Lisää päivät

Van Gogh -museo

Maailman suurimman Van Gogh -kokoelman koti ja yksi maailman tunnetuimmista museoista.

Van Gogh -museo: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Amsterdam: Van Gogh museo -lippu

1. Amsterdam: Van Gogh museo -lippu

Yhdessä Amsterdamin suosituimmista nähtävyyksistä, Van Gogh -museossa käy vuosittain yli miljoona vierailijaa. Tällä lipulla voit kokea Van Goghin yli 200 maalausta, 500 piirrosta ja yli 750 kirjettä omaan tahtiisi. Nauti sisäänpääsystä erilaisiin pysyviin tai väliaikaisiin näytöksiin.  Van Gogh -museo kätkee sisälleen maailman suurimman van Gogh -maalausten kokoelman. Amsterdamissa sijaitsevassa museossa vieraat voivat lähteä kiehtovalle matkalle halki taiteilijan ja hänen aikalaistensa elämien. Museo esittelee van Goghia henkilönä, hänen kontekstia, henkilökohtaisia tavoitteita, myyttejä sekä aina tähän päivään asti säilynyttä vaikutusta. Van Gogh -museon kokoelmaan kuuluu maailmankuuluja maalauksia, kuten Auringonkukkia, Kukkiva mantelipuu ja Perunansyöjät.  Museo järjestää vuosittain myös kolme vaihtuvaa näyttelyä. Van Gogh -museo on avoinna 365 päivää vuodessa. Lippuja on saatavilla vain verkossa. Älä jätä tätä upeaa elämystä välistä, varaa lippusi etukäteen. Vierailijat voivat tutustua van Goghin ja hänen aikalaistensa elämään multimediaoppaan avulla, joka on saatavilla 11:llä kielellä. Sinulla on enemmän aikaa nauttia museosta ja pääset sukeltamaan suoraan fantastisten näyttelykohteiden pariin.

Amsterdam: Kanavaristeily ja lippu Van Gogh -museoon

2. Amsterdam: Kanavaristeily ja lippu Van Gogh -museoon

Käy maailmankuulussa Van Gogh -museossa, sekä tunnin mittaisella risteilyllä historiallisilla kanaaleilla. Van Gogh -museossa on maailman suurin kokoelma Vincent van Goghin teoksia. Se on yksi tärkeimmistä museoista Alankomaissa, jossa on käynyt miljoonia ihmisiä. Ei ole parempaa tapaa päättää hauskaa päiväretkeä Van Goghin museoon, kuin jännittävä veneristeily. Puolenpäivän pakettiin kuuluu Van Gogh -museossa käynti, jossa on maailman suurin kokoelma Van Goghin maalauksia, piirroksia, luonnoksia ja kirjeitä. Lähes kaksi miljoonaa kävijää vuodessa vetävä museo on Alankomaiden toiseksi suosituin, ja se todellakin kannattaa nähdä. Van Goghin museossa on yli 200 maalausta, 400 piirustusta ja 700 kirjettä. Kuuluisimpiin teoksiin lukeutuvat Perunansyöjät (1885), Pääkallo ja palava tupakka (1886), Auringonkukat (1889) ja Kukkiva mantelipuu (1890). Pakettiin sisältyy myös tunnin risteily Amsterdamin historiallisilla kanaaleilla.  Amsterdamin kaunis keskusta on listattu Unescon maailmanperintökohteiden listalle, eikä ole parempaa tapaa tutkia sitä kuin Amsterdam kanavaristeily. Riemukas, tunnin kestävä risteily vie sinut tärkeimpien kanaalien läpi, ohi 1600-lukulaisten kirkkojen, kartanoiden ja venemajojen, sekä ali kauniiden siltojen. Näet kaikki parhaat nähtävyydet, kuten Westerkerkin kirkon, Negen Straatjesin alueen ja Magere Brugin Amstel-joella. Risteilyllä on GPS-opas, josta saat tietoa muutamalla eri kielellä, ja veneistä on upeat panoramanäkymät fantastisten maisemien ihailua varten.

