Venetsia
Retket/kierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Venetsia, Retket/kierrokset

Retket/kierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Venetsia?

Venetsia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Venetsia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Venetsia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 14 743 arvosteluun

Matka on ok, mutta järjestäjän tulee ilmoittaa etukäteen, että alle 6-vuotiaille tulee myös tulostaa liput. Ja jopa kun lähestyin katamaraanin tietoja, tiedottaja käski minua seisomaan jonossa tavalliseen tapaan. Vasta ennen katamaraaniin nousua kävi ilmi, että minun ei tarvitse tulostaa vain lippuja lapsille, vaan minun on myös tulostettava lippumme. Ja meitä ajoi kaikkiaan 12 henkilöä. Mutta Venetsia on kaunis, ja risteily päättyy viimeiseen nappiin.

Marco oli aivan mahtava! Hän oli täynnä historiallista tietoa ja sai koko perheen nauramaan vitseillään. Eräs tyttäreistämme tunsi olonsa alle sään ja vei meidät apteekkiin ja odotti meitä kärsivällisesti. Hän meni yli ja pidemmälle majoittamaan perhettämme, ja tämä oli perheidemme suosikkikiertue Roomasta Firenzestä-Venetsiasta! Pyydän häntä uudelleen ja toivoisin, että meillä olisi enemmän aikaa viettää toinen päivä oppaanamme! Hän on 5+++

Todella mukava kiertue Elisabethan kanssa Venetsian läpi yöllä ja pienillä tarinoilla ja anekdootilla. Pidimme siitä erittäin paljon. Illalla ja pimeässä on vain täysin erilainen tunnelma. Elisabetha puhuu hienoa saksaa ja tietää kaiken kotikaupungistaan ja vastaa mielellään kaikkiin Venetsiaa koskeviin kysymyksiin. Erittäin suositeltavaa.

Kaikki järjestäjän lisätarjoukset, kuten gondoli- ja Grand Canal -ajelu, olivat hieman kalliimpia, mutta aikaa ei mennyt hukkaan. Toisaalta lounaassa voi säästää. 20 eurolla voit syödä paljon paremmin San Marcon sivukaduilla.

Francesca, the guide was amazing! Tip her after the tour! Our group asked her a lot of questions so we got to learn even more. The duration was good, there's lots to see.