Lisää päivät

Venetsanosin viinitila

Venetsanosin viinitila: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Santorini: Santorinin viinitila: Viininmaistelu retki 3 viinitilalle ja kuljetus.

1. Santorini: Santorinin viinitila: Viininmaistelu retki 3 viinitilalle ja kuljetus.

Opi Santorinin viininvalmistuksen historiasta ja siitä, mikä tekee siitä niin kuuluisaa kaikkialla maailmassa. Vieraile sekä perinteisillä että nykyaikaisilla viinitiloilla ja pääset todistamaan, miten santorinilainen viininvalmistus on kasvanut ajan myötä. Maista ainutlaatuisia merkkiviinejä jokaisessa paikassa. Siirry Koutsoyannopoulosiin, jonka vanhassa, vuodelta 1861 peräisin olevassa viinitilassa on kreikkalaisten ja ulkomaisten taiteilijoiden merkittäviä taideteoksia. Tutustu kiehtoviin tiloihin, joihin kuuluu moderni viinitila, joka tarjoaa tunnettuja ja korkealaatuisia tuotteita. Vieraile Roussosissa, joka on yksi Santorinin perinteisimmistä viinitiloista. Ihaile uskomattomia näkymiä Calderalle ja tulivuorisaarille Venetsanosin viinitilalta. Ensimmäisenä vuonna 1947 rakennettu viinitila tarjoaa tilaisuuden tutustua sen historiaan ja perinteisiin sekä uusiin viininvalmistustekniikoihin. Lopuksi

Santorini: Opastettu viininmaistelukierros noudon kera

2. Santorini: Opastettu viininmaistelukierros noudon kera

Vieraile Santorinin saaren arvostetuimmilla viinitiloilla ja maistele 12:ta eri viiniä, joita valmistetaan paikallisissa viinitiloissa. Tutustu tuliperäisen saaren viininvalmistuksen 3500-vuotiseen historiaan alkaen viinitarhalta, joka sijaitsee ainutlaatuisella maaperällä, jossa on perinteisiä koriviiniköynnöksiä. Kuule paikallisesta viininviljelystä, joka tekee Santorinista viinintuotannon maailmanperintökohteen. Vieraile kolmella eri viinitilalla, kuten Argyrosin kartanolla tai Art Space Winery -viinitilalla, Koutsoyannopoulosin viinimuseossa, Venetsanosin viinitilalla tai Gavalas Estate Winery -viinitilalla. Maista luomuviinejä, kuten Nykteri, Assyrtiko ja Vinsanto, paikallisten herkkujen, kuten juustojen ja oliivien, kanssa.

Santorini: Neljän tunnin viinikierros auringon laskiessa

3. Santorini: Neljän tunnin viinikierros auringon laskiessa

Maistele useita santorinilaisia viinejä saarella neljän tunnin viinikierroksen aikana vieraillessasi kolmella Santorinin viinitilalla ja nauti lopuksi auringonlaskusta viimeisessä pysähdyspaikassa. Maistele jopa 12 erilaista viiniälaatua, kuten kotoperäisestä Assyrtiko-rypäleestä tehtyjä viinejä. Opi lisää saaren ainutlaatuisesta viininviljelystä, joka tuottaa Välimeren alueen raikkaimpia ja viettelevän makeita viinejä. Tutustu vulkaaniseen viinitarhaan, vieraile viinikellareissa ja nauti paikallisista herkuista viinin kera. Auringon laskiessa tapahtuvan viinikierroksen matkasuunnitelma sisältää vierailun Boutarin viinitilalle tai Estate Argyrokselle ja viimein Venetsanoksen viinitilalle, jossa pääset nauttimaan sekä viineistä että auringonlaskusta.

