Union Square: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

San Francisco: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

1. San Francisco: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

Koe parasta, mitä City by the Bayllä on tarjota Big Bus San Francisco Hop-on Hop-off -kierroksella! Tämä täysin selostettu kiertoajelu vie sinut kaikkiin kaupungin nähtävyyksiin ja ikonisiin nähtävyyksiin ja tarjoaa kattavan ja elämyksellisen kokemuksen San Franciscosta. Hyppää bussiin ja valmistaudu ihastumaan Golden Gate -sillan kauneuteen, joka on todellinen San Franciscon ikoni. Kun ylität siltaa, voit ihailla henkeäsalpaavia näkymiä San Franciscon lahdelle, Alcatrazin saarelle ja ympäröiville kukkuloille. Tätä valokuvausmahdollisuutta ei kannata jättää väliin! Kierroksen jatkuessa pääset kaupungin sydämeen ja vierailet Union Squarella, vilkkaalla ostosalueella. Täältä löydät joukon designer-putiikkeja, huippuluokan tavarataloja ja trendikkäitä ravintoloita. Union Squarella sijaitsee myös kuuluisa köysiradan kääntöpaikka, jossa näet ikoniset köysiradat toiminnassa. Kierros vie sinut myös historiallisen Haight-Ashburyn kaupunginosan läpi, joka on hippiliikkeen synnyinpaikka. Kun kävelet kaduilla, pääset 1960-luvulle, jossa on värikkäitä viktoriaanisia taloja, vintage-vaatekauppoja ja Summer of Lovea juhlistavia seinämaalauksia. Mikään matka San Franciscoon ei ole täydellinen ilman vierailua Fisherman's Wharfissa. Nauti tämän kuuluisan ranta-alueen nähtävyyksistä ja äänistä, jossa voit maistella tuoreita mereneläviä, katsella paikallisia kauppoja ja katsella auringossa paistattelevia merileijonia. Täältä voit myös ottaa lautan Alcatrazin saarelle tai tehdä risteilyn lahden ympäri. Big Bus -kiertoajelulla voit nousta kyytiin ja poistua kyydistä missä tahansa reitin varrella olevista 20 pysäkistä, joten voit tutustua kaupunkiin omaan tahtiisi. Bussit kulkevat 10-15 minuutin välein, joten sinun ei tarvitse odottaa kauan seikkailun jatkamista. Haluatpa sitten viettää enemmän aikaa ostoksilla Union Squarella tai tutustua Golden Gate Parkiin, Big Bus -kiertoajelulla on kaikki mitä tarvitset. Pidä tauko kaupungista puolen päivän opastetulla bussikierroksella Muir Woodsiin. Näe punapuut läheltä, ylitä Golden Gate -silta ja tutustu paluumatkalla Sausaliton merenrantakaupunkiin.

San Franciscon elokuvakierros

2. San Franciscon elokuvakierros

Tutustu San Franciscon parhaisiin puoliin tällä hauskalla ja ainutlaatuisella kierroksella. Kolmen tunnin retkellä vierailet San Franciscon kohteissa, joilla on kuvattu jopa 50 kohtausta maailmankuuluihin elokuviin. Entiset näyttelijöinä työskennelleet oppaat vievät sinut tälle interaktiiviselle kierrokselle kaupungin halki näyttäen kuuluisia elokuvakulisseja ja kertoen samalla tarinoita San Franciscosta ja elokuvista. Tällä kierroksella näet San Franciscosta paljon enemmän kuin mitä näkisit normaalilla kierroksella. Näe tärkeimmät kaupunginosat: Fisherman's Wharf, North Beach, Nob Hill, Union Square, Alamo Square/Painted Ladies, City Hall, Haight-Ashbury, Golden Gate Park, The Presidio, Golden Gate Bridge ja Pacific Heights. Kierros on hauska ja kiinnostava myös lapsille. Kierroksella vieraillaan kohteissa, jotka ovat tuttuja mm. elokuvista Prinsessan päiväkirjat, Full HouseEläintohtori, Viidakon ykä, Hulk ja X-Men 3. Kohteisiin kuuluu: • Talo, jossa Robin Williamsin perhe asui elokuvassa Mrs. Doubtfire - Isä sisäkkönä • Kohteita elokuvan Bullit -takaa-ajokohtauksesta • Puisto, jossa Tannerin perhe vietti piknikiä elokuvassa Full House • Talo, jossa Christian Slater kuulusteli Tom Cruisea Veren vangeissa • High school, jossa Anne Hathaway kävi Prinsessapäiväkirjoissa • Takaa-ajon tuhoamat puistoportaat elokuvasta What's Up Doc?