Amsterdam: Hop-on hop-off -bussikierros, venevaihtoehto

3. Amsterdam: Hop-on hop-off -bussikierros, venevaihtoehto

Tutustu kauniin Amsterdamin kohokohtiin jännittävällä Hop-On Hop-Off -kierroksella avokattoisella bussilla tai kanavaveneellä matkustaen. Ihaile Van Goghin kuuluisia maalauksia, tutustu juutalaisten historiaan Anne Frankin talossa, kävele kuuluisalla punaisten lyhtyjen alueella ja tutustu Amsterdamin Bloemenmarktin monikulttuuriseen tunnelmaan. Punainen linja Jotkut pysäkit ovat toiminnassa vain kesäaikaan Pysäkki 1 - Pääasema (LOVERS Canal Cruisesin edessä) Pysäkki 2 - Amsterdam River Cruises / De Ruyterkade (vain kesäisin) Pysäkki 3 - Amsterdamin matkustajaterminaali Pysäkki 4 - Gassan Diamonds -timanttitehdas Pysäkki 5 - Juutalaishistorian museo Pysäkki 6 - Royal Theatre Carré Pysäkki 7 - Heineken Experience Pysäkki 8 - Museoaukio Pysäkki 9 - Leidse-aukio Pysäkki 10 - Jordaan Pysäkki 11 - Westerdok Vihreä linja  - Reitti muuttuu välillä kesäkauden ja talvikaudella: Pysäkki 1 - Keskusasema, länsi Pysäkki 2 - Matkustajaterminaali (vain risteilypäivinä) Pysäkki 3 - Nemo Science Museum Pysäkki 4 - Gassan Diamonds -timanttitehdas Pysäkki 5 - Amsterdam Icebar Pysäkki 6 - Gouden Bocht (kesä) / Amsterdam Cuyp (talvi) Pysäkki 7 - Leidseplein (kesä) / Rijksmuseum (talvi) Pysäkki 8 - Spiegelgracht (kesä) / Westermarkt - Anne Frankin talo (talvi) Pysäkki 9 - Hermitage Amsterdam (Vain kesäisin) Pysäkki 10 - Kansallinen merimuseo (vain kesäisin) Sininen linja Vain kesäkaudella: Pysäkki 1 - Pääasema (LOVERS Canal Cruisesia vastapäätä) Pysäkki 2 - Amsterdam, pohjoinen Pysäkki 3 - Anne Frank Huis Pysäkki 4 - Leidseplein Pysäkki 5 - Spiegelgracht Pysäkki 6 - Albert Cuyp Market Pysäkki 7 - Rijksmuseum Pysäkki 8 - Westermarkt / Anne Frank Huis Kesäkausi on maaliskuun puolivälistä lokakuun puoliväliin, ja talvikausi on lokakuun puolivälistä maaliskuun puoliväliin.

Amsterdam: Van Gogh Museum Guided Tour

4. Amsterdam: Van Gogh Museum Guided Tour

Liity 360 Amsterdam Toursin jäseneksi kahden tunnin opastetulle kävelykierrokselle Van Gogh -museoon, jossa pääset mukaan yhden historian suurimpiin kuuluvan taiteilijan lumoavaan maailmaan. Uppoudu museon pysyvään kokoelmaan ja valmistaudu lumoutumaan Van Goghin ikonisista maalauksista. Ihaile hänen omakuviaan ja todista hänen tyylinsä kehittymistä ja niiden välittämää itsetutkiskelevaa syvyyttä. Vilkas ja eläväinen "Auringonkukkia"-sarja saa sinut ihastumaan, kun ihailet Van Goghin värien hallintaa ja kykyä antaa aiheilleen energiaa ja elämää. Tällä opastetulla kierroksella ei kuitenkaan ole kyse vain maalausten ihailusta. Asiantuntevat oppaamme herättävät Van Goghin taiteen eloon antamalla arvokkaita tietoja hänen elämästään, kamppailuistaan ja taiteellisesta neroudestaan. Tutustu hänen töidensä taustalla oleviin inspiraatioihin, hänen käyttämiinsä tekniikoihin ja hänen syvään vaikutukseensa taidemaailmaan. Tälle kiertomatkalle lähteminen on ainutlaatuinen tilaisuus uppoutua Van Goghin taiteen loistokkuuteen ja saada syvempi ymmärrys hänen taiteellisesta matkastaan. Älä missaa tätä unohtumatonta kokemusta Van Gogh -museossa 360 Amsterdam Toursin kanssa.

