Venetsia
Culture & History

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Culture & History: Suosikit / Venetsia


Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Venetsia, Kulttuuri ja historia

Kulttuuri ja historia: Mitä muuta kokemista on kohteessa Venetsia?

Venetsia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Venetsia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Venetsia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 15 659 arvosteluun

Matka on ok, mutta järjestäjän tulee ilmoittaa etukäteen, että alle 6-vuotiaille tulee myös tulostaa liput. Ja jopa kun lähestyin katamaraanin tietoja, tiedottaja käski minua seisomaan jonossa tavalliseen tapaan. Vasta ennen katamaraaniin nousua kävi ilmi, että minun ei tarvitse tulostaa vain lippuja lapsille, vaan minun on myös tulostettava lippumme. Ja meitä ajoi kaikkiaan 12 henkilöä. Mutta Venetsia on kaunis, ja risteily päättyy viimeiseen nappiin.

Tämä konsertti oli jokaisen euron arvoinen – viulistien jousen alusta viimeiseen nuottiin. Muusikot viihdyttävät upeasti ja kirkon tunnelma upealla akustiikkallaan ja kauniilla maalauksilla, arkkitehtonisilla yksityiskohdilla ja esillä olevilla antiikkisoittimilla teki yöstä maagisen. Sain kaksi CD-levyä yllätyslahjaksi viedäkseni tämän kauniin musiikin kotiini...todellinen aarre, todellakin.

Todella mukava kiertue Elisabethan kanssa Venetsian läpi yöllä ja pienillä tarinoilla ja anekdootilla. Pidimme siitä erittäin paljon. Illalla ja pimeässä on vain täysin erilainen tunnelma. Elisabetha puhuu hienoa saksaa ja tietää kaiken kotikaupungistaan ja vastaa mielellään kaikkiin Venetsiaa koskeviin kysymyksiin. Erittäin suositeltavaa.

Kaikki järjestäjän lisätarjoukset, kuten gondoli- ja Grand Canal -ajelu, olivat hieman kalliimpia, mutta aikaa ei mennyt hukkaan. Toisaalta lounaassa voi säästää. 20 eurolla voit syödä paljon paremmin San Marcon sivukaduilla.