Vahdinvaihto

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Vahdinvaihto: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Vahdinvaihto? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Vahdinvaihto : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 2 861 arvosteluun

Wikipedian tahto oli uskomatonta !!! Hänen kaltaiset ihmiset tekevät näistä kokemuksista fantastisia! Hänen tietonsa olivat ilmiömäisiä ja hänen aurinkoinen tilanne ja anekdootit tekivät erittäin kylmän matkan, joka oli paljon nautinnollisempi. Tarvitseeko ylennys! Koulutetaan joitain muita oppaita parhaasta tavasta tiedottaa ja kouluttaa Lontoon historiasta. Bussin oppaat ovat virkistävä muutos ennalta tallennettuun kappaleeseen, mutta niiden laatu vaihtelee voimakkaasti. Sanomalla, että itse bussimatkat ovat hienoja, kätevillä paikoilla ja paljon pysähtyneitä. Bussit olivat aika kiireisiä, mutta korkea taajuus tarkoittaa, että sinun ei tarvitse odottaa kauan.

Hyvä kiertue, hyvin järjestetty

Kiertue on erittäin hyvin järjestetty, mutta yksi huono puoli on se, että sinä / naiset olette täysin hukassa tiedoilla, sanoen, että teitä tapetaan. Pysyt liian kauan, varsinkin kun astut Lontoon Toweriin yksityisesti, ja sinun on kuunneltava tarinoita, mikä johtaa lopulta ajanpuuteeseen. Joten myös lounas, liian stressaava, mutta laadultaan erinomainen, josta et voi nauttia. Pyyntö järjestäjille: Westminster Abbeyn valokuvaukseen asenna myös Big Ben, se on aivan vieressä! Kiertue on erittäin suositeltavaa.

Lontoon Big Bus Hop off Hop kiertoajelulla oli erinomainen ja on hieno tapa nähdä lukuisia nähtävyyksiä Lontoon ympäristössä! Siellä on neljä linjaa, jotka kulkevat säännöllisesti, ja bussikierroksen vetäjät olivat erittäin avuliaita ja ammattitaitoisia. Lisäksi on olemassa live-kommentteja sekä tallennettu lukuisilla kielillä.

Informatiivinen ja hauska retki. Lämmin kiitos kuuluu oppaallemme jolta huikea suoritus. Matt