Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Opastettu kierros

Venetsia: Paikalliset kalamarkkinat, joissa on Cicchetti, lounas ja viini

Aktiviteetin tarjoaja: Savor Italy

Venetsia: Paikalliset kalamarkkinat, joissa on Cicchetti, lounas ja viini

Aktiviteetin tarjoaja: Savor Italy

alkaen 85,04 € per henkilö

Tämä paikallinen Venetsian ruokakierros vie sinut läpi kaupungin sydämen, Rialton kalatorin. Opit myös historiasta ja perinteistä, jotka ovat vaikuttaneet venetsialaisten nykypäivän elämään.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Kesto 3 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
englanti

Elämys

Kohokohdat
 • Tutustu venetsialaiseen ruokakulttuuriin paikallisen oppaan kanssa
 • Tutustu Venetsian suurimpien avoimien markkinoiden historiaan ja merkitykseen
 • Opi tunnistamaan tuore kala ja tuotanto markkinoilla ja kuinka löytää hyviä paikallisia ravintoloita
 • Nauti herkullisia ja tyypillisiä venetsialaisia ruokia viinin kanssa
Koko kuvaus
Tällä kiertueella kuulet oppaasi kertovan tarinoita vuosisatoja vanhasta venetsialaisesta viinibaarikulttuurista ja käymällä joissakin kaupungin tunnetuimmista baareista ja ravintoloista. Kokeile joitain paikallisia suosikkeja ja viihdy paikallisen oppaan anekdooteilla. Käy alueella, joka oli kerran venetsialaisen imperiumin majakka, Rialton markkinat. Nyt se on yksi mielenkiintoisimmista ja mielenkiintoisimmista vierailukohteista Venetsiassa. Jos et juo viiniä, on olemassa monia vaihtoehtoja sekä runsaasti erilaisia ruokavaihtoehtoja kaikkien miellyttämiseksi. Tarjolla on noin 15 erilaista maistelua, mukaan lukien lounas kuuluisassa ravintolassa, joka edustaa sitä, mitä venetsialaiset syövät päivittäin. Opit myös oppimaan, kuinka tilata ruokaa ja viiniä kuten paikalliset Venetsiasta, kuinka löytää korkealaatuisia ravintoloita turistiravintoloiden sijaan, historiasta ja perinteistä ja miksi Cicchetti on niin kuuluisa täällä Venetsiassa. Kiertueen aikana menet muinaiseen viinibaariin, jota kerran kuului kuuluisa Casanova ja jolla on ihastuttava valikoima Chicchettiä (jos ne ovat suljettuina päivänä, jona olet varannut vaihtoehdon, tarjotaan). Sitten mene joihinkin muihin upeisiin baareihin, joista jokaisella on oma ainutlaatuinen tarinansa. Sitten lounasta kuuluisassa ravintolassa, jossa on kausiluonteisia ruokia. Kesällä muista kokeilla gelatoa käsityöläisessä gelato-kaupassa, jotta kiertue päättyy makealla nuotilla.
Sisältää
 • Opastettu kulinaarinen kierros
 • Ruokaa ja juomia
 • ylimääräisiä ruokia ja juomia, jotka eivät ole osa kiertuetta
 • juomarahat

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Suihkulähteen edessä kirkon vieressä San Giacomo Di Rialto (kirkon päällä on iso 1500-luvun kello ja näet sen ulkopuolelta). Tämä kirkko on hyvin lähellä Rialton siltaa San Polon puolella. Kun saavut Rialton sillalle, se on noin 30 sekunnin päässä

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Mukavat jalkineet

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Ilmoita yritykselle vähintään 48 tuntia ennen kiertuetta allergioistasi tai ruokavaliorajoituksistasi, jotta he voisivat parhaalla mahdollisella tavalla mukautua sinulle.
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

5 /5

perustuen 7 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  5/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,5/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Wirklich sehr zu empfehlen! Die Tour war sehr witzig, kulinarisch wunderbar und hat einem noch neue Ecken in Venedig gezeigt! Gegangen sind wir nur einige Kilometer, aber grad der doch starke Fokus auf Fisch hat mir alles abverlangt da ich sonst keinen Fisch gegessen habe, aber ab jetzt schon! Da sieht man mal was solch eine tolle Führerin (danke Oli) ausrichten kann :-)

Lue lisää

15. syyskuuta 2022

Käännä

The tour was fantastic. Anna is a real sweetheart. She made everyone feel comfortable and handled our dietary restrictions with professionalism. The local bars and restaurants offered truly amazing food and we happened to return to some of them a day later. Fully recommend this tour to anyone visiting Venice!

14. helmikuuta 2022

Käännä

This was a fantastic tour of the tastes of Venice. Our guide Anna was super friendly and full of information about the wines, the food and Venice. Loved it!

25. syyskuuta 2020

Käännä

Tuotteen tunnus: 224247