Santorini: Oian viinikierros auringonlaskun kanssa

4. Santorini: Oian viinikierros auringonlaskun kanssa

Aloita kierroksesi vierailemalla Venetsanosin viinitilalla, joka sijaitsee henkeäsalpaavimmalla paikalla ja tarjoaa uskomattomat näkymät kalderalle ja tulivuorisaarille. Tutustu sen epätavalliseen rakennesuunnitelmaan, joka on rakennettu ylhäältä alaspäin, ennen kuin maistat kolmea sen poikkeuksellista viiniä. Jatka Mesa Goniassa sijaitsevaan viinimuseoon ja tutustu siihen, millaista oli elämä viinintekijänä täällä. Tämä ainutlaatuinen museo sattuu sijaitsemaan luolassa, kahdeksan metriä maanpinnan alapuolella sijaitsevassa ja 300 metriä pitkässä luonnon labyrintissa, joka on Koutsogiannopoulosin perheen kahdenkymmenenyhden vuoden kovan työn tulos. Opi viininvalmistusprosessin vaiheista, mukaan lukien viinitarhojen kyntäminen ja sen jälkeen rypäleiden sadonkorjuu, murskaaminen ja punnitseminen, viinin valmistamiseen tarvittavien koneiden valikoimasta aina nykyisin käytössä oleviin koneisiin asti. Virkistä suupielesi maistamalla perheen tunnettuja tuliperäisiä viinejä. Viimeinen pysähdyspaikkasi on Oia ja Sun Spirit Bar, yksi parhaista paikoista katsella auringonlaskua. Rentoudu ja nauti viinistäsi tässä idyllisessä tilassa, kun katselet auringonlaskua syvällä meressä.

Santorini: Santorinin viinitilat: Kolme viinitilaa ja yksi panimokierros maisteluineen.

5. Santorini: Santorinin viinitilat: Kolme viinitilaa ja yksi panimokierros maisteluineen.

Tutustu Santorinin historialliseen viininvalmistusperinteeseen tällä opastetulla kierroksella saaren suosituimpiin viinitiloihin ja yhteen panimoon. Tutustu saaren tuliperäiseen maaperään, joka lisää paikallista viininviljelyä. Maista 12 erilaista viiniä ja 3 paikallista olutta yhdistettynä paikallisiin juustoihin ja kreikkalaisiin herkkuihin Aloita paikallisesta Santorini Brewing Companysta ja maista kolmea eri olutta. Jatka Kreikan parhaaksi viinitilaksi nimitetylle viinitilalle viehättävässä Exo Gonian kylässä. Vieraile maanalaisissa kellareissa ennen kuin suuntaat Argyrosin viinitilalle. Argyros Estate tarjoaa modernia estetiikkaa pitäen samalla kiinni perinteisistä viinintuotantomenetelmistä, kuten muulien käyttämisestä peltojen kyntämiseen ja rypäleiden sivutuotteiden käyttämisestä maaperän rikastamiseen. Päätä kierros Venetsanosin viinitilalla, Hatzidakisin viinitilalla, Anhydrouksen viinitilalla tai Artemis Karamolegosin viinitilalla.

Santorini: Puolipäiväretki 3 viinitilalle maisteluineen

6. Santorini: Puolipäiväretki 3 viinitilalle maisteluineen

Kierrä Santorinin maaseutua ja vieraile saaren erikoisimmilla viinitiloilla pakettiautokierroksella. Maista valikoima 12-15 erilaista viiniä Santorinilta ja Kreikasta ja opi Santorinille ominaista, ylistettyä viininvalmistusprosessia. Tutustu Santorinin 3 000 vuotta vanhaan viininvalmistusperinteeseen ja vieraile saaren parhaissa kellareissa, alkaen viinitarhalta mustalla vulkaanisella maaperällä. Kävele ainutlaatuisten koriviiniköynnösten läpi ja kuule paikallisesta viininviljelystä, joka tekee Santorinin viininviljelystä ainutlaatuisen. Tutustu saaren historiaan sen viininvalmistuksen kautta, kun siirryt kolmen eri viinitilan välillä, jotka kaikki ovat kansainvälisten asiantuntijoiden ylistämiä. Maista Santorinin tärkeimpiä viinityylejä, kuten Assyrtiko, Nykteri ja Vinsanto, yhdistettynä paikallisiin juustoihin. Päiväkierroksen reitti aamulähdöllä saatavilla toukokuusta lokakuuhun - Hatzidakis tai Gavalasin viinitila - Santo Winery (maisemalliset näkymät) - Anhydrouksen viinitila Auringonlaskun kierroksen reitti iltapäivälähdöllä, joka on saatavilla toukokuusta lokakuuhun. - Anhydrouksen viinitila - Hatzidakisin viinitila tai Gavalasin viinitila tai Gaian viinitila. - Santo Winery (auringonlaskunäkymät, kreikkalaista juustoa ja tapaksia).

