Valitse päivämäärät

Vapaudenpatsas

Vuonna 1886 Ranskan lahjoittama Lady Liberty on demokratian symboli Yhdysvalloissa.

70 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/5

Vapaudenpatsas: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Vapaudenpatsas? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Vapaudenpatsas : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 19 900 arvosteluun

Citypassista oli meille suuri etu muutaman New Yorkin päivän aikana. Pakkaamme yhtä paljon muutaman päivän aikana ja näimme paljon. Siitä oli muutama vuosi, kun olimme viimeksi New Yorkissa, useille juhlijoillemme se oli ensimmäinen kerta, ja he nauttivat siitä täysin. Yksi kohokohdista oli Circle Line -venekierros, se tehtiin yöllä, mikä teki siitä entistä näyttävämmän. Nuorin poikani pystyi näkemään ajan isovanhempiensa kanssa kotona näyttääkseen heille joitain kiertueen nähtävyyksiä. Täysin nautittavaa.

Ellis Island ja Liberty Island ovat yksinkertaisesti pakko nähdä. Vaikuttavaa nähdä, kuinka maahanmuuttajat saapuivat Amerikkaan täynnä toivoa. Harmi myös, että joidenkin todettiin voivan huonosti ja heidän oli palattava. On huolestuttavaa, että myös täällä valkoisten saapuminen aiheutti alkuperäisten asukkaiden sukupuuttoon ja karkotukseen. 9/11 muistomerkki ja museo Erittäin vaikuttava. Pakko nähdä. Se tekee sinulle jotain. Se koskettaa. Empire State Building on kaunis ja upea näköala! !

Hyvä passi, jos jatkat ja saat jotain tehtyä. Teimme 9 toimintaa 2 päivän lipulla, kävelimme kaiken emmekä käyttäneet edes metroa. Top of the Rock, Empire State Building, Intrepid, CircleLine Cruise 1,5 tuntia, Edge, 9/11 Memorial, 9/11 Museum, One World Observatory, CircleLine Night Cruise 2 tuntia, Vapaudenpatsasristeily ja Ellis Island. Kaikki tämä voidaan tehdä kahdessa päivässä hyvällä suunnittelulla.

Otimme paketin, joka sisälsi 5 käyntiä. Ensimmäiselle vierailullemme New Yorkiin. Se on erittäin hyvä vaihtoehto tässä tapauksessa. Hieno löytö kaupungin monumenteista ja väistämättömistä paikoista. Varaa aikaa museoille ja vieraile naapurustossa sen jälkeen. Suunnittele päivä Vapaudenpatsaalle JA Ellis Islandille, se on sen arvoista.

Fantastinen vastine rahalle sekä 5 * palvelu, meillä oli huono sää Empire State -päivänä ja lippumme siirrettiin ilman vaivaa, sama Top of the Rockin kanssa, yksi puhelu ja kaikki muutettiin. Varasi Leijonakuningas-näyttelyn ja sai 10% alennuksen, jälleen oli loistava, varaa 100% lisää matkoja tämän yrityksen kanssa