Van Gogh -museo

Maailman suurimman Van Gogh -kokoelman koti ja yksi maailman tunnetuimmista museoista.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suunnittele vierailusi

 • Museossa vieraileminen

  Van Gogh -museo sijaitsee Amsterdamin Museoaukiolla. Museossa on maailman suurin Van Gogh -maalausten ja piirrosten kokoelma. Pysyvän kokoelman lisäksi museossa voi nähdä Van Goghin impressionistisia ja post-impressionistisia teoksia. Museossa on myös kahvila sekä kauppa, josta voit ostaa taiteilijan parhaimpien teosten printtejä.

 • Aukioloajat

  Van Gogh - museo on avoinna päivittäin klo 9.00-18.00 ja perjantaisin klo 22.00 saakka.

 • Paljonko museon pääsymaksu on?

  Pääsymaksu on 15 €. Mikäli varaat lipun etukäteen verkosta, voit ohittaa jonot kuponkilinjaa käyttämällä. Edulliseen hintaan voit tutustua Van Goghin elämään ja hänen mestariteoksiinsa lähietäisyydeltä - et tule katumaan päätöstäsi.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Avoinna joka päivä klo 9.00-17.00. Avoinna klo 22.00 saakka perjantaisin.
 • Hinta
  Pääsymaksu on 15 €.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Et. Tutustu museoon omaan tahtiisi!
 • Kuinka päästä perille
  Lähin raitiovaunupysäkki on Van Baerlestraat, jonne pääsee linjoilla 2, 3, 5 ja 12. Pääset Museumpleinille myös busseilla 145, 170 tai 172.
 • Lisävinkkejä

  • Museossa saavat ottaa valokuvia ainoastaan lehdistön edustajat, joiden tulee anoa kuvauslupaa etukäteen.

  • Varaa lippu verkossa etukäteen jonojen välttämiseksi!

Van Gogh -museo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Van Gogh -museo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Van Gogh -museo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 17 787 arvosteluun

Oikeat vapaat ajoitukset tulee mainita kartalla. Vain GVB-kuljetukset ovat käytettävissä tälle passille. R-net eivät ole. Kaiken kaikkiaan se on paras tarjous. Niin monia paikkoja on vierailulla. Muista, että luottokortti on aina mukanasi, koska tämä kortti on voimassa vain Amsterdamissa, ei missään muussa kaupungissa, joten joudut maksamaan kuljetuksen luottokortillasi muihin kaupunkeihin. Tämä kulku oli todella hyödyllinen meille monissa yhteyksissä. IAmsterdamin edustajat opastavat sinua parhaiten. Epäilemättä heidän taitoissaan. Kiitos hämmästyttävästä palvelustasi IAmsterdam

Fantastinen museo, vaikkakin temperamenttiset hissit hieman haittasivat… Olin pyörätuolissa tämän kokemuksen vuoksi… mutta kuraattorit olivat valmiina saamaan ne taas toimimaan. Henkilökunta erittäin tarkkaavainen. He järjestivät tuolin ja antoivat minulle äänilaitteen, joka oli erinomainen sauva, erittäin informatiivinen. Ei liian kiireinen, mikä oli hyvä tuolin siirtämiseen maalaamisesta maalaamiseen. Kauniita matkamuistoja kaupassa. Ehdottomasti vierailun arvoinen. Raitiovaunu pysähtyy aivan hotellin ulkopuolella. VARAA HYVIN ETUKÄTEEN!

Amsterdamin kaupunkikortti on ehdottomasti oltava! Julkisilla kulkuvälineillä matkustaminen on tehty niin helpoksi, ettei sinun tarvitse huolehtia lippujen hankkimisesta. Aktivoidaan helposti I Amsterdam -myymälässä heti, kun poistut keskusasemalta. Suosittelisin ehdottomasti. Kun varaat ajan museosta/galleriasta, vaikka myöhästyisitkin, he ovat silti hyvin lempeitä ja sallivat sinun mennä sisään.

Kätevä passi, paljon sisäänpääsymaksuja tärkeimpiin nähtävyyksiin. Hyvä myös liikkumiseen julkisilla kulkuvälineillä ja helppokäyttöinen. Sinun on suunniteltava etukäteen saadaksesi vastinetta rahoillesi, sillä nähtävää on paljon ja useimmat paikat vaativat aikavarauksen.

Elämyksellinen ja koskettava museo. Hyvin toteutettu.