Vatikaanin puutarhat

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Vatikaanin puutarhat: Varaa liput ja kierrokset

Suunnittele vierailusi

 • Aukioloajat

  Puutarhat ovat avoinna ainoastaan opastetuille kierroksille osallistuville. Paikkoja kierroksille on rajoitettu määrä, joten kierros tulee varata vähintään viikko etukäteen.

 • Kuinka pääsen puutarhalle?

  Lähin metroasema on Ottaviano-San Pietro. Taksilla saapuessa kannattaa tiedustella kiinteää hintaa monumenttien välille tai tarkistaa, että mittari on käynnissä, sillä jotkut taksikuskeista saattavat periä turisteilta "Vatikaanilisää".

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Aukioloajat riippuvat kierroksen aikataulusta.
 • Hinta
  Aikuisten lippu, jolla pääsee myös museoihin, maksaa 32 euroa.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Puutarhoissa voi käydä ainoastaan opastetulla kierroksella.
 • Kuinka päästä perille
  Metrolla Ottaviano-San Pietron asemalle.
 • Lisävinkkejä

  • Puutarhojen kävelykierros kestää noin kaksi tuntia.

  • Saatavilla on myös bussikierroksia. Katsasta lisätiedot netistä.

Vatikaanin puutarhat: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Vatikaanin puutarhat? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Vatikaanin puutarhat : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 18 654 arvosteluun

Toimiston tytöt auttoivat meitä pääsemään sisään, vaikka saavuimme puoli tuntia myöhemmin, kaikki oli täydellistä ja vierailu Vatikaanin museoissa on pakollinen, vaikka et pidä museoista täällä, näet muinaisista egyptiläisistä muumioista, perunarenkaat ja jopa Sikstuksen kappeli, patio on erittäin TOP. Suosittelen vierailua klo 16:00 jälkeen, kaikki valaistuu sisällä ja mielestäni kokemus on paljon arvoinen :)

Minulla ei ollut ongelmia ollenkaan. Bussit olivat ajoissa aiemmin päivällä ja myöhään iltapäivän liikenteestä johtuen hyvin lähellä aikataulua. Bussi oli puhdas, henkilökunta ystävällistä. Hyvä kokemus aina, kun olen varannut kaupungeista, joissa he toimivat. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Se oli hieno kokemus. Ostin liput Get your Guide -sivustolla, koska liput myytiin loppuun Vatikaanin museoiden verkkosivuilla. Menimme keräilypisteeseen (matkatoimistoon), jossa meidät sitten veivät jonon ohittaen museoon sisään, missä he sitten ojensivat meille liput.

Passi on käyttökelpoinen 72 tuntia tai kauemmin riippuen siitä, onko sinulla muutama ylimääräinen päivä Roomassa etkä ole ehtinyt tehdä kaikkea.... 72 tuntiin rajoitettu kuljetus on mielenkiintoista, jos olet hieman Vatikaanin ulkopuolella monumentteja, suosittelen

Lepoa kun on kävelty paljon kaupungissa. Tämä kiertue antaa yleiskuvan Roomasta