Vanhankaupungin aukio, Praha

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Vanhankaupungin aukio, Praha : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 14 338 arvosteluun

Oppaan löytäminen oli helppoa. Opas itse oli erittäin kohtelias ja hauska, eikä vitseiltä voinut välttyä matkan aikana. Opas selitti nähtävyyksistä ja pienemmistäkin paikoista hyvin paljon myös sellaista, mitä itse ei välttämättä olisi hoksannutkaan. Hän piti hyvin huolta siitä, että kaikki tulivat matkassa kuitenkaan kiirettä pitämättä. Raitiovaunulla kulkeminen sujui ongelmitta: opas leimasi kaikkien liput itse. Erittäin hyvä reitti (kuninkaallisen puutarhan kautta linnaan ja sieltä katedraaliin). Reissu loppui "kultaisen tien" viereen, josta oli helppo palata takaisin vanhaan kaupunkiin portaita pitkin.

Helppo varata ja maksaa netin kautta. Kaikki toimi hyvin. Oli mukava kun 2h kierroksella oli 40min aikaa tutustua Prahan linnaan ja katedraaliin. Toki jos olisi ollut vielä opastusta noista kohteista niin olisi ollut loistavaa.

Tour was awesome and fun. David was great tour guide and the stories were interesting. Nice way to spend Halloween at Prague. Thanks from Finland.

Opas oli mukava ja puhelias. Kertoi Prahasta ja Tsekeistä ja elämästä siellä. Tutustuttiin pubeihin turistialueen ulkopuolella.

Hyvä ja mielenkiintoinen elämys. Ko. firmalla myös muita elämyksiä, jotka täytyy kyllä käydä kokemassa!