Venetsian laguuni

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Venetsian laguuni: Varaa liput ja kierrokset

Venetsian laguuni: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Venetsian laguuni? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Venetsian laguuni : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 20 169 arvosteluun

Retki oli todella mukava tapa kiertää eri saaret näin yksin matkustaneena. Parhaat saaret olivat Torcello, jonka maalaismaisemassa olisin viihtynyt pidempäänkin ja Burano, joka oli näistä kaikista suosituin - jos sinne kulkisi julkisella vesibussilla, saisi aika kauan odottaa pääsyä pois pitkän jonon vuoksi. Aikaa oli melko vähän kiertelyyn ja siksi olisin kaivannut, että yhdessä saaressa olisi ollut enemmän aikaa, jotta olisi kerennyt syödä sekä aikaa jäisi kiertelyyn. Ohjeet olivat epäselvät missä lippu vaