön kansainvälisen hankkeen puitteissa. Myöhemmin tarjolla on yksinkertainen paikallinen lounas. Puistossa nautitun lounaan jälkeen voit vierailla paikallisen hevosmiesperheen luona ja tutustua heidän nomadiseen elämäntapaansa, kulttuuriinsa ja perinteisiinsä. Ota halutessasi itse hevonen ratsastukseen ja koe, miten perinteiset mongolit matkustivat ja miten monet nykyajan mongolit yhä matkustavat. Sen jälkeen sinut kuljetetaan takaisin Ulaanbaatar-hotelliisi, jossa tämä rakastava päiväretki päättyy.

Mongolia Ulaanbaatar: lentokenttäkuljetus & taksi kuljetus

6. Mongolia Ulaanbaatar: lentokenttäkuljetus & taksi kuljetus

Voit aina luottaa luotettavaan, laadukkaaseen ja kohtuuhintaiseen palveluumme kiinteään hintaan. Meidän avullamme sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi ja hermojasi neuvotteluihin taksinkuljettajien kanssa paikan päällä, jotka eivät myöskään takaa lopullista hintaa kyydin päätteeksi. Varaa meiltä vain kerran ja nauti kyydistäsi, sillä kuljettajamme ottavat sinut vastaan nimikyltilläsi saapuessasi! Mukavuutesi vuoksi meillä on 24/7 asiakkaan online-tuki!

Ulaanbaatar: kokopäivän kaupunkikierros kaupunkikierroksella

7. Ulaanbaatar: kokopäivän kaupunkikierros kaupunkikierroksella

Näe Mongolian pääkaupungin Ulaanbaatarin parhaat puolet tällä 8 tunnin kaupunkikierroksella, joka vie sinut kaikkiin kaupungin tärkeimpiin historiallisiin kohteisiin. Aloita päiväsi kätevästä noutopaikasta hotellilta. Ensimmäinen pysähdyspaikka on Chinggis Khanin aukio, kaupungin maantieteellinen ja sosiaalinen keskus, jossa on kuuluisa patsas Mongolian valtakunnan perustajasta hevosen selässä. Suuntaa sitten Mongolian kansalliseen historialliseen museoon. Tutustu maan muinaiseen menneisyyteen ja tarunhohtoiseen valtakuntaan, jonka Tšinggis Khan perusti vuonna 1206, sekä elämään 1900-luvun neuvostoaikana. Pysähdy seuraavaksi Gandanin luostarissa, Mongolian tärkeimmässä buddhalaisessa kohteessa, jossa saatat nähdä munkkeja suorittamassa seremoniallisia rituaaleja. Kuljeskele sitten Bogd Khanin koristeellisen palatsin alueella, joka on yksi Mongolian tärkeimmistä arkkitehtonisista muistomerkeistä. Nauti paikalliseen tyyliin lounas, jossa voit valita buuzin (nyytit) tai khuushuurin (naudanlihapihvit). Iltapäivällä voit tutustua kuuluisaan mustaan pörssiin, joka on jännittävä kokemus jokaiselle vierailijalle. Tämä paikallisen kaupankäynnin keskus ei tarkoita laittomia markkinoita, vaan täällä voi ostaa kaikkea North Face -jäljitelmistä hevosen satuloihin, käsintehtyihin turkishatuihin ja perinteisiin mongolialaisiin vaatteisiin. Jos matkasi osuu tiistaihin, jolloin Mustat markkinat ovat suljettu, käy sen sijaan Kharkhorinin markkinoilla. Tee kierroksen viimeinen pysähdys kashmir- ja villatehtaan myymälässä, jossa voit tutustua Mongolian yhteen suurimmista teollisuudenaloista, tekstiiliteollisuuteen. Selvitä, miten Mongolian kashmirvuohien hienosta alusvillasta valmistetaan poikkeuksellisen pehmeitä ja kevyitä vaatteita. Jos haluat ainutlaatuisen kulttuurikokemuksen, valitse vaihtoehto, joka sisältää perinteisen mongolialaistyylisen konsertin. Kierros päättyy kello 15.30, ja voit valita, että sinut jätetään teatterin lähelle, pidät tauon ja katsot kello 18.00 alkavan 90-minuuttisen esityksen.

Ulaanbaatarista: Unescon Bogd Khan -vuori ja luostari.

