Tekemistä kohteessa
Van Gogh -museo

Maailman suurimman Van Gogh -kokoelman koti ja yksi maailman tunnetuimmista museoista.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Tutustu Van Goghiin: Van Gogh -museo

Van Goghista tulee useille ensimmäisenä mieleen Tähtikirkas yö sekä leikattu korva. Suuntaa Amsterdamissa sijaitsevaan Van Gogh -museoon ja tutustu hänen elämäänsä sekä ihaile mestarin parhaita teoksia.

 • Perunansyöjät 1885

  1. Perunansyöjät 1885

  Van Gogh piti tätä maalausta todisteena siitä, että hän osasi maalata muotokuvia. Hän halusi kuvata talonpoikia realistisesti ja valitsi tarkoituksellisesti teoksen malleiksi rumia maalaisia.

 • Makuuhuone Arlesissa 1888

  2. Makuuhuone Arlesissa 1888

  Alankomaissa syntynyt Van Gogh muutti myöhemmin Ranskan Arlesiin, jossa hän toivoi pääsevänsä eroon juopottelustaan. Van Gogh maalasi keltaisessa talossa sijaitsevan makuuhuoneensa toipuessaan sairaudestaan.

 • Auringonkukkia 1889

  3. Auringonkukkia 1889

  Post-impressionistinen taiteilija loi kaksi auringonkukkasarjaa koristellakseen keltaisen talon huoneen taitelijaystävälleen Gauguinille.

 • Kurjenmiekat 1890

  4. Kurjenmiekat 1890

  Van Gogh taisteli psyykkistä sairausta vastaan ja maalasi Kurjenmiekat asuessaan ranskalaisessa hoitolaitoksessa vuoteen 1890 saakka, jolloin hän kuoli. Van Goghin kukissa voi nähdä todellista tunnetta.

 • Viljapelto 1889

  5. Viljapelto 1889

  Van Gogh maalasi Viljapelto-sarjan katsellessaan hoitolaitoksen ikkunasta näkyvää viljapeltoa. Sarjaan kuuluu neljä versiota, joissa on elonkorjaaja, myrskynjälkeinen näkymä, syksyinen tunnelma sekä keväisiä kukkia.

Suunnittele vierailusi

 • Museossa vieraileminen

  Van Gogh -museo sijaitsee Amsterdamin Museoaukiolla. Museossa on maailman suurin Van Gogh -maalausten ja piirrosten kokoelma. Pysyvän kokoelman lisäksi museossa voi nähdä Van Goghin impressionistisia ja post-impressionistisia teoksia. Museossa on myös kahvila sekä kauppa, josta voit ostaa taiteilijan parhaimpien teosten printtejä.

 • Aukioloajat

  Van Gogh - museo on avoinna päivittäin klo 9.00-18.00 ja perjantaisin klo 22.00 saakka.

 • Paljonko museon pääsymaksu on?

  Pääsymaksu on 15 €. Mikäli varaat lipun etukäteen verkosta, voit ohittaa jonot kuponkilinjaa käyttämällä. Edulliseen hintaan voit tutustua Van Goghin elämään ja hänen mestariteoksiinsa lähietäisyydeltä - et tule katumaan päätöstäsi.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Avoinna joka päivä klo 9.00-17.00. Avoinna klo 22.00 saakka perjantaisin.
 • Hinta
  Pääsymaksu on 15 €.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Et. Tutustu museoon omaan tahtiisi!
 • Kuinka päästä perille
  Lähin raitiovaunupysäkki on Van Baerlestraat, jonne pääsee linjoilla 2, 3, 5 ja 12. Pääset Museumpleinille myös busseilla 145, 170 tai 172.
 • Lisävinkkejä

  • Museossa saavat ottaa valokuvia ainoastaan lehdistön edustajat, joiden tulee anoa kuvauslupaa etukäteen.

  • Varaa lippu verkossa etukäteen jonojen välttämiseksi!

Van Gogh -museo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Van Gogh -museo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Van Gogh -museo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 18 572 arvosteluun

Oikeat vapaat ajoitukset tulee mainita kartalla. Vain GVB-kuljetukset ovat käytettävissä tälle passille. R-net eivät ole. Kaiken kaikkiaan se on paras tarjous. Niin monia paikkoja on vierailulla. Muista, että luottokortti on aina mukanasi, koska tämä kortti on voimassa vain Amsterdamissa, ei missään muussa kaupungissa, joten joudut maksamaan kuljetuksen luottokortillasi muihin kaupunkeihin. Tämä kulku oli todella hyödyllinen meille monissa yhteyksissä. IAmsterdamin edustajat opastavat sinua parhaiten. Epäilemättä heidän taitoissaan. Kiitos hämmästyttävästä palvelustasi IAmsterdam

Oikein toimiva systeemi, enemmänkin olisi voinut hyödyntää mutta aika ei riittänyt niin moneen aktiviteettiin. Helppo kun sai käyttää liikennevälineissä rajattomasti. Ei tarvinnut etsiä automaattia matkalipun ostoa varten.Olis saanut Anne Frankin museo kuulua museokierroksiin.

paljon nähtävää , koko rahan edestä. Audioguide kannattaa ottaa(5e alk.)jos osaa kieliä, se antaa tietoa teoksista ja tuo hyvän lisän museokäyntiin. suosittelen.

erinomainen

etukäteen ostetulla lipulla pääsi sujuvasti ilman jonottamatta sisään. Lipussa oleva aika ei ollut sitova.

Hieno paikka, kuulokkeista tuleva kerronta teoksista ja taiteilijasta oli erinomainen.