Venetsia
Gondolikierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Venetsia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Venetsia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Venetsia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 1 651 arvosteluun

Ei kannata maksaa verkossa, löydät runsaasti gondoliereja, jotka voivat viedä sinut paikan päälle. Maksoimme yli 100 puntaa iltamatkasta ja sen varauksen jälkeen kävelimme ja gondolieerien yrittäessä houkutella sinua, löysimme sellaisen ja sen hinta oli taulukossa 80 €, mutta hän sanoi voivansa tehdä 20 € alennuksen. koska se oli hänen viimeinen matkansa. Se olisi ollut puolet siitä, mitä maksoimme verkossa, mutta valitettavasti en voinut enää peruuttaa varausta…

Se oli mahtavaa! Suosittelisin muillekin. Hinta on paljon halvempi ja se on samaa toimintaa ja laatua kuin muille gondolimatkustajille. Minulla oli englantia puhuva opas ja pidin hänestä. Vain häntä ei ollut mahdollista kuulla radiossa koko ajan kanavien signaalin vuoksi. Mutta mukavaa oli joka tapauksessa. Olet 5 henkilöä gondolissa, joten lopussa voi istua pari, sitten 3 muuta henkilöä istuu erikseen, mutta hyvin lähellä toisiaan.

Todella hyvin järjestetty, loistava opas, joka vastasi mielellään kaikkiin kysymyksiin. Matka oli tarpeeksi pitkä ja mielestäni hyvä hinta-laatusuhde. Arvostimme kuulokkeita varsinkin nyt, kun verkkovierailu ei ole aina ilmaista. Hienoa, että sovelluksessa on ajo-ohjeet, joten reittiohjeiden seuraaminen Google Mapsin jne. kautta on todella helppoa,

Oppaamme (Esra uskoakseni) näytti meille ensin noin 20 minuutin ajan ja antoi meille paljon tietoa ja faktoja Venetsiasta. Vasta sen jälkeen pääsimme istumaan gondoliin, joka kestää 30 minuuttia. Se oli ihana kokemus, ja suosittelisin tätä kiertuetta sen sijaan, että yrittäisin saada gondoliajelua paikan päällä, joka on kolminkertainen!

Vaikka meidän oli hieman vaikea päästä kohtaamispaikkaan, siellä oli opas, joka vei meidät myöhemmin lähtöpisteeseen. Gondoliööri oli erittäin ystävällinen ja viihdytti meitä anekdootilla ja kommenteilla Venetsiasta, koska gondoli oli yksinomaan meille neljälle.