Tekemistä kohteessa

Venetsia

Keskiaikainen tunnelma kohtaa kauneuden ja historiallisen charmin.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.

Kymmenen parasta nähtävyyttä Venetsiassa

Harva kaupunki on yhtä kiehtova, historiallinen ja kaunis kuin Vetesia. Kaupungissa on niin paljon näettävää ja koettavaa, että niistä parhaiden valitseminen saattaa olla uuvuttavaa. Tässä kymmenen vinkkiä, jotka kannattaa pitää mielessä kelluvassa kaupungissa vieraillessa.

 • Grand Canal

  1. Grand Canal

  Canal Grande on Venetsian päävesireitti. Hyppää vesibussin, taksilaivan tai gondolin kyytiin ja ajelehdi historiallisen kaupungin halki sekä ihaile kanavan varrella olevia lukuisia historiallisia nähtävyyksiä.

 • Dogen palatsi

  2. Dogen palatsi

  Palatsin upean marmoriulkokuoren lisäksi sen sisältä löytyy todellinen historiasta kiinnostuneiden ja taiteen ystävien aarreaitta.

 • Basilica di San Marco

  3. Basilica di San Marco

  Tämä ylellinen kirkko on kenties Venetsian upein nähtävyys. Pyhän Markuksen kirkon monikerroksiset kupolit, yksityiskohtaiset julkisivut sekä tyrmäävät mosaiikit tekevät siitä italo-bysanttisen arkkitehtuurin huippuesimerkin.

 • Huokausten silta

  4. Huokausten silta

  Varmista, että romanttinen gondoliajelusi kulkee Huokausten sillan ali. Venetsialaisen tarinan mukaan sillan alla suuteleminen tuo parille loputtomasti rakkautta ja onnea.

 • Piazza San Marco

  5. Piazza San Marco

  Tämä jättiläismäinen aukio on Venetsian keskipiste. Napoleon oli niin vaikuttunut aukion arkkitehtuurista, että hän nimesi sen Euroopan salongiksi.

 • Rialton silta

  6. Rialton silta

  Rialton silta on yksi Canal Granden upeimmista ja vanhimmista silloista. Herää varhain ja koe upeat näkymät sillalta hyvissä ajoin ennen kuin väkijoukot saapuvat paikalle.

 • Lido di Venezia

  7. Lido di Venezia

  Pidä tauko turistivilskeestä ja rentoudu viehättävällä Lidolla. Lido sijaitsee lyhyen venematkan päässä keskustasta ja siellä on kaupungin parhaat (ja edullisimmat) ravintolat.

 • Teatro La Fenice

  8. Teatro La Fenice

  Sinun ei tarvitse olla oopperan ystävä Teatro La Feniceä arvostaaksesi. Se on yksi taiteenlajin merkittävimmistä konserttitaloista.

 • Torcello

  9. Torcello

  Torcello on rauhallinen ja maalauksellinen saari, jossa kannattaa käydä päiväretkellä. Vieraile saaren kirkossa ja ihaile sen kellotornista avautuvia upeita näkymiä.

 • Gallerie dell’Accademia

  10. Gallerie dell’Accademia

  Tässä museossa on yksi venetsialaisen taiteen merkittävimmistä kokoelmista. Varoitus: osa maalauksista on niin valtavia, että niskasi saattaa mennä jumiin niitä ihaillessasi!

Suunnittele vierailusi

 • Säästä rahaa kuljetuksissa

  Ainutlaatuisessa Venetsiassa vaporetti-vesibussin käyttäminen on yleistä, mutta yllättävän hintavaa. Pakettilipun ostaminen on suositeltavaa, sillä sen avulla voit matkustaa edullisemmin. 12 tunnin lipun hinta vastaa noin kolmea yksittäislippua. Mitä pidemmäksi ajaksi varaat lipun, sitä enemmän säästät. Lippuja on saatavana jopa viikon ajaksi.

 • Ota paikka tiskiltä

  Syöminen ja juominen Venetsiassa saattaa olla melko hintavaa. Baarit ja ravintolat perivät pöytäpaikoista lisähinnan, joten tiskillä ruokailu ja juominen on huomattavasti halvempaa. Nauti kahvisi tai ruokasi tiskillä ja voit säästää jopa 500% lisäkustannukset!

 • Nauti näköaloista

  Upeimmat näköalat joka puolelle kaupunkia voi kokea Piazza San Marcon kellotornista, jonka pääsylippu maksaa 8 euroa. Voit vierailla myös San Giorgio Maggiorella, jonka pääsymaksu on vain 3 euroa ja josta näköalat ovat vähintäänkin yhtä upeat.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Italia
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +39
 • Paras aika vierailla
  Kaupunki on miellyttävimmillään syyskuusta marraskuuhun.

Venetsia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Venetsia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Venetsia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 85 652 arvosteluun

Se oli todella hieno kokemus, etenkin se osa, jossa uuden murano-gallerian toimitusjohtaja antoi minulle ja perheelleni mahdollisuuden nähdä Luab 4.0, vaikka se ei oikeastaan ollutkaan osa kiertoajelua. Matkaoppaamme Lara oli erittäin mukava ja auttoi meitä löytämään hyvät paikat gelatoon ja evästeisiin jokaisella saarella.

100 prosenttia fantastinen

Rebecca oli upea opas. Suosittelemme ehdottomasti tätä kiertoajelua. Tällainen loistava päivä kauniiden nähtävyyksien ja gondolin takia. Rebecca oli hieno kaikilla tarvitsemillamme tiedoilla ja otti myös aikaa olla erittäin ystävällinen

Erinomainen, hyvin organisoitu, Eddy-opas oli erityisen houkutteleva

Erinomainen kiertue Venetsian päivälle. Eddy-opas oli erityisen houkutteleva, kokenut, täydellinen englanti ja espanja. Ehdottomasti suositella sitä! Vain FYI, takseja Milanossa yöllä on vaikea saada, suunnitella vastaavasti.

Erinomainen ajo! Opas oli hieno, erittäin hauska. Se on väsyttävä kiertue, koska matkaan kestää yli 3 tuntia ja sama palata, mutta Venetsia on kaunis kaupunki ja vierailun arvoinen.

Aikataulu piti, ajelu oli hieno, tapaamispaikka oli vähän hankala löytää