Valitse päivämäärät
Venetsia

Kulttuuri ja historia

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
101 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 101

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Venetsia, Kulttuuri ja historia

Kulttuuri ja historia: Mitä muuta kokemista on kohteessa Venetsia?

Venetsia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Venetsia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Venetsia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 15 659 arvosteluun

Matkustimme kello 9.30 junalla Trevisosta Venitia Santa Lucian asemalle, se oli kiireinen, mutta siellä oli paljon tyhjiä paikkoja. Saavuimme noin tunnissa. Venelippuihin oli jonoa, joten päätimme kävellä selkeästi merkittyjä polkuja pitkin St Marks/Realtoon. Menimme heti ohitusjonon ennakkoon varattuun sisäänkäyntiin, jonoa ei ollut, näytimme matkapuhelinsovelluksessa kuponkejamme ja menimme suoraan palatsiin. Nopean turvatarkastuksen jälkeen menimme pääaukiolle, muutaman valokuvan ottamisen jälkeen jatkoimme palatsin läpi kulkevaa helposti seurattavaa reittiä huoneesta toiseen, jokaisen huoneen tauluissa oli hyvät kirjoitetut kuvaukset, joissa oli juuri tarpeeksi tietoa. Taide- ja näyttöesineitä. Lopulta tulimme ylittämään huokausten sillan vankilaan, kohokohtaan, jota useimmat ihmiset odottivat innolla, me mukaan lukien. Tämä on vierailun arvoinen paikka, ja sinun on parasta varata etukäteen kaikki mahdollinen, jotta voit säästää arvokasta aikaa Queue'sissa.

Olin hieman epäileväinen siitä, oliko Get Your Guide aito ja toimiiko se, mutta niin kävi! Se oli 3 euroa kalliimpi kuin tavallinen lippu, mutta käyttökokemus suoraan Doge Palacen verkkosivulta varaamisesta on niin surkea, ettei sitä voi käyttää mobiilissa. Get Your Guiden UX lippujen varaamiseen on paljon parempi ja helpompi, varsinkin jos sinulla ei ole pääsyä suurempaan näyttöön. Sitten siirryt prepaid-lippujen linjalle, he yksinkertaisesti skannaavat GYG-kuponkisi ja olet mukana! Kolmen ylimääräisen euron arvoinen jonotuksen vähentämisestä tai suoran verkkosivuston käytön stressistä.

Tehdä ehdottomasti! Hetki keskeytettynä tyypillisten venetsialaisten melodioiden rytmiin! François Feldman lauloi meille, että jätämme gondolit Venetsiaan, mutta säilytämme ne ikuisesti muistoissamme! Romantiikka huipussaan!

Näyttelyt hienoja, ennen muuta Pinakoteekin taideteokset mm. Max Ernst jne. Sisäänpääsy ehkä hieman monimutkaisesti järjestetty.

Virtuos violists and players in a very plesant enviroment