Tekemistä kohteessa
Venetsia

Remnants of medieval might are just the tip of the iceberg in this 1600-year-old port city.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Venetsia: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Venetsia parhaat nähtävyydet?

Venetsia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Venetsia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Venetsia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 90 917 arvosteluun

Marco oli aivan mahtava! Hän oli täynnä historiallista tietoa ja sai koko perheen nauramaan vitseillään. Eräs tyttäreistämme tunsi olonsa alle sään ja vei meidät apteekkiin ja odotti meitä kärsivällisesti. Hän meni yli ja pidemmälle majoittamaan perhettämme, ja tämä oli perheidemme suosikkikiertue Roomasta Firenzestä-Venetsiasta! Pyydän häntä uudelleen ja toivoisin, että meillä olisi enemmän aikaa viettää toinen päivä oppaanamme! Hän on 5+++

Tämä konsertti oli jokaisen euron arvoinen – viulistien jousen alusta viimeiseen nuottiin. Muusikot viihdyttävät upeasti ja kirkon tunnelma upealla akustiikkallaan ja kauniilla maalauksilla, arkkitehtonisilla yksityiskohdilla ja esillä olevilla antiikkisoittimilla teki yöstä maagisen. Sain kaksi CD-levyä yllätyslahjaksi viedäkseni tämän kauniin musiikin kotiini...todellinen aarre, todellakin.

Todella mukava kiertue Elisabethan kanssa Venetsian läpi yöllä ja pienillä tarinoilla ja anekdootilla. Pidimme siitä erittäin paljon. Illalla ja pimeässä on vain täysin erilainen tunnelma. Elisabetha puhuu hienoa saksaa ja tietää kaiken kotikaupungistaan ja vastaa mielellään kaikkiin Venetsiaa koskeviin kysymyksiin. Erittäin suositeltavaa.

Erittäin helppo löytää lentokentältä Hyvin järjestetty ja melko ystävällinen Hyvä vaihtoehto säästää aikaa ja matkustaa mukavasti ja saada mielialaa Ja jos hotellisi on Canal Grande -kadulla, viemme sinut sen eteen. Se on hintaeron arvoinen. sytytyslaukku

Francesca, the guide was amazing! Tip her after the tour! Our group asked her a lot of questions so we got to learn even more. The duration was good, there's lots to see.