Valitse päivämäärät

Van Gogh -museo

Maailman suurimman Van Gogh -kokoelman koti ja yksi maailman tunnetuimmista museoista.

15 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Van Gogh -museo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Van Gogh -museo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Van Gogh -museo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 23 656 arvosteluun

Museo on erittäin mielenkiintoinen ja erittäin laaja, suosittelen, että otat osa-aikaa arvostamaan rauhallisesti kaikkia taideteoksia. Menin myöhemmin risteilylle, mutta kuponki ei ollut enää voimassa, venemiehen piti tarkistaa järjestelmästä, oliko nimeni vapaana. Oi, älä erehdy! Vaikka siinä sanottaisiin, että sinun ei tarvitse varata aikaa päästäksesi risteilylle, sinun on mentävä Blue Boat -pysäkille ja asetettava jonoon nähdäksesi käytettävissä oleva aika, sitten vaihdettava kuponki ja hankittava lippu veneeseen itse. Saattaa olla, että haluamasi aika ei ole enää käytettävissä. Vaihda lahjakortti heti kun voit suunnitella!

Lähtöpaikka oli helppo löytää ja kapteeni oli erittäin selkeä ohjeissaan ennen kuin lähdettiin hienolle kokemukselle. Edistyminen oli sujuvaa ja proomua ohjaava henkilö tiesi selvästi mitä oli tekemässä. Ainoa v lievä kritiikkimme on, että kuulokkeiden kautta äänitetty ääniopas oli hieman lyhyt. Muuten hieno kokemus.

Rijks on sensaatiomainen, voit nähdä useita Rembrandtin teoksia ja erittäin harvinaista antiikkia. Kanaalisteily on yhtä sensaatiomainen. Siinä on kuulokkeilla varustettu äänijärjestelmä, joka kääntää historiallista tietoa useille kielille, mukaan lukien portugaliksi. Nämä ovat matkoja, joita ei voi jättää väliin!

Museo on erinomainen, se on niin iso, että sisällä on vähän vaikea liikkua, joten suosittelen ääniopasta. Se on lähellä kaupungin keskustaa. Suosittelen käymään siellä aikaisin aamulla, siellä on vähemmän tungosta ja siksi he lähtevät iltapäivällä vierailemaan muissa paikoissa.

Rijksmuseum on erittäin mielenkiintoinen, mutta myös erittäin suuri. Voit viettää tuntikausia nähdäksesi todella paljon näyttelyitä. Seuraava kanavaristeily on ihanteellinen tasapaino myös nähdäksesi kaupungin eri näkökulmasta. Kombo on erittäin suositeltavaa.