Valitse päivämäärät
Venetsia

Lentokenttäkuljetukset

  • Kuljetukset
31 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 31

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Venetsia, Lentokenttäkuljetukset

Lentokenttäkuljetukset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Venetsia?

Venetsia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Venetsia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Venetsia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 11 723 arvosteluun

Käytimme tätä palvelua päästäksemme rautatieasemalta hotellille ja hotellilta lentokentälle. Meidät vastaanotettiin junassamme ja saatettiin hotellin vastaanottoon. Kun lähdimme vesitaksimme, otti meidät kyytiin ja vei meidät lentokentälle, missä edustaja otti vastaan ja saattoi ALV-palautustoimistoon, sitten sisäänkirjautumista varten ja ennen lähtöä meille annettiin yksityiskohtaiset ohjeet päästä turvaporteille. Vaikka olemme tulleet Italiaan yli 25 vuotta, en voi suositella tätä palvelua tarpeeksi ensikertalaiselle Venetsiaan!

Loistavaa palvelua! Ne ylittivät odotuksemme! Taksinkuljettaja oli 15 minuuttia etuajassa hotellissamme, kun saavuimme lentokentälle, meillä oli kaksi upeaa naista, jotka auttoivat meitä kuljettamaan matkatavaramme lentokentälle näyttämään vaatteita matkatavaroiden lähtöselvityksessä ja portin lähtöselvityksessä. He myös opastivat minulle, mistä voin saada veroilmoituksen! 5 tähden 1. luokan palvelu!!! Käytän niitä ehdottomasti kaikilla tulevilla kansainvälisillä matkoillani!

Se oli erittäin mukava bussimatka Marco Polosta Piazzale Romalle, josta pääsimme kävelemään hotelliimme. Se helpotti, että olimme ostaneet bussiliput etukäteen, koska pääsimme vain suoraan bussiin. Lentokentän bussipysäkki oli helppo löytää ja siellä oli hyvät opasteet siitä, minne se meni ja milloin se kulki. Tavaratilassa oli runsaasti tilaa matkatavaroille ja bussissa oli myös hyvä ilmastointi. Joten suuri suositus täältä.

Tämä oli upea kokemus. Edustaja oli lentokentällä odottamassa, vaikka lentomme oli myöhässä. Siirto oli niin sujuvaa. Rep, kaverit, jotka poimivat matkatavaramme vesitaksille ja taksinkuljettaja olivat erittäin mukavia ja avuliaita. Suosittelemme niitä milloin tahansa. Kiitos tiimillesi.

Isännällä oli kyltti, jossa oli meidän nimemme heti saapuessamme. Hän johdatti meidät nopeasti yksityiselle vesitaksillemme ja olimme hotellissa alle 20 minuutissa. Loistava palvelu varsinkin kun olimme ensimmäistä kertaa Venetsiassa, emmekä tienneet mitä odottaa!