Venetsia Retket/kierrokset

  • Opastetut kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Yksityiskierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Päiväretket
305 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/20

Venetsia: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Venetsia parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Venetsia?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Venetsia ovat

Burano

Venetsia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Venetsia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Venetsia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 14 743 arvosteluun

Helpotti huomattavasti saarille pääsyä. Olimme Venetsiassa vain 2 päivää ja kuljetuksen selvittäminen ei vain ollut meille vaihtoehto. Oppaamme oli loistava. Hän kertoi meille jokaisesta kahdesta saaresta ja meillä oli esittely molemmilla. Sitten noin ja tunti itsellemme. Ei todellakaan tarpeeksi kauan buranossa, koska oli lounasaika ja meidän kaikkien piti syödä. Ei siis ole aikaa oikeasti nähdä sitä. Ehdotan, että kiertue lisää tunnin ajan vain sen mahdollistamiseksi. Mutta kaiken kaikkiaan se oli hienoa. Hieman pitkä matka takaisin veneellä Venetsiaan. Ehkä tunnin. Mikä oli mukavaa. Meitä ehkä 20 pienemmällä veneellä, mutta täysin suojassa auringolta ja hyvältä ilmavirralta. Joten se oli hienoa, koska oli kuuma. Kiinnitä erityistä huomiota kohtaamispaikkaan. Hän oli juuri siellä, missä hänen pitikin olla, mutta jos et tunne aluetta, se voi olla kaoottista.

Oppaamme Miriam oli erittäin perehtynyt proseccon viininvalmistusprosessiin, alueeseen ja viiniin yleensä. Hän vei meidät kahdelle viinitilalle prosecco-tielle - yhden Refrontoloon ja toisen Valdobbiadeneen - molemmat erittäin kauniille alueille vuoren juurella. Tämän lisäksi lounaspysäkkimme oli linna aivan alueen pohjoispuolella, jossa oli hämmästyttävä ravintola, upeat juomavaihtoehdot ja uskomattomat näkymät alla olevaan kaupunkiin. Suosittelemme tätä kiertuetta pariskunnille tai kaveriporukoille.

Opas Chiara oli ystävällinen ja informatiivinen! Pidä paljon enemmän kunnioitusta ja ymmärrystä Muranon lasia valmistavia taiteilijoita/käsityöläisiä kohtaan…. kotona ajattelin, että se oli vähän gaudi…. mutta sen näkeminen missä se tehdään ja historia on muuttanut näkökulmaani!!! Chiaria varasi Da Romanin meille Buranoon illalliselle…. mahtavaa!!! ☘️

Kaunis kokemus, Carlotta, oppaamme oli uskomaton. Hän opasti meidät Venetsian callen läpi ja selitti jokaisen yksityiskohdan, niin historiallisen kuin nykyajankin. Gondolissa rentoutuimme ja nautimme esityksestä kanavien läpi. Lopuksi he antoivat meille virtuaalikierroksen Venetsiassa. Viisi tähteä on vähän tälle kokemukselle.

Tämä kiertue Pohjois-Italian upeiden vuoristoviinitarhojen ja pienten kaupunkien läpi oli aivan uskomaton. Vaimoni ja minulla oli ihanaa aikaa. Kiertuekilta oli enemmän kuin osaava ja mukautuva. Myös prosecco oli aivan herkullinen. Suosittelisin tätä kiertuetta kenelle tahansa. Se on ehdottoman välttämätöntä.