Valitse päivämäärät

Vapaudenpatsaan jalusta

  • Opastetut kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Kaupunkikortit
8 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Vapaudenpatsaan jalusta: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Vapaudenpatsaan jalusta? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Vapaudenpatsaan jalusta : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 5 508 arvosteluun

No sen arvoista!

Käytetään rocker fella center top of rock. Varmista, että sinulla on passi ensimmäiselle lipulle, joka antaa sinulle passin. Ei henkilötodistusta ei passia!! Muihin nähtävyyksiin mentäessä on passi kädessä ja sinut ohjataan lippujonojen ohi. Ei ongelmia Empire State Buildingissä, lautalla Vapaudenpatsaalle tai 9/11-museoon. Me vain vihjailimme sisään. Käytimme sitä vain 4 nähtävyyteen, eikä se ollut huolissaan kahdesta muusta museosta. Menimme Empire State Buildingiin kahdesti yhden päivän aikana, kerran aamulla ja toinen matka oli klo 20 jälkeen noin klo 10.30 nähdäksemme New Yorkin yöllä, aivan upea. Kiitos "Hae opas".

Kaikki sujui erinomaisesti

Useimmissa paikoissa tällä pääsi pääsylippujonojen ohi, mikä helpotti jonottamisen tuskaa, kun joka paikkaan joutui vielä senkin jälkeen jonottamaan. Jonottamisesta on kuitenkin tehty Nykissä taidetta, eli pitkätkin jonot etenevät mallikkaasti.

Loistava tapa tutustua New Yorkiin

Ei tarvitse jonottaa lipputiskeillä vaan voi kävellä suoraan sisään passin kanssa! Antaa myös motivaatiota käydä eri nähtävyyksissä ja tutustua niihin koko rahan edestä.

Helpotti tutustumista New Yorkiin

Suosittelen etenkin eka kertaa New Yorkiin matkustavia hankkimaan Passin

Näppärä passi

Kiinnostavat nähtävyydet pääsee katsomaan tällä passilla.