Santorini: Minibussilla

7. Santorini: Minibussilla

Retken ensimmäinen pysähdyspaikka on Santorinin kaldera, jossa voit tutustua sen muodostumiseen liittyviin yksityiskohtiin. Jatka sitten maisemallisen maaseudun halki Oian kylään, joka on Santorinin kuvatuin paikka. Tutustu Imeroviglin kylään, joka sijaitsee korkeammalla kalliolla ja josta on uskomaton näköala. Pysähdy Firostefanissa ja tutustu kuuluisaan Blue Dome -kirkkoon, joka on niin monien Santorinin postikorttien kuvauskohde. Tutustu Profeetta Iliaksen huippuun, saaren korkeimpaan vuoreen, joka kohoaa 2 000 jalkaa merenpinnan yläpuolelle. Tutustu Megalochorin tai Pyrgoksen kylään ja valitse jompikumpi niistä. Tee valinnainen pysähdys Akrotirin arkeologisella alueella, jos haluat tutustua kaivauksiin. Voit myös valita valinnaisen viinitilan ja käydä Estate Argyrosin tai Venetsanosin viinitilalla maistamassa paikallista viiniä. Ihaile panoraamanäkymiä, ui viehättävillä punaisilla tai mustilla hiekkarannoilla ja rentoudu lounaalla rantaravintolassa.

Santorinin ruoanlaittokurssi viininmaistelun ja lounaan kanssa

8. Santorinin ruoanlaittokurssi viininmaistelun ja lounaan kanssa

Santorinin parhaiden makujen ja aromien sekoitus, jossa on mukana myös oma yrityksesi valmistaa aitoja santorinilaisia reseptejä, ovat tämän retkikokemuksen tärkeimmät ainesosat. Kierros sisältää vierailun viinitilalle, paikallisen farin ja käytännön ruoanlaittotunnin, jonka järjestävät paikalliset asiantuntijat, sekä tietoa paikallisista viineistä ja lopuksi nautinnon nauttia gastronomisista luomuksistasi. Mitä otat mukaasi? Koe perinteisten santorinilaisten ruokien valmistamisen ilo, nauti muistosta hienosta gastronomisesta kokemuksesta saaren herkullisilla mauilla ja vie kotiin vihkonen, jossa on kaikki kokkaamasi reseptit. Tämä retki sopii täydellisesti herkkusuille, häämatkalaisille, kokkikurssien harrastajille tai ruoan ja viinin ystäville. Valitsemastasi kiertomatkasta riippuen käydään yhdessä tai useammassa näistä paikoista, saatavuuden mukaan: Sigalas Estate, Vassaltis Vineyards, Avantis Estate, Gavalas Winery, Koutsogianopoulos Winery & Wine Museum, Artemis Karamolegos Winery, Gaia Wines, Hatzidakis Winery, Venetsanos Winery tai Boutaris Winery. Kaikki nämä viinitilat ovat vierailun arvoisia, ja ne ovat kaikki ainutlaatuisia. Hämmästyttäviä viinejä, upeita paikkoja ja merkittäviä tiloja täydentää sommelierisi, joka johtaa maistiaisia.