San Franciscon aaveet: Ghosts: Gold and Ghouls Tour

3. San Franciscon aaveet: Ghosts: Gold and Ghouls Tour

Lähde San Franciscon aavekierrokselle eri kohteisiin San Franciscon keskusta-alueella. Kun olet tavannut oppaasi, lähde 1 tunnin kierrokselle Nob Hillin läpi. Tämä kierros sopii erinomaisesti niin ensikertalaisille kuin paikallisillekin, sillä se on loistava tapa nähdä vauraiden kaupunginosien upeita nähtävyyksiä ja saada samalla tuntumaa kaupungin aavemaiseen ilmapiiriin. Näe kaupungin puoli, jota harvoin nähdään. Kävele kummitushotellien, katujen, klubien ja toimistorakennusten ohi. Tutustu Sutterin rakennusten muinaisiin mayojen salaisuuksiin, The Westin St. Francis -hotellissa kummitteleviin kuuluisiin tragedioihin sekä vuoden 1906 suurta maanjäristystä seuranneeseen tuhoon ja sydänsuruihin, jotka ovat kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti kummitelleet kaupungissa yli vuosisadan ajan. Tutustu kauheaan yöhön, joka johti siihen, että Fatty Arbuckle joutui elokuvateollisuuden mustalle listalle. Vuoden 1849 kultaryntäyksen jälkeen San Franciscosta tuli toivon ja vaurauden majakka, mutta kaikki eivät voi löytää kultaa, ja väistämättä monet mainetta ja onnea etsineet ihmiset löysivät sen sijaan tragedian; heidän tarinansa todennäköisesti järkyttävät ja pelottavat sinua. Nämä historian tapahtumat vaikuttavat alueella edelleen, ja kertomukset, joita kuulet tällä kierroksella, paljastavat, että näillä kukkuloilla on yhtä paljon kauhua kuin onnea.

San Francisco: Golden Gate Bayn risteily ja Hop-On Hop-Off bussi.

4. San Francisco: Golden Gate Bayn risteily ja Hop-On Hop-Off bussi.

Kierrä San Francisco 1 päivän hop-on hop-off-bussilipulla ja seilaa San Franciscon lahden ympäri 1 tunnin Golden Gate -lahden risteilyllä. Hyppää pois ja tutustu kaupungin parhaisiin kohokohtiin tai jää kaksikerroksiseen bussiin nauttimaan 360 asteen panoraamanäkymistä kaupunkiin. Golden Gate Bayn risteilyPurjehdi vilkkaan North Beachin kaupunginosan ohi ja hyödynnä laivalla olevaa baaria, jossa on myynnissä juomia, välipaloja ja kauppatavaraa. Ihaile Aquatic Parkin kuuluisia uimaseuroja ja Hyde Street Pierin historiallisia aluksia. Hahmottele idyllisiä näkymiä Crissy Fieldille ja San Franciscon Presidioon, ennen kuin Golden Gate -sillan upea kuva tulee näkyviin. Risteile suoraan sillan alitse, kun aurinko paistaa ja aallot syleilevät venettä. Matkaa Marin Headlandsin villieläinten suojelualueiden ohi saavuttaaksenne Sausaliton rannat, joka oli aikoinaan Kukkien lasten koti. Angel Island State Parkin ollessa vasemmalla puolellasi, päätä risteilysi pahamaineisen Alcatrazin vankilan edustalla. 1-Day Hop-On Hop-Off BusHop-on hop-off -bussin reitillä pysähdytään ikonisissa maamerkkeissä, kuten Fisherman's Wharfissa, Union Squarella, Golden Gate -sillalla ja Little Italiassa. Tämä joustava lähestymistapa nähtävyyksien katseluun antaa sinulle mahdollisuuden nauttia päivästäsi omaan tahtiisi.

San Francisco: Sähköpyörän päivävuokraus

5. San Francisco: Sähköpyörän päivävuokraus

Katsele San Franciscoa ekologisesti tietoisella tavalla ja kulje kaupungin kuuluisat kukkulat mukavasti sähköpyörällä. Kruisaile koko päivän vuokrapyörälläsi San Franciscon lahden auto- ja jalankulkuvapaata rantaviivaa pitkin ja ajele kaupungin pyöräteitä pitkin.Vuokraamallasi sähköpyörällä pääset ajamaan pitkin San Franciscon lahtea. Nauti upouudesta pyörälaivastosta, joka tarjoaa aktiivisen tavan kokea San Francisco. Tutustu kaupungin vähemmän liikennöityihin reitteihin itseopastetulla kierroksella. Tunne, kuinka e-Moton akku käynnistyy polkiessasi ja vie sinut kohti määränpäätäsi. Sähköpyörien toimintasäde on 16-20 kilometriä täydellä latauksella, ja niissä on mukavuusistuin, käsivaihteet ja jarrut. Pyöräile Golden Gate Parkin läpi ja rannikkoa pitkin, Headlandsin läpi, Muir Woodsiin tai Mt. Tamille. Pyöräile Golden Gate -sillan yli Sausalitoon. Nauti sillalta näkymistä lahdelle, merelle ja San Franciscon horisonttiin.

