Vapaudenpatsas
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
New Yorkin osavaltion COVID-19-matkailuneuvonta vaatii tiettyjen osavaltioiden kävijöitä karanteeniin 14 päivän ajaksi. Jos matkustat New Yorkiin joistain näistä osavaltioista, vierailijoiden tulee täyttää verkossa Matkustusterveyslomake..
Hanki lippusi nyt

Vapaudenpatsas: Varaa liput ja kierrokset

Vapaudenpatsas: Kaikki retket ja aktiviteetit

New York: huippunähtävyydet

Kaikki 570 lippua ja kierrosta

Parhaat näkymät Vapaudenpatsaalle

Vapaudenpatsas on New Yorkin satamassa sijaitseva vapauden symboli, joka aiheuttaa ensimmäistä kertaa sen näkevälle kylmiä väreitä. Patsasta voi ihailla maalta, risteilyalukselta tai lähietäisyydeltä Liberty Island -saarella. Nauti näkemästäsi!

Lautta Staten Islandilta

Lautta Staten Islandilta

Et voi olla huomaamatta lauttaterminaalia, joka sijaitsee Battery Parkin vieressä. Ilmaisella 25-minuutin lauttamatkalla voit ihailla upeita näkymiä Vapaudenpatsaalle. Lauttoja lähtee 30 minuutin välein.

Risteily Liberty Island -saarelle

Risteily Liberty Island -saarelle

Hyppää aluksen kannelle. Pääset Liberty Island -saarelle ja vierailet lady Libertyn luona. Voit kiivetä Vapaudenpatsaan sisään ja pysähtyä samalla kierroksella myös Ellis Islandilla.

Risteily New Yorkin satama-alueella

Risteily New Yorkin satama-alueella

Risteilyt kiertävät New Yorkin sataman ympäristössä sekä Vapaudenpatsaan ohi. Upein tapa ihailla Vapaudenpatsasta on ylellisellä illallisristeilyllä.

Brooklynin Red Hookista

Brooklynin Red Hookista

Suuntaa Red Hookille, mikäli haluat pysyä kuivalla maalla. Tästä naapurustosta voit ihailla Vapaudenpatsasta esimerkiksi Van Brunt Streetin päästä tai Louis Valentino Jr. -satama-alueelta ja puistosta.

Battery Parkista ja Lower Manhattanilta

Battery Parkista ja Lower Manhattanilta

Jos haluat pysyä Manhattanilla, voit ihailla näkymiä patsaalle Battery Parkissa, joka sijaitsee Manhattanin eteläkärjessä.

Sisäpiirin vinkkimme

Paras aika vierailla Vapaudenpatsaalla

Patsaalla kannattaa vierailla aurinkoisena päivänä. Sateinen ja sumuinen päivä satamassa ei tarjoa ideaalia näkyvyyttä, mutta onneksi aurinko paistaa New Yorkissa kaikkina vuodenaikoina. Raikas ja selkeä talvipäivä New Yorkissa on yhtä upea kuin kuuma kesäilta.

Kuinka pääsen lautalle?

Lautat patsaalle lähtevät Battery Parkin lauttaterminaalista. Mikäli haluat käydä risteilyllä patsaan ympärillä, voit hypätä lautan kyytiin jollain monista Hudson-joen kohteista, kuten Midtown, Downtown tai Battery Park.

Kauanko risteily kestää?

Lyhyimmät risteilyt kestävät noin tunnin. Voit halutessasi varata myös kolmen tunnin illallisristeilyn, jolla näkymät Vapaudenpatsaalle ovat parhaimmillaan. New Yorkin valot ilta-aikaan ovat myös unohtumaton kokemus. Voit myös nähdä sekä Ellis Islandin että Vapaudenpatsaan kolmen tunnin kierroksen aikana.

Mistä saan liput risteilylle?

Osta liput etukäteen verkossa jonojen välttämiseksi. Muistathan ottaa mukaasi vain pienen laukun, mikäli aiot vierailla Liberty Islandilla. Saarella on turvatarkastus, jonka läpi ei saa viedä reppuja tai muita suuria laukkuja. Ota mukaasi myös eväät!

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Lauttoja lähtee ympäri vuoden. Tarkista tarkat aikataulut tältä verkkosivulta.
 • Hinta
  N. 25 dollaria
 • Tarvitsenko oppaan?
  Et
 • Kuinka päästä perille
  Lautat lähtevät Battery Parkista, Brooklynista.
 • Lisävinkkejä

  • Ota mukaasi eväät.

  • Käytä kesällä aurinkovoidetta.