Vanhankaupungintori

Vanhankaupungintori: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Vanhankaupungintori? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Vanhankaupungintori : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 4 946 arvosteluun

Noutopaikka oli melko helppo löytää puhelimillamme. Opas oli myöhässä, mutta soitti ja kertoi meille raskaan liikenteen takia, joten ei hätää. Opas oli todella ystävällinen ja matkan varrella antoi meille aikaa päästä ulos ja katsoa joitain sivustoja. Kerran Schindlers-museossa hän sai meille liput ja pystyimme vain maksamaan hänelle käteisellä. Ja se oli kirjaimellisesti "jonon ohittaminen", mikä oli mahtavaa. Varauksessa sanottiin, että omat kuulokkeet ja maski, mutta emme tarvinneet kumpaakaan. Kuulokkeet tarjottiin. Jos sinulla on vain päivä aikaa tutustua Krakovaan, kannattaa käyttää jotakin näistä palveluista.

Ajattelin, että kiertue oli erittäin informatiivinen, ja siinä oli erittäin hyvät kommentit ja kuvaukset äänistä ja myös miellyttävä kuljettaja (en valitettavasti muista hänen nimeään), piti sitä hyvää vastinetta rahalle, ja halutessasi oli myös mahdollisuus ohittaa jono Schindlerin tehtaalla. mennä sisään tunniksi, joka ei sisälly matkan hintaan, tai sinut voidaan viedä takaisin noutopisteellesi, jos et halua mennä tehtaalle. Opas palasi sitten tunnin kuluttua Schindlersiin ja vie sinut takaisin vanhaankaupunkiin… suosittelisi tätä kiertoajelua.

Tämä on erinomainen arvo ja loistava tapa nähdä kaupunki. On kuulokkeet, jotka toistavat kiertueen puolestasi, joten on erittäin helppo kuulla, mitä sanotaan. Buggy pysähtyy antaakseen sinulle paremman kuvan siitä, mitä näet, ja joistakin paikoista, joissa pääset pois ja nähdä kirkon sisällä. Suosittelisin tätä ehdottomasti muille.

Kuljettaja haki meidät ajoissa. Siellä oli kuulokkeet, joten voit valita kielen. Toiminta kesti hieman yli 2 tuntia. Se oli mukava tapa nähdä kaupunki kävellemättä niin paljon, koska se oli melko kuuma. Tämä toiminta kannattaa tehdä pankkia rikkomatta!

Mukava kuljettaja, ammattimaiset opastajat ja hyvät aseet. Suosittelen