Amsterdam: Kanavaristeily ja Rijksmuseum- museo

5. Amsterdam: Kanavaristeily ja Rijksmuseum- museo

Koe Amsterdamin kanavat ja upeat 1600-luvun talot 75 minuutin risteilyllä. Ihaile myös modernia Amsterdamin arkkitehtuuria ja vaikuttavia siltoja. Suuntaa sitten Rijksmuseumiin ja sukella 800-vuotiseen alankomaalaisen taiteen ja historian maailmaan. Astu mukavan aluksen kannelle ja hyödynnä risteilyn aikana audio-oppaan kertomia anekdootteja. Opas on saatavilla 19 eri kielellä ja siihen kuuluu myös kuulokkeet. Jos varaat välipalan sisältävän vaihtoehdon, voit nauttia kierroksella popcornia, sipsejä, stroopwafeleita, suolapähkinöitä ja valitsemasi juoman (viini, olut tai virvoitusjuoma) samalla, kun ajelehdit ja katselet kaupungin nähtävyyksiä. Suuntaa Rijksmuseum -museoon ihailemaan vaikuttavia kokoelmia taiteilijoita, kuten Vermeer ja Frans Hals. Koe omin silmin myös Rembbrandtin upea The Night Watch -teos, joka on esillä vaikuttavasti valaistussa salissa. Rijksmuseumissa on esillä yli 800-vuoden ajalta peräisin olevia historiallisia tai taiteellisia esineitä. Näyttelyt levittäytyvät 80 eri galleriaan ja niistä löytyy mestariteoksia taiteilijoilta, kuten Vermeer, Rembrandt, Frans Hals ja Jan Steen. Rijksmusemista löytyy myös vaikuttava kokoelma Delft-teoksia, veistoksia, arkeologisia esineitä, vaatteita, aasialaista taidetta, painoteoksia, hollantilaisen merenkäynnin historian teoksia ja muita vaikuttavia kohteita.

Amsterdam: Van Gogh Museum Guided Tour with Entrance Ticket (opastettu kierros ja pääsylippu)

6. Amsterdam: Van Gogh Museum Guided Tour with Entrance Ticket (opastettu kierros ja pääsylippu)

Tutustu Van Gogh -museoon Amsterdamissa opastetulla kierroksella, johon sisältyy pääsylippu. Uppoudu Vincentin mestariteosten, kuten Auringonkukkien, Perunansyöjien, Mantelinkukan ja Makuuhuoneen, kiehtovaan maailmaan.Hyvästi. Opi Vincentin elämästä, kamppailuista ja suhteesta veljensä Theon kanssa. Näet laajan kokoelman kuuluisan taiteilijan maalauksia, piirustuksia ja kirjeitä.Voit tutustua Vincentin maalauksiin, piirustuksiin ja kirjeisiin.Kaikkea on nähtävissä. Seuraa hänen teostensa kehitystä hänen elämänsä eri vaiheissa ja kaupungeissa, joissa hän asui. Oppaasi antaa sinulle tietoa Van Goghin tekniikoista, vaikutteista ja kamppailuista, joita hän kohtasi uransa aikana. Kuule oppaaltasi tarinoita hänen varhaisista teoksistaan hänen lopullisiin mestariteoksiinsa. Hämmästy Van Goghin kauniiden taideteosten kokoelmasta maailmassa.

