Valitse päivämäärät

Vahdinvaihto

Aktiviteetit saatavilla

  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
25 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Vahdinvaihto: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Vahdinvaihto? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Vahdinvaihto : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 4 785 arvosteluun

Aina iloni! Varasimme 72 tunnin matkan. Mukana iltapanoraamamatka, joka oli erittäin mukava ja kesti noin 2 tuntia. Teimme yksisuuntaisen jokimatkan Westminsteristä Tower Bridgelle (40 minuuttia), jäimme pois Towerista ja palasimme Red Big Bus -linjalla. Oppaat ja bussinkuljettajat ovat erittäin mukavia ja avuliaita. Voit aloittaa kiertueen miltä tahansa pysäkiltä, sieltä aika loppuu ja voit vaihtaa kierrosten välillä haluamallasi tavalla. Pysähdyksiä on monia, bussit tulevat hyvin nopeasti peräkkäin ja näkyvät kaukaa. Bussissa kuulokkeet eivät ole niin hienot, kannattaa ottaa omat mukaan, mutta ei Bluetooth, vaan pistokekaapelilla. Muuten hienoa, tekisin sen uudestaan!!!!

Käyn aina uusissa kaupungeissa oppimassa kulkuani. Aika ajoitettu 20 minuutin välein meidän 3 päivän lipulle. Helppo nähdä ympäri kaupunkia, pelasti meidät taksit/Uberit noustamalla pois lähemmällä pysäkillä asioihin, joita halusimme nähdä ja tehdä kaikkialla kaupungissa. Huomautus: SININEN linja ei ole nyt toiminnassa - se on "kausiluonteista". Minulta se on varmasti jäänyt varaamatta. Jokiristeily on todella sen arvoinen. Rakastan erilaisia näkemyksiä ja kommentteja. Helppoa, luotettavaa. Rauhallista jopa vain ratsastaa heidän silmukoillaan. Suosittelen ehdottomasti sekä kiertueeksi että taksiksi sinulle!

Varsinainen reitti sen lisäksi, että ei nähnyt Buckinghamin palatsin etuosaa, oli hyvä. Se, mikä todella petti koko kokemuksen, oli kuulokkeiden kommentti. Ryhmämme piti tätä lapsellista ja informatiivisena millään konkreettisella tavalla. Tätä kiertuetta parannettaisiin huomattavasti, jos siellä olisi jatkuva kommentointi kaikista ohittamistamme kohteista ja kiinnostavista paikoista. Hylkää tietokilpailu ja mieletön pilailu. Ketään ei kiinnosta.

Lontoon Big Bus Hop off Hop kiertoajelulla oli erinomainen ja on hieno tapa nähdä lukuisia nähtävyyksiä Lontoon ympäristössä! Siellä on neljä linjaa, jotka kulkevat säännöllisesti, ja bussikierroksen vetäjät olivat erittäin avuliaita ja ammattitaitoisia. Lisäksi on olemassa live-kommentteja sekä tallennettu lukuisilla kielillä.

Informatiivinen ja hauska retki. Lämmin kiitos kuuluu oppaallemme jolta huikea suoritus. Matt