Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.

Varsova: Kandidaatin ja kanan juhlapaketit

Varsova: Kandidaatin ja kanan juhlapaketit

alkaen $200,61 per henkilö

Tee erityisestä päivästä unohtumaton sinulle ja parhaille ystävillesi. Juhla ja tanssi ylellisen limusiinin sisällä, rentoudu kuten koskaan ennen hieronnassa tai pidä hauskaa ampumalla maalipallot tai kilpa-mikroautot.

Tietoa tästä aktiviteetista

Helppo peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Tulostettu lippu tai mobiililippu hyväksytään
Käytä puhelintasi tai tulosta kuponkisi
Kesto 1 - 3 päivää
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Pikavahvistus
Opas
englanti, puola
Sisältää noudon.
Majoitus Varsovassa
Yksityiskierros

Elämys

Kohokohdat
 • Tehkää polttarijuhlat unohtumattomina hienolla toiminnalla ja ilman organisatorista stressiä
 • Juhla kuin koskaan ennen limusiinissa ja huippuklubissa
 • Löydä adrenaliiniampuma ampumaradalla tai aluksella pidettävissä nelosissa
 • Rentoudu ammatillisen hieronnan aikana
 • Älä missaa kaikkia parhaita Varsova
 • Yhdistä vaihtoehtoja pidentääksesi hauskaa kahdessa tai kolmessa päivässä
Koko kuvaus
Jokainen ihminen juhlii poikamies- tai kanajuhliaan vain kerran - ohita organisaation vaivat, stressi ja yksityiskohtien ajattelu ja valitse vain sinulle sopivin paketti. Valitse juhla-, rentoutumis- tai hauskuuden päivä ja ole varma, että se on kokemus, jota et koskaan unohda. Valitse juhlapäivä nauttiaksesi menemästä ulos kuin koskaan ennen. Aloita oluen / vodkan ja ruoan maistelu kauniissa Varsovan vanhassakaupungissa tai vilkkaassa keskustassa paikallisen juhlaoppaan kanssa, joka kertoo sinulle kaikki ruokia, tapoja ja varmistaa vain fantastisen ilmapiirin. Nauti yli 11 olutta tai vodkalajia, jotka sopivat täydellisesti perinteiseen puolalaiseen ruokaan. Hyppää sitten ylellisen limusiinin sisälle, joka sopii kaikille kavereillesi. Nauti mukavasti, napata lasillinen kuohuviiniä ja nauti mahtavasta tanssiesityksestä matkalla juhliin. Liity klubille ja astu yksityiselle oleskelutilaasi neljäksi tunniksi rajoittamatonta vodkaa, viiniä, olutta, giniä ja virvoitusjuomia. Nauti uskomattomasta musiikista ja tanssi koko yön. Ota selvää, mikä saa sinut rentoutumaan Relax Day -paketin avulla. Käytä tätä ainutlaatuista tilaisuutta rauhoittaa kehoasi ja mieltäsi, uudistamalla sisäistä energiaasi ja vapauttamalla itsesi stressistä. Mene huolellisesti valittuun kylpylään ja nauti pätevän asiantuntijan koko kehon hieronnasta. Nauti koko päivä hemmottelemasta itseäsi wellness-alueella, täynnä uima-altaita, poreallas, erilaisia saunoja, suolaluola ja paljon muuta. Hauska päivä sisältää ryhmätoiminnan ohjelman, jonka avulla vieraat voivat kävellä pois sarjaan uusia kokemuksia ja taitoja. Niiden adrenaliinin etsijöiden tulee valita Fun Day -kaupunkityylit, täydellisinä verihiutaleella ammuntaa ammattilaisilla ja hullu-nopealla karting-kilpailulla. Mene ammattimaiselle ampumaratalle, kokeile useita aseita, mukaan lukien Kalashnikov, ja käytä 45 luodia kouluttaaksesi ammuntataitojasi kokeneiden ohjaajien valvonnassa. Saa sitten nopeutta nopeilla mikroautoilla ja toimi ammattimaisena kuljettajana puolen tunnin kilpailussa. Luontovaihtoehto sisältää äärimmäisten mönkijöiden käytön sekä viihdyttävän paintball-pelin pariesi kanssa ja maukkaan grilli. Aja äärimmäisiä mönkijöitä 30 minuutin ajan useiden käyrien, kukkuloiden ja muiden esteiden läpi. Vaihda sitten kappale, hanki aseesi ja pelaa paintballia yli 300 pallon kanssa valtavalla taistelukentällä. Tämän jälkeen ota olut ja saat vatsasi täynnä grilli-oluita, perinteistä puolalaista lihaa, perunaa ja salaattia. Rentoudu ystävien kanssa koko illan metsäjärven rannalla.
Sisältää
 • Aktiviteetit varatun vaihtoehdon mukaan
 • Hotellihaku ja pudotus
 • Lisää alkoholia tai välipaloja (juhlapäivä)
 • Siirto takaisin juhlista (juhlapäivä)
 • Ruoka hyvinvointi- ja kylpyläpaikassa
 • Lisähoitoja SPA: ssa (varattavissa päivänä)
 • Lisäammuksia tai -aikaa kilparadalla / neliöpuistossa
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Asiakkaiden tulee tuoda mukanaan oma kasvomaski ja pitää se päällä aktiviteetin aikana

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Varaudu aktiviteettiin

Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Huomaa, että huonon sään (rankkasade, myrsky, lumi tai alle 50 ºF lämpötilat) vuoksi nelikilpailu tai paintball eivät ole mahdollisia; sinulle ilmoitetaan muutoksesta etukäteen ja voit halutessasi korvata aktiviteetin ampumaratavierailulla ja mikroautokilpailulla
Järjestäjä:

Tuotteen tunnus: 362790