Tekemistä kohteessa Vacoas-Phoenix

Vacoas-Phoenix: huippunähtävyydet

Vacoas-Phoenix: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Vacoas-Phoenix? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Vacoas-Phoenix : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 1 040 arvosteluun

Meillä oli todella hieno päiväretki. Varasin yksityisen kiertueen, joten meillä oli minibussi, kuljettaja ja erittäin hyvä saksalainen opas vain meille kahdelle. Tulimme heti hyvin toimeen oppaamme Dinan kanssa. Ei vain kielellisesti, koska hän puhuu erittäin hyvin saksaa. Myös kemia oli heti kohdallaan. Opimme häneltä paljon saaresta, elämästä saarella ja myös Mauritiuksen ihmisten arjesta. Hän pystyi kertomaan meille paljon kaikista kohteista, joihin hän ajoi. Kaiken kaikkiaan erittäin kannattava ja viihdyttävä päiväretki.

Upea retki, joka kannattaa ehdottomasti kokea. Todella hintansa arvoinen. Chamarelin vesiputous ja seitsemän värin maa olivat kohokohtia. Kilpikonnat olivat aidatulla alueella, niihin ei tällä retkellä päässyt koskemaan, mutta asia oli meillä ennakkoon tiedossa. Kaikki järjestelyt sujuivat moitteettomasti, lisäksi meitä oli pieni, kuuden hengen porukka sekä opas ja kuljettaja.

Meillä oli hieno päivä Mintan kanssa! Hän puhuu saksaa erittäin hyvin ja pystyi kertomaan meille niin paljon maasta ja sen ihmisistä. Loistavaa! Voit ostaa matkamuistoja ja rommia matkan varrella - mutta sinun ei tarvitse. Rommitehtaan ruoka ja mojito olivat erittäin maukkaita. Retki on erittäin suositeltavaa.

Perfectly organized and very nice quide with good knowledge