Up at the O2

  • Muut elämykset
1 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Up at the O2: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Up at the O2? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Up at the O2 : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.8 / 5

perustuen 1 822 arvosteluun

Erinomainen kokemus ja erittäin hyvin hoidettu. Kiipeämisestä teki todella nautinnollisen oppaamme Joey - onnea rumpujen soittamiseen! - ja tuntui erittäin turvalliselta. Huipulla oli runsaasti aikaa ihailla uskomatonta näkymää ja nousi tasaiseen tahtiin. Nopea varoitus, että katon korkeus ja pieni liike voi yllättää jopa niille, jotka eivät piittaa korkeudesta, mutta silti erittäin suositeltavaa. Kiitos joukkue!

Oli hämmästyttävintä aikaa kiivetä O2: lle. Varsinainen kiipeily on vain 45 minuuttia pitkä ja loput vietetään turvallisuusvideon katsomiseen ja valjaiden kiinnittämiseen jne., Joten se ei ole fyysisesti niin intensiivistä kuin kuvittelin olevan. Ylhäältä tulevat näkymät ovat upeita, suosittelen sitä ehdottomasti jokaiselle, joka etsii pientä haastetta.

Tämä ylitti odotukseni, mahtava kokemus! Sää ei ollut loistava (hiukan sumuinen ja sumuinen), mutta sillä ei ollut merkitystä, pelkkä ajatus mennä O2: n katon yli riitti, upea näkymä jopa sumua pitkin. Henkilökunta oli upeaa ja miellyttävää, kuulostaa työskentele niin kovasti Kiitos mahtavasta kokemuksesta Hyvin suositeltavaa!

Nähtävyydet ei ole kummoiset.. mut kiipeily on aina kivaa