San Francisco: Hop-On Hop-Off Open Bus Tour 20 pysäkillä

6. San Francisco: Hop-On Hop-Off Open Bus Tour 20 pysäkillä

Liity bussiin Union Squarelta tai Taylor Streetiltä ja aloita kiertue mistä tahansa pysäkistä, jossa on 20 pysäkkiä. On paras kaikista maailmoista San Francisco Shared bus Tour Vierailut San Franciscon keskustaan, Golden Gate Park, Golden Gate Bridge, Fisherman's Wharf, Palace of Fine Arts, Ghiradelli Square, Fort Mason, Civic Center, vie majesteettinen Bay Bridge, ja paljon muuta live-opas kommentti Bus. Toiminta-aikataulu: San Francisco Deluxe -kierros alkaa klo 10:15-16:00. Viimeinen kierros alkaa klo 16.00. Liity koko 8 tunnin ajaksi. Ensimmäinen kierros alkaa pysäkiltä nro 1 klo 10:15 Union Squarella (osoitteessa 280 Geary Street (Macy'sin edessä Union Squarella) tai Myöhemmin Liity seuraamme millä tahansa pysäkillä tai varaustoimistossa osoitteessa 2735 Taylor Street, San Francisco, CA 9413. Pysäkit ovat 1. Union Square 2. Chinatown 3. Financial District 4. North Beach 5. Ferry Plaza 6. Pier 39 7. Fisherman's Wharf 8. Ghirardelli On-The-Go 9. Fort Mason 10. Palace of Fine Arts 11. Golden Gate Bridge Vista Point 12. Lombard Street 13. Civic Center 14. Hilton Street 15. Golden Gate Park 16. Japanilainen teepuutarha 17. Haight-Ashbury 18. Alamo Square 19. Ferry Building 20. Concourse Dr At Acad Of Sciences Kierrä kaupunkia kaksikerroksisella bussilla ja hyppää pois vain sinua kiinnostavissa paikoissa. Reitti kattaa 20 keskeistä paikkaa - muun muassa Union Squaren, North Beachin, Pier 39:n, Fisherman's Wharfin, Civic Centerin ja Golden Gate Parkin. Ensimmäinen kierros alkaa pysäkiltä nro 1 klo 10:15 Union Squarelta (osoitteesta 280 Geary Street (Macy'sin edessä Union Squarella) tai Myöhemmin Liity seuraamme millä tahansa pysäkillä tai varaustoimistolla osoitteessa 2735 Taylor Street, San Francisco, CA 9413. Toiminta-aika (klo 10:15-16:00) Bussivuoro 30-45 minuutin välein pysäkkien välillä, viimeinen bussi lähtee klo 16.00. Kun hyppäät pois bussista, liity muihin busseihin, jotka tulevat 30-45 minuuttia. Kierroksen aikana, jos sinulla on kysyttävää

San Francisco: Sonoman viinikierros maisteluineen: Pienryhmäinen Sonoman viinikierros maisteluineen

7. San Francisco: Sonoman viinikierros maisteluineen: Pienryhmäinen Sonoman viinikierros maisteluineen

Tutustu Sonoma Valleyn ja sen parhaisiin viineihin tällä pienryhmämatkalla, joka kestää koko päivän. Opi asiantuntijaoppaaltasi alueen viininvalmistuksen historiasta ja perinteistä ja maista viinejä kolmelta viinitilalta. Seikkailusi alkaa noutamisella hotellistasi/majoituksestasi San Franciscon keskustassa. Tutustu päivän matkakumppaneihisi, kun lähdet ulos kaupungista ja Golden Gate -sillan yli. Tutustu alueeseen ystävälliseltä ja asiantuntevalta oppaaltasi ja maistele monia herkullisia viinejä, jotka ovat tehneet Pohjois-Kaliforniasta maailmankuulun viinintuotantoalueen. Matkusta pienen ryhmän (rajoitettu 13 henkilöön) kanssa kolmelle Sonoman hienoimmalle boutique-viinitilalle ja vietä noin tunti jokaisella viinitilalla. Tähän matkaan sisältyy myös pysähdys luonnonkauniissa Sausalitossa, pysähdys Golden Gate -sillalla ja lounaspysähdys (lounas ei sisälly hintaan) Sonoman historiallisessa kaupungissa, jossa voit valita jostakin torin monista upeista ravintoloista. Jos tunnet olosi seikkailunhaluiseksi, kävele menneisyyteen San Francisco Solanon lähetysasemalla. Päivän viimeisen viinitilavierailun jälkeen voit rentoutua, kun oppaasi kuljettaa sinut takaisin majapaikkaasi San Franciscoon.

