Tekemistä kohteessa Veneto

Parhaat aktiviteetit

Veneto: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Veneto parhaat nähtävyydet?

Veneto: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Veneto? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Veneto : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 143 715 arvosteluun

Oppaamme Miriam oli erittäin perehtynyt proseccon viininvalmistusprosessiin, alueeseen ja viiniin yleensä. Hän vei meidät kahdelle viinitilalle prosecco-tielle - yhden Refrontoloon ja toisen Valdobbiadeneen - molemmat erittäin kauniille alueille vuoren juurella. Tämän lisäksi lounaspysäkkimme oli linna aivan alueen pohjoispuolella, jossa oli hämmästyttävä ravintola, upeat juomavaihtoehdot ja uskomattomat näkymät alla olevaan kaupunkiin. Suosittelemme tätä kiertuetta pariskunnille tai kaveriporukoille.

Opas Chiara oli ystävällinen ja informatiivinen! Pidä paljon enemmän kunnioitusta ja ymmärrystä Muranon lasia valmistavia taiteilijoita/käsityöläisiä kohtaan…. kotona ajattelin, että se oli vähän gaudi…. mutta sen näkeminen missä se tehdään ja historia on muuttanut näkökulmaani!!! Chiaria varasi Da Romanin meille Buranoon illalliselle…. mahtavaa!!! ☘️

Kaunis kokemus, Carlotta, oppaamme oli uskomaton. Hän opasti meidät Venetsian callen läpi ja selitti jokaisen yksityiskohdan, niin historiallisen kuin nykyajankin. Gondolissa rentoutuimme ja nautimme esityksestä kanavien läpi. Lopuksi he antoivat meille virtuaalikierroksen Venetsiassa. Viisi tähteä on vähän tälle kokemukselle.

Tämä kiertue Pohjois-Italian upeiden vuoristoviinitarhojen ja pienten kaupunkien läpi oli aivan uskomaton. Vaimoni ja minulla oli ihanaa aikaa. Kiertuekilta oli enemmän kuin osaava ja mukautuva. Myös prosecco oli aivan herkullinen. Suosittelisin tätä kiertuetta kenelle tahansa. Se on ehdottoman välttämätöntä.

Sisältä yltäkylläinen palatsi. Hyvin selvitetty tilojen käyttötarkoitukset.