Tekemistä kohteessa

Valencia

Paellan kotikaupunki yhdistelee kiehtovia museoita, futuristista arkkitehtuuria ja upeita mereneläviä.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.

Seitsemän parasta aktiviteettia ja nähtävyyttä Valenciassa

Madrid ja Barcelona ehkä paistattelevat parrasvaloissa, mutta se ei Valenciaa hätkäytä. Valenciassa on lukuisia kulttuurinähtävyyksiä ja ainutlaatuisia kaupunginosia. Lisäksi kaupunki tunnetaan ainutlaatuisesta Las Vallas -ilotulituskarnevaalista.

 • Ciudad de las Artes y las Ciencias (taiteiden ja tieteiden kaupunki)

  1. Ciudad de las Artes y las Ciencias (taiteiden ja tieteiden kaupunki)

  Santiago Calatravan suunnittelema laaja kulttuurikeskusta taidepromenadeineen koostuu viidestä simpukankuorimaisesta rakennuksesta, joissa näkyy meren vaikutus.

 • L'Oceanogràfic

  2. L'Oceanogràfic

  Euroopan suurimmassa akvaariossa on muun muassa delfinaario sekä näyttelyitä maailman pääekosysteemeistä. Vietä ainutlaatuinen ruokailuhetki vedenalaisessa ravintolassa.

 • Bioparc Valencia

  3. Bioparc Valencia

  Puistossa on kolme afrikkalaista elinympäristöä, joissa eläimet elävät aivan kuten luonnossakin. Puiston ainutlaatuisen suunnittelun ansiosta eläimiä voi ihailla lähietäisyydeltä.

 • Lonja de la Seda

  4. Lonja de la Seda

  1500-luvulta peräisin oleva entinen silkin tukkukauppakompleksi kuvastaa kaupungin kaupankäynnin historiaa. Saleista suurin oli alueen kaupankäynnin keskus.

 • Valencian kateraali

  5. Valencian kateraali

  Sanotaan, että katedraalissa oleva malja on viimeiseltä ehtoolliselta. Oli niin tai ei, on se peräisin ensimmäiseltä vuosisadalta.

 • Mercado Central

  6. Mercado Central

  Kuuluisa El Mercat on ollut herkuttelijoiden runsaudensarvi aina vuodesta 1928 saakka. Satojen kojujen valikoimiin kuuluu paikallisia tuotteita sekä erikoisuuksia.

 • Torres de Serranos

  7. Torres de Serranos

  Vuodelta 1391 peräisin olevat vaikuttavat goottilaistornit olivat ennen muuritetun kaupungin pääsisäänkäynti. Torneissa oli ennen myös vankila.

Suunnittele vierailusi

 • Matkan kesto

  Varaa aikaa ainakin neljä päivää, jotta ehdit tutustua kaupungin nähtävyyksiin rauhassa. Varaa aikaa muutama ylimääräinen päivä, mikäli haluat rentoutua Valencian upeilla rannoilla. Las Vallasin aikaan maaliskuussa kannattaa festivaalitunnelmassa viihtyä ainakin yhden lisäpäivän verran.

 • Kaupungissa liikkuminen

  Valenciassa on helppo liikkua bussilla, raitiovaunulal ja metrolla. Valencia Tourist Card -lippuun kuuluu ilmainen joukkoliikenteen käyttö sekä sisäänpääsy julkisiin museoihin ja monumenteille. Kaupungissa voi myös pyöräillä miellyttävillä alueilla, kuten Turia-puistossa, joka yltää aina Bioparc Valenciasta Ciudad de las Artes y las Cienciasille asti.

 • Majoitusvinkit

  Valencian vanha kaupunki (Ciutat Vella) on suosittu majoitusalue. Russafa on Eixample-alueen läheisyydessä sijaitseva alue, joka on myös suosittu. Rantaleijonien kannattaa majoittua La-Malva-Rosan alueella, joka on noin 30 minuutin metromatkan päässä kaupungin keskustasta (esim. Colónin metroasemasta).

 • Ciudad de las Artes y las Ciencias -liput

  Voit joko ostaa yksittäislipun yhteen kohteeseen (Hemisfèric 8 €, Oceanogràfic 27,90€, Tiedemuseo 8€), tai hankkia yhdistelmälipun. 32 € hintaan voi vierailla kaikilla kolmella kohteella, hintaan kuuluu 10% alennus verkossa varatessa. Hemisfèric-lippua varatessa sinun tulee valita yksi IMAX-elokuva, jonka haluat katsoa. Voit ostaa liput verkosta tietyille päiville.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Espanja
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +34
 • Paras aika vierailla
  Valenciassa voi vierailla ympäri vuoden, sillä sää on yleensä aina lämmin. Kesäisin kaupungissa on enemmän ruuhkaa, kun taas talvella jotkut nähtävyyksistä sulkeutuvat aiemmin. Keväällä, ennen suurinta turistisesonkia, lienee paras vaihtoehto.

Valencia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Valencia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.