Valitse päivämäärät

Vapaudenpatsas

Vuonna 1886 Ranskan lahjoittama Lady Liberty on demokratian symboli Yhdysvalloissa.

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Seikkailut
  • Kaupunkikortit
71 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 71

Vapaudenpatsas: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Vapaudenpatsas? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Vapaudenpatsas : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 17 928 arvosteluun

Siskoni ja minä rakastimme tätä risteilyä. Opas oli informatiivinen ja viihdyttävä. Olimme lähellä Lady Libertyä, liian monien siltojen alla muistaaksemme, vangitimme Manhattanin alaosan ikonikuvan, näimme kaupunginosat, risteilyimme majesteettiseen Hudsoniin, Cloistersiin, Columbiaan jne. Emme olisi voineet nähdä tätä kaikkea laskeutuu 2,5 tunnissa. Turvallinen, rentouttava, opettavainen. Erittäin suositeltavaa.

Se oli mahtavaa! Mutta suosittelen lyhimmän matkan tekemistä. Lisäminuutit eivät ole horisontin puolella eivätkä ole yhtä arvokkaita kuin horisonttinäkymä. Voit säästää tuon ylimääräisen rahan ja nauttia mieluummin siluetista, joka oli aivan henkeäsalpaava! Loistava palvelu ja erittäin ystävällinen. Tekee sen ehdottomasti uudestaan.

Koska meillä ei ollut kiinteää aikaväliä, maa-isännät huolehtivat meistä erittäin hyvin ja olimme paikallaan seuraavalle lennolle, meillä oli loistava kokemus ja lentäjä oli erittäin perehtynyt kaupunkiin, koko lento oli loistava.

Loistava! Rakasta helikopterimatkaa. Helikopteri oli erittäin mukava ja uusi malli! Todella arvoinen rahani! Ajo seuraavalla kerralla newyork-yönäkymästä! 100% suositeltavaa

Mukava risteily jolla näkee kaupungin nähtävyydet hyvin. Valokuvaus helppoa laivalta.