Amsterdam: Kanaaliristeily ja lippu Van Gogh-museoon

7. Amsterdam: Kanaaliristeily ja lippu Van Gogh-museoon

Tällä ainutlaatuisella yhdistelmälipulla säästät rahaa ja vaivaa, sillä voit nähdä sekä Amsterdamin kauniita maisemia kanaaliveneestä että vierailla maailmankuulussa Van Gogh -museossa. Astu sisään Van Gogh -museoon ja ajelehdi Amsterdamin kanaaleja pitkin kanaaliristeilyllä samalla lipulla. Voit itse päättää lipun käyttöjärjestyksen. Rentoudu ja ihaile kauniita taloja, lukemattomia siltoja ja mielenkiintoisia asuntolaivoja tällä 75 minuutin kanaaliristeilyllä Amsterdamissa.   Risteilyn jälkeen voit tutustua Van Gogh -museon legendaarisiin näyttelyihin omaan tahtiisi. Yhdistelmälipulla säästät aikaa ja rahaa. Huomaa, että Van Gogh -museon jonot voivat olla edelleen pitkiä sesongin alkamisen vuoksi. Tällä kaksi yhden hinnalla -lipulla voit vierailla sekä Van Gogh -museolla että käydä ihastuttavalla kanaaliristeilyllä. Menethän Van Gogh -museolle varaamanasi päivämääränä, varaamaasi aikaan. Voit käyttää kanaaliristeilylipun minä tahansa päivänä ja mihin tahansa kellonaikaan niiden aikojen puitteissa, jotka on kirjoitettu kuponkiin. 