8. Ulaanbaatarista: Unescon Bogd Khan -vuori ja luostari.

Nouse aikaisin aamulla ja suuntaa Manzushirin luostariin, joka perustettiin vuonna 1733 ja joka sijaitsee Bogd Khan Uul -vuoren eteläpuolella, pyhällä vuorella, jolla on Unescon maailmanperintöluettelon alustava asema. Ajan myötä luostari on kasvanut yli 20 temppelin kompleksiksi, jossa asuu yli 300 munkkia. Paikalliset rakastavat patikoida, pikniköidä ja hengailla luostarialueella. Opi alueen historiasta nauttien kävelyretkestä Bogd Khan Uulin kansallispuistossa tai lyhyestä ratsastusretkestä. Tulet rakastamaan ympäröivää luontoa ja kauniita maisemia. Illalla sinut kuljetetaan takaisin Ulaanbaatar-hotelliisi.

Chinggis khanin lentoaseman taksi, sukkulakuljetus

9. Chinggis khanin lentoaseman taksi, sukkulakuljetus

noutaa asiakkaan lentokentältä ja jättää hänet haluamaansa paikkaan kaupungin sisällä tai noutaa asiakkaan haluamastaan paikasta kaupungin sisällä ja kuljettaa hänet lentokentälle. Englantia puhuva kuljettaja, jolla on yli 20 vuoden ajokokemus Voin tarjota Mongolian kauniita luonto- ja kaupunkikierroksia.

