Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Venetsia

Keskiaikainen tunnelma kohtaa kauneuden ja historiallisen charmin.

Aktiviteetit saatavilla

604 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/38

Venetsia: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Venetsia parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Venetsia?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Venetsia ovat

Murano

Venetsia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Venetsia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Venetsia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 138 603 arvosteluun

Oppaamme Miriam oli erittäin perehtynyt proseccon viininvalmistusprosessiin, alueeseen ja viiniin yleensä. Hän vei meidät kahdelle viinitilalle prosecco-tielle - yhden Refrontoloon ja toisen Valdobbiadeneen - molemmat erittäin kauniille alueille vuoren juurella. Tämän lisäksi lounaspysäkkimme oli linna aivan alueen pohjoispuolella, jossa oli hämmästyttävä ravintola, upeat juomavaihtoehdot ja uskomattomat näkymät alla olevaan kaupunkiin. Suosittelemme tätä kiertuetta pariskunnille tai kaveriporukoille.

Suosittelen tätä kulkuneuvoa, joka sopi minulle täysin sen helppokäyttöisyyden vuoksi Marco Polon lentokentältä lähdettäessä, paluumatkan olin varannut netistä, piti vain piippata pysäkillä. Nopeasti, tämä bussi vie sinut aukiolle, josta sitten kävelin hotellilleni. Tämä on viimeinen pysäkki ajoneuvolla Venetsiaan

Gondolimatka oli hienoa, gondoliööri oli erittäin ystävällinen, vaikka hän ei puhunut paljon. Kiertue alkoi ajoissa ja kesti tasan 30 minuuttia Ruoka oli herkullista, palvelu ystävällistä, ruoka ei ollut erinomaista, mutta se oli herkullista. Lahjakortti hyväksyttiin molemmilla kerroilla ilman ongelmia.

Suuri valikoima paikkoja, ruokia ja juomia. Kaikki Rialton sisällä, mutta aina syrjässä. Paljon tietoa ja vinkkejä kaupungista. Erittäin suositeltavaa!

Sisältä yltäkylläinen palatsi. Hyvin selvitetty tilojen käyttötarkoitukset.