Tekemistä kohteessa
Venetsian laguuni

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Venetsian laguuni: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Venetsian laguuni? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Venetsian laguuni : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 16 528 arvosteluun

Tehokas päiväretki

Retkellä ehdittiin nähdä useampi kohde ja opas kertoi läpi matkan ohitettavista kohteista sekä niiden historiasta. Muranon lasitehdas oli mielenkiintoinen, mutta muuta Muranosta ei ehtinyt näkemään. Valitettavasti retkemme osui maanantaille eikä Torcellon museo ollut lainkaan auki. Päädyimme istumaan kahville pienen Torcellon vierailun aikana sillä kyseisellä saarella ei ollut meidän mieleemme oikein nähtävää. Buranoon olisimme kaivanneet hieman pitemmän ajan tutustuaksemme. 45 minuutin aikana ehdimme juosten läpi nähtävän.

Se oli todella hieno kokemus, etenkin se osa, jossa uuden murano-gallerian toimitusjohtaja antoi minulle ja perheelleni mahdollisuuden nähdä Luab 4.0, vaikka se ei oikeastaan ollutkaan osa kiertoajelua. Matkaoppaamme Lara oli erittäin mukava ja auttoi meitä löytämään hyvät paikat gelatoon ja evästeisiin jokaisella saarella.

Eine tolle Tour, vom Umfang her genau das richtige für einen Tagestrip. Die Erläuterungen der Reiseleitung waren jedoch recht spärlich und schwer verständlich. Uns hat Trocello am besten gefallen, diese Insel überrascht mit Ihrer Atmosphäre und Schönheit.

Aivan ihana!

Erinomainen illallinen mielettömässä pimenevässä, lämpimässä Venetsian illassa merellä. Illan päätteeksi nuori mies kosi takanamme nuorikkoaan.

Mielenkiintoinen ja erittäin nopea käynti kolmella saarella.

Muuten hyvä mutta saisi saarilla olla 1tunti aikaa.