Tereljin kansallispuisto: Terelj: Retki ratsastuksen ja patikoinnin kanssa

10. Tereljin kansallispuisto: Terelj: Retki ratsastuksen ja patikoinnin kanssa

Terelj 999 Päivä 1 Ulaanbaatar - Tereljin kansallispuisto Tavataan hotellissasi. Aja Tereljin kansallispuistoon 1 tunnin ajomatka. Tule käymään Turtle rock -luontomuodostelmassa ja Aryabala-meditaatiotemppelissä. Voit nauttia luonnon kauneudesta ja valinnaisesta patikoimisesta, ratsastuksesta ja kotkien valokuvaamisesta kouluttajien kanssa. Yöpyminen ger-leirissä. Majoitus: Ger-leiri 2. päivä Tereljin kansallispuisto - Ulaanbaatar Aamiaisen jälkeen retkeilet ympäri paikkoja ja Chingis khanin suurta patsasta. Koe nomadien jokapäiväistä elämää ja vieraile paikallisten paimentolaisten luona. Sitten ajamme takaisin Ulaanbaatariin. Khangai 888 1. päivä: Ulanbaatar - Elsen Tasarkhai -hiekkadyynit Retki alkaa lentokentältä tai hotellista, jossa majoitut. Aamiaisen jälkeen hotellissa ajamme kaupungin länsipuolelle kauniille Elsen Tasarkhai -hiekkadyyneille. Elsen Tasarkhai on yksi Mongolian viehättävimmistä paikoista, ja se on osa 80 kilometriä pitkää Mongol Els -hiekkadyynejä. Tämä paikka on upea yhdistelmä kauniita hiekkadyyneitä, majesteettisia graniittivuoria, ruohoista vihreää maata, kirkasta raikasta lähdettä ja pientä järveä. Täällä voit todellakin nauttia Gobin ja Khangain luonnonvyöhykkeiden yhdistelmästä. Saavuttuasi Elsen Tasarkhaihin kirjaudu sisään paikalliseen mongolialaiseen ger-leiriin. Lounaan jälkeen voit kävellä ja kiipeillä hiekkadyyneillä ja ratsastaa kaksikyttyräisellä kamelilla. Myöhään iltapäivällä on lyhyt ajomatka Erdene Khamba -temppelin raunioille kuvankauniilla Khugnu Khan -vuorella. Palaa ger-leiriin illallista ja yöpymistä varten. 2. päivä: Tsenkherin kuumat lähteet/Khangain lomakeskus Leirillä nautitun aamiaisen jälkeen ajamme Kharkhoriniin, Mongolian muinaiseen pääkaupunkiin. Kharkhorin oli Tšinggis-kaanin Suuren Mongolian valtakunnan pääkaupunki 1200-1400-luvuilla. Vieraile yhdessä Mongolian kahdesta suurimmasta luostarista, "Erdenezuussa". Erdenezuun luostarissa on 108 stupan ja yli 10 temppelin kompleksi, jossa on runsaasti mongolialaisen buddhalaisuuden näytteitä. Erdenezuun luostari ja Kharkhorinin rauniot rekisteröitiin Unescon maailmanperintökohteiksi vuonna 1996. Vieraile Kharkhorinin museossa ja Kharkhorinin ympäröivissä kohteissa: Suuren kaanin muistomerkki, legendaarinen Kharkhorinin kilpikonna ja Fallic Rock -patsas. Paikallisessa ravintolassa nautitun lounaan jälkeen suuntaamme Khangai Resortiin, joka on Keski-Mongoliassa sijaitseva luonnollisten kuumien lähteiden lomakeskus. Illallinen ja yöpyminen lomakeskuksessa. Tsenkherin kuumat lähteet, Mongolian 42 kuumasta lähteestä suurin, sijaitsee 1860 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella, 500 km UB:stä tai 35 km lounaaseen Tsetserlegin kaupungista, Arkhangain maakunnassa. Veden lämpötila on 86 C. Veden emäksisyys on korkea ja fluoridipitoisuus suhteellisen korkea. Kuumia lähteitä käytetään pääasiassa reuman ja hermoston sairauksien hoitoon. Se sopii myös erinomaisesti rentoutumiseen ja terveyden palauttamiseen. Rentoutuminen ja hemmottelu huolellisesti suunnitelluissa sisä- ja ulkouima-altaissa suuren Mongolian taivaan kirkkaiden tähtien alla on ainutlaatuinen kokemus. Nauti puoli päivää aikaa rentoutua ja vierailla mongolisten paimentolaisperheiden luona tarkkailemassa heidän jokapäiväistä elämäänsä. Lounaan jälkeen ajamme Ugii-järvelle. Päivä 3: Ugii-järvi Lomakeskuksessa nautitun aamiaisen jälkeen suuntaamme Ugii-järvelle. Saavuttuamme Ugii-järvelle kirjaudutaan sisään paikalliseen ger-leiriin ja rentoudutaan loppupäiväksi. Järvi sijaitsee Arkhangain maakunnan alueella ja on yksi Mongolian suurimmista järvistä. Sen pinta-ala on 27 km², keskisyvyys on 6,64 m, joissakin osissa 15,3 m, rantaviivan pituus on 23,5 m. Ugii-järvessä on runsaasti erilaisia kaloja ja lintuja, mikä luo uskomattoman luonnonkauneuden. Ugii-järvi tarjoaa myös suotuisat olosuhteet tutkimustyölle ja matkustamiselle. Ugii-järvi houkuttelee matkailijoita, turisteja ja luontotutkijoita niin Mongoliasta kuin ulkomailtakin. Ugii-järvellä elää yli 150 erilaista harvinaista lintulajia. Lounas/päivällinen ja yöpyminen leirillä. 4. päivä: Tereljin kansallispuisto, Tsonjin Boldog/Chinggis Khanin patsas. Aamiaisen jälkeen matkustamme itään vierailemaan Tsonjin Boldogissa 54 km UB:stä sijaitsevalla suurella Chinggis Khanin patsaalla. Tämä jättimäinen 40 metriä korkea patsas on rakennettu legendaariseen paikkaan, jonka uskotaan olevan paikka, josta suurkuningas löysi kultaisen ruoskan. Voit kävellä hevosen päähän sen rintakehän ja kaulan kautta, ja huipulla voit nauttia panoraamanäkymistä. Sinut opastetaan myös museoon, jossa on esillä näyttelyesineitä, jotka liittyvät Mongolian pronssikautisiin ja Xiongnu-arkeologisiin kulttuureihin sekä Suuren kaanin aikaan 1200- ja 1300-luvuilla. Museossa on muinaisia työkaluja, kultaesineitä ja joitakin nestoriaanisia ristejä ja ruusukkeita. Voit kokeilla pukeutua nomadien ja sotureiden asuihin ja ottaa myös selfieitä. Iltapäivällä ratsastamme mongolialaisella hevosella 1 tunnin ajan. Yövytään Ger-leirissä Tereljissä. 5. päivä: Lähtö UB:hen Aamulla palaamme UB:hen ja käymme ostoksilla Gobi Cashmere -tehtaan myymälässä, jossa voit ostaa kauniita mongolialaisia kashmir-tuotteita. Valtion tavaratalosta voit ostaa matkamuistoja perheellesi. Matkan loppu.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Ulan Bator

Parhaat aktiviteetit

Ulan Bator: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

27 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Immersiivisiä elämyksiä

Ulan Bator: Koe enemmän

Näytä kaikki

Ulan Bator: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Ulan Bator?

Nämä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Ulan Bator

Mitkä ovat kohteen Ulan Bator parhaat museot ja näyttelyt?

Ulan Bator: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Ulan Bator? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.