Valitse päivämäärät

Venetsia Kulttuuri ja historia

161 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/11

Venetsia: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Venetsia parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Venetsia?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Venetsia ovat

Murano

Venetsia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Venetsia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Venetsia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 15 659 arvosteluun

Helpotti huomattavasti saarille pääsyä. Olimme Venetsiassa vain 2 päivää ja kuljetuksen selvittäminen ei vain ollut meille vaihtoehto. Oppaamme oli loistava. Hän kertoi meille jokaisesta kahdesta saaresta ja meillä oli esittely molemmilla. Sitten noin ja tunti itsellemme. Ei todellakaan tarpeeksi kauan buranossa, koska oli lounasaika ja meidän kaikkien piti syödä. Ei siis ole aikaa oikeasti nähdä sitä. Ehdotan, että kiertue lisää tunnin ajan vain sen mahdollistamiseksi. Mutta kaiken kaikkiaan se oli hienoa. Hieman pitkä matka takaisin veneellä Venetsiaan. Ehkä tunnin. Mikä oli mukavaa. Meitä ehkä 20 pienemmällä veneellä, mutta täysin suojassa auringolta ja hyvältä ilmavirralta. Joten se oli hienoa, koska oli kuuma. Kiinnitä erityistä huomiota kohtaamispaikkaan. Hän oli juuri siellä, missä hänen pitikin olla, mutta jos et tunne aluetta, se voi olla kaoottista.

Opas Chiara oli ystävällinen ja informatiivinen! Pidä paljon enemmän kunnioitusta ja ymmärrystä Muranon lasia valmistavia taiteilijoita/käsityöläisiä kohtaan…. kotona ajattelin, että se oli vähän gaudi…. mutta sen näkeminen missä se tehdään ja historia on muuttanut näkökulmaani!!! Chiaria varasi Da Romanin meille Buranoon illalliselle…. mahtavaa!!! ☘️

Optimaalinen tietopaketti ja kesto. Ilman opastusta paikoista ei olisi saanut niin paljon irti ja käynnit kohteissa eivät olisi sujuneet niin juoheasti. Tapaamispaikan tarkka sijainti ei ollut aivan selvä, ja oppaan löytäminen oli siten hieman hankalaa. Kannattaa siis mennä ajoissa paikalle!

Sisältä yltäkylläinen palatsi. Hyvin selvitetty tilojen käyttötarkoitukset.

Virtuos violists and players in a very plesant enviroment