Amsterdam: Julkinen liikenne, kaupunkikortti ja sisäänpääsyt

8. Amsterdam: Julkinen liikenne, kaupunkikortti ja sisäänpääsyt

Tämä I Amstercam -kortti myöntää sinulle pääsyn, Rembrandtin talomuseon, Rijksmusumin, Moco-museon ja Eremitaasi-museon kaltaisille huippunähtävyyksille. Saat myös Amsterdam Dungeonin, Johan Cruyff -areenan ja Heineken Experiencen kaltaisilla kohteilla alennuksia. Matkusta lisäksi veloituksetta kaupungin julkisella liikenteellä. Lipun voimassaolo alkaa sen ensimmäisestä käyttökerrasta laskettuna. Voimassaoloajaksi voit valita 24, 48, 72, 96 tai 120 tuntia. Aja myös 24 tunnin ajan vuokrapolkupyörällä ja hyödynnä yksi risteily lukuisista saatavilla olevista kanaaliristeilyvaihtoehdoista, joita tarjoavat eri yritykset. I Amsterdam -kaupunkikorttiin kuuluvat tarjoukset. Nähtävyydet, elämykset ja museot (joihinkin kohteisiin pitää tehdä ennakkovaraus) • Allard Piersonin museo • Amsterdam-museo • Piippumuseo, Amsterdam • Tulppaanimuseo, Amsterdam • Amsterdam Architectuur Centrum, arkkitehtoninen museo • Royal Zoo Artis -eläintarha • Micropia, Artis • Groote-museo, Artis • Amsterveenin Kobra-museo • Timanttimuseo ja timanttitehdas • Ruokakierros, itsenäinen • Free Mind -suurlähetystö • Elokuvamuseo EYE • Fashion for Good, muotimuseo • Amsterdamin valokuvamuseo Foam • Fun Forest -elämys • Gassan Diamonds, timanttiliike • Geelvinck Pianolan museo • Kanaalien museo Het Grachtenhuis • Amsterdamin Eremitaasi • Museum of the Mind, mielen museo, Eremitaasi • Kasvitieteellinen Hortus Botanicus -puutarha • Valokuvausmuseo Huis Marseille • Portugalilainen synagoga ja juutalainen kulttuurialue • Juutalaisen kulttuurialueen juutalainen museo • Luther-museo • Moco-museo • Kuiperij-museo sekä Molen van Sloten • Multatuli-museo • Dageraad-museo • Ons' Lieve Heer op Solder -museo • Rembrandtin talomuseo • Taide- ja arkkitehtuurikoulu, Het Schip -museo • Hautausmuseo, Tot Zover • Van Loonin museo • Willet-Holthyusenin museo • Amsterdamin De Nieuwe Kerk -kirkko • Eremitaasin Outside-taidemuseo • Vanha kirkko (Oude Kerk) • Rijksmuseum-museo • Merimuseo, Het Scheepvaartmuseum • NEMO-tiedekeskus • NEMO Studio • Kaupungin arkistot, Stadsarchief, Amsterdam • Stedeljik-museo Amsterdam • THIS IS HOLLAND -museo • Tropenmuseum-museo • Alankomaiden vastarintamuseo, Verzetsmuseum • Asuntolaivojen museo, Woonbootmuseum Haarlemin alueella: • Frans Halsin museo • Teylersin museo • Verwey-museo • Kanvaristeily ilmaiseksi Volemdamissa/Markenissa: • Lautta: Rederij Volendam Marken • Voledamin museo Enkhuizenissa: • Zuiderzee-museo Zaanse Schansissa: • Verkade-elämys, Zaansin museo • Kuiperij Tiemstra -museo • Kutomismuseo, Wevershuis • Zaandamin Tsar Peter -talo • Myllyjen museo • Zaanin aikamuseo • Vanha öljymylly, De Bonte Hen • Liitumylly, De Kat • Paperimylly, De Schoolmeester • Saha, Het Jonge Schaap Muidenin alueella: • Muiderslot, Amstercamin linna • Pampus-linnakesaari Naardenin alueella: • Naarden-Vestingin linnakemuseo Larenin alueella • Singer Laren Ilmaishyödyt; • Genever-paukku ilmaiseksi De Die Fleschjesissä, vain yli 18-vuotiaille • Holland-kasinon ilmaispääsy, vain yli 18-vuotiaille • Turistipiste Haarlemissa Amsterdamin ilmainen kaaliristeily • Blue Boat -risteily-yritys • Stromman järjestämän kanavaristeilyt • Romanttinen Lovers-risteily • Circle Line B.V. -linja, Amsterdam Pyörävuokraus 24 tunniksi veloituksetta Alennus lavaesityksistä ja musiikista, -25 % • Jazz Bimhuis • Improteatteria englannin kielellä, Boom Chicago • Klassinen- ja nykymusiikki, Muziekgebouw aan ‘t IJ • Hollannin kansallinen baletti ja ooppera Nähtävyydet, -25 % alennus • Amsterdam Dungeon • Stadionkierros Johan Cruyffin areenalla • Body Worlds- näyttely • Viiniristeily juustolla, tai cocktailristeily • Fabrique des Lumieres • Heineken Experience -museo • Genever-elämys ja House of Bols (vain yli 18-vuotiaille) • Cat Cabinet, Het Kattenkabinet • Amsterdamin Madame Tussauds -vahakabinetti • NXT-museo • Our House -museo • Rembrandtin Amsterdam • STRAAT-museo Upside Down Amsterdam -museo • Liikennöinti ja vuokraukset, 25 % alennus • Polkuvenevuokaus • Polkupyöräkierrokset ja pyörävuokraus • Itseohjastettavan veneen vuokraus, Mokumboat.com Juomat ja ruoat, 25 % alennus • Blue Amsterdam -ravintola • Amsterdam Pancakes -pannukakkukahvila • Pancake Bakery -pannukakkutalo • Ravintola de Hoop op d'Swarte Walvis • Aasialainen ravintola Wagamama • Visscherin taverna • Zuiderzeen museo

Yksityinen kierros Van Gogh Museum - ohita jono

9. Yksityinen kierros Van Gogh Museum - ohita jono

Tutustu Van Goghin mestariteoksiin. Opi kaikki hänen elämästään, inspiraatiostaan ja tietysti taiteestaan. Saat täysin uuden ja tuoreen näkökulman taiteilijaan ja opit, miten Rembrandtin teos vaikutti maalariin. Sinut ohjataan läpi kaikkien hänen elämänsä ajanjaksojen, uran alun Brabantissa, elämän Pariisissa, Arlesissa, Saint Rémyssä ja viimeiset kuukaudet Auversissa.