San Franciscon kaksikerroksisen bussin yökierros

8. San Franciscon kaksikerroksisen bussin yökierros

Tämä 60-90 minuutin mittainen San Franciscon kiertoajelu sisältää kaupungin vilkkaimmat kaupunginosat, kuten Financial Districtin, Chinatownin, Nob Hillin ja Embarcaderon. Kierros lähtee Fisherman's Wharfista, ja se kattaa kaikki San Franciscon tärkeimmät nähtävyydet ilta-aikaan, ja kierroksella on upeat näkymät alkuperäisen kaksikerroksisen avokattobussin päältä. Tarkat kohokohdat voivat vaihdella vuodenajan, sääolosuhteiden ja San Franciscon kuuluisan liikenteen, Chinatownin ja Union Squaren, San Franciscon ostosmekan, mukaan. Menet myös Treasure Islandille, Bay Bridgen yli, josta avautuvat upeat näkymät San Franciscon horisonttiin. Paluumatkalla näet muun muassa lauttarakennuksen, Alcatrazin laiturin ja Pier 39:n matkalla Embarcaderoa pitkin. Vuodenajasta riippuen tällä kierroksella ei välttämättä ole täysin pimeää, mutta näet kaupungin joko yöllä kimaltelevana tai iltahämärän ihastuttavassa valossa.

San Francisco: Kartta & valinnainen lauttapalvelu: Sähköpyörän vuokraus w/ Map & Optional Ferry

9. San Francisco: Kartta & valinnainen lauttapalvelu: Sähköpyörän vuokraus w/ Map & Optional Ferry

Tutustu San Franciscon mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin, kun vuokraat sähköpyörän. Näe kuuluisa Golden Gate -silta, Fisherman's Wharf, Alcatraz ja paljon muuta. Valitse 2 tunnin, 4 tunnin tai päivän vuokrauspassi ja ihaile kaupungin ikonisia kohokohtia. Voit pyöräillä Union Squarelle, North Beachille, Castro Districtiin ja Mission Doloresiin. Pyöräile kaduilla omalla tahdillasi ja pysähdy ottamaan matkamuistokuvia ennen siirtymistä seuraavalle pysäkille. Tutustu San Franciscon maisemalliseen kauneuteen, kulttuurinähtävyyksiin, monipuolisiin yhteisöihin ja maailmanluokan keittiöön tällä sähköpyörän vuokrauksella. Päivitä poljinavusteiseen sähköpyörään (13+) tehostaaksesi ajoasi! Valinnainen lautta on menolippu Sausalitosta takaisin Fisherman's Wharfiin Blue and Gold -linjalla. Tämä sopii täydellisesti pyöräilijöille, jotka haluavat ylittää sillan ilman huolta paluusta.

San Francisco: Panoraamakierros auringonlaskun aikaan avobussilla

10. San Francisco: Panoraamakierros auringonlaskun aikaan avobussilla

Koe San Franciscon ikonisten maamerkkien upea kauneus valaistuna auringonlaskun kultaisen taivaan loisteessa. Tutustu kaupungin nähtävyyksiin 1 tunnin San Franciscon kierroksella, joka tarjoaa upeat valokuvausmahdollisuudet Golden Gate -sillasta ja taivaanrannasta yöllä. Aloitat Fisherman's Wharfista ja tutustut historialliseen Polk Streetiin ennen kuin kiipeät kuuluisalle Nob Hillille, jossa näet Grace Cathedralin upeassa lähikuvassa. Kun rentoudut mukavassa avobussissamme, kuulet kiehtovia tarinoita ja hauskoja faktoja kaupungin historiasta ja kulttuurista. Mene Bay Bridgen yli Treasure Islandille, josta avautuvat viehättävät näkymät kaupungin horisonttiin. Sitten takaisin kaupunkiin, kierros päättyy Embarcaderon varrelle, josta avautuu upea näkymä San Franciscon sataman kimalteleviin valoihin. Älä missaa tätä tilaisuutta nähdä San Franciscon kuuluisimpia maamerkkejä aivan uudessa valossa.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Union Square

Kaikki aktiviteetit

52 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Immersiivisiä elämyksiä

Union Square: Koe enemmän

Näytä kaikki

Union Square: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Union Square? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.