Santorini: Sightseeing saarikierros

9. Santorini: Sightseeing saarikierros

Sut noudetaan varhain aamulla Santorinin saarella sijaitsevasta hotellistasi ja kuljetetaan ylellisellä, modernilla minibussilla, jossa on WiFi ja ilmastointi, saaren houkuttelevimpiin nähtävyyksiin. Matkustajille jaetaan ilmaiseksi lisätyn todellisuuden karttoja, jotta sinulla on mahdollisuus saada matkapuhelimesi välityksellä lisätietoa nähtävyyksistä.Matkustajille jaetaan ilmaiseksi lisätyn todellisuuden karttoja, jotta voit saada matkapuhelimesi välityksellä lisätietoa nähtävyyksistä. Ensimmäinen pysähdyspaikkasi on Akrotirin arkeologinen alue ja museo Akrotirissa, jossa voit aistia saaren tulivuorenpurkauspäivien tunnelmaa ja nähdä myös muinaisia raunioita. Sitten ajat läheiselle Punaiselle rannalle, joka on suosittu sen hämmästyttävän puhtaan ja tuliperäisen punaisen kalliomuodostelman vuoksi. Täällä voit ottaa aikaa uintiin ja rentoutumiseen. Sen jälkeen suuntaatte Perissan Black Beachille uimaan, rentoutumaan tai syömään jossakin rantabaareista.Hyvä on, että voitte nauttia aterian yhdessä rantabaareista. Seuraavaksi nautit viininmaistajaisista Venetsanosin viinitilalla. Sinulla on tilaisuus maistaa laadultaan ja maultaan erinomaisia paikallisia viinejä, kuten Vinsantoa, Nichteriä ja Assyrtikoa. Päätä retki pysähtymällä Pyrgosissa ja Oiassa, Santorinin perinteisimmissä kylissä. Täällä sinulla on riittävästi aikaa tutustua ja ihailla kylaadilaista arkkitehtuuria ja kreikkalaista vieraanvaraisuutta, kävellä kapeilla poluilla sinivalkoisten vanhojen ja perinteisten talojen vieressä, käydä ostoksilla tai rentoutua ja ihailla henkeäsalpaavia näkymiä Calderan saarelle.

Santorini: Santorinin viinitilat: Opastettu viinitilojen yksityinen kierros viininmaisteluineen.

10. Santorini: Santorinin viinitilat: Opastettu viinitilojen yksityinen kierros viininmaisteluineen.

Matkusta mukavasti ilmastoidussa ajoneuvossa, kun kiertelet kolmella Santorinin viinitilalla. Tutustu ikivanhoihin viininvalmistusperinteisiin, kierrä yksi maailman 10 parhaan viinimuseon joukossa ja kuule huippuluokan tuotantolaitoksista yhdellä saaren vaikuttavimmista viinitiloista.Viinitilat ovat huippuluokkaa. Aloita viininmaistelukierroksesi Venetsanosin viinitilalta, joka on saaren ensimmäinen teollinen viinitila. Tämä kaunis viinitila sijaitsee aivan Athiniosin sataman yläpuolella, josta on näkymät Santorinin upealle kalderalle. Tutustu viinitilan rikkaaseen historiaan ja ihaile vaikuttavia näkymiä.Viinitilan historiaa voi ihailla. Tule valinnaiselle opastetulle kierrokselle sommelierin johdolla ja tutustu laatuun, enologiaan ja makualkemiaan. Maista 4:ää tilan viiniä valikoiman kevyiden välipalojen kera. Seuraavaksi voit suunnata Koutsoyannopoulosin viinimuseoon. Tämä ainutlaatuinen museo sijaitsee luolassa, ja tilan omistavalta perheeltä kesti 21 vuotta luoda se. Tutustu viininvalmistuksen historiaan audio-oppaan johdolla ja maista 4 eri viiniä, jotka tarjoillaan keksien ja suklaan kera. Siirry lopuksi yhteen Santorinin saaren mahtavimmista viinitiloista, Estate Argyrosiin. Kuuntele, kun erikoistuneet viinikouluttajat antavat yksityiskohtaista tietoa tilasta sekä Santorinilla alkuperäisistä rypälelajikkeista. Niele 4 tilan nykyistä vuosikertaviiniä, joiden seurana on valikoima hienoja kreikkalaisia juustoja ja leipätikkuja.

Saatavilla olevat aktiviteetit

28 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 2

Venetsanosin viinitila: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Venetsanosin viinitila? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Venetsanosin viinitila : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.8 / 5

perustuen 1 725 arvosteluun

Mahtava ja monipuolinen tutustuminen Santorinin viinien valmistukseen ja makuihin.