Amsterdam: Van Gogh Museum Tour sisältäen pääsylipun

10. Amsterdam: Van Gogh Museum Tour sisältäen pääsylipun

Kahden tunnin kierroksella Van Gogh -museossa oppaasi auttaa sinua ymmärtämään taiteilijan työn kehitystä hänen vaikean henkilökohtaisen elämänsä ja kokemustensa kautta. Tutustu kokoelman tunnetuimpiin teoksiin ja vähemmän tunnettuihin helmiin, ja saat matkan, joka on täydellinen johdatus ensikertalaisille. Kun saavut museoon, tapaat oppaasi ja etenet sisäänkäynnin kautta. Pian olet sisällä ja voit tutustua museon upeaan kokoelmaan, johon kuuluu Gauguinin, Monet'n ja muiden tätä hullua neroa inspiroineiden taiteilijoiden teoksia. Oppaasi johdattaa sinut Van Goghin varhaisimmista ja synkimmistä hollantilaisista maalauksista hänen elinvoimaisempaan ranskalaiseen kauteensa, mukaan lukien ikoniset Auringonkukat ja viimeinen ennen hänen kuolemaansa maalattu teos.

Saatavilla olevat aktiviteetit

25 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 2

Van Gogh -museo: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Van Gogh -museo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Van Gogh -museo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 23 656 arvosteluun

Fantastinen museo, vaikkakin temperamenttiset hissit hieman haittasivat… Olin pyörätuolissa tämän kokemuksen vuoksi… mutta kuraattorit olivat valmiina saamaan ne taas toimimaan. Henkilökunta erittäin tarkkaavainen. He järjestivät tuolin ja antoivat minulle äänilaitteen, joka oli erinomainen sauva, erittäin informatiivinen. Ei liian kiireinen, mikä oli hyvä tuolin siirtämiseen maalaamisesta maalaamiseen. Kauniita matkamuistoja kaupassa. Ehdottomasti vierailun arvoinen. Raitiovaunu pysähtyy aivan hotellin ulkopuolella. VARAA HYVIN ETUKÄTEEN!

Uzeli smo 96sati I Amsterdam -kortti. Svaki ja smo koristili metro, raitiovaunu ja uusi bussi. Posjetili smo Rijksmuseum, Van Goghin museo, Timanttimuseo, Pomorski muzej, Botanički vrt, vožnju kanalima brodom 75 minuuttia, posjetili muzej i imali ulaz u 3 vjetrenjače u Zaanse Schans, sve bez ikakvih dodatnih trova Preporučam. Odlična vrijednost za utrošeni novac.

Kätevä passi, paljon sisäänpääsymaksuja tärkeimpiin nähtävyyksiin. Hyvä myös liikkumiseen julkisilla kulkuvälineillä ja helppokäyttöinen. Sinun on suunniteltava etukäteen saadaksesi vastinetta rahoillesi, sillä nähtävää on paljon ja useimmat paikat vaativat aikavarauksen.

Erittäin siisti museo. Voit käyttää ääniopasta haluamallasi kielellä 3 eurolla eli jos joudut maksamaan kortilla. Ei käteistä. Kaikki super hyvin selitetty. Kannattaa ottaa selvää maalauksista ja taiteilijasta. Myös venematka erittäin siistiä!!!

Elämyksellinen ja koskettava museo. Hyvin toteutettu.