Venetsia
Cruises & Boat Tours

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Venetsia, Risteily- ja vesiretket

Risteily- ja vesiretket: Mitä muuta kokemista on kohteessa Venetsia?

Venetsia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Venetsia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Venetsia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 12 779 arvosteluun

Matka on ok, mutta järjestäjän tulee ilmoittaa etukäteen, että alle 6-vuotiaille tulee myös tulostaa liput. Ja jopa kun lähestyin katamaraanin tietoja, tiedottaja käski minua seisomaan jonossa tavalliseen tapaan. Vasta ennen katamaraaniin nousua kävi ilmi, että minun ei tarvitse tulostaa vain lippuja lapsille, vaan minun on myös tulostettava lippumme. Ja meitä ajoi kaikkiaan 12 henkilöä. Mutta Venetsia on kaunis, ja risteily päättyy viimeiseen nappiin.

Se oli todella hieno kokemus, etenkin se osa, jossa uuden murano-gallerian toimitusjohtaja antoi minulle ja perheelleni mahdollisuuden nähdä Luab 4.0, vaikka se ei oikeastaan ollutkaan osa kiertoajelua. Matkaoppaamme Lara oli erittäin mukava ja auttoi meitä löytämään hyvät paikat gelatoon ja evästeisiin jokaisella saarella.

Kaikki järjestäjän lisätarjoukset, kuten gondoli- ja Grand Canal -ajelu, olivat hieman kalliimpia, mutta aikaa ei mennyt hukkaan. Toisaalta lounaassa voi säästää. 20 eurolla voit syödä paljon paremmin San Marcon sivukaduilla.

Erinomainen ajo! Opas oli hieno, erittäin hauska. Se on väsyttävä kiertue, koska matkaan kestää yli 3 tuntia ja sama palata, mutta Venetsia on kaunis kaupunki ja vierailun arvoinen.

Aikataulu piti, ajelu oli hieno, tapaamispaikka oli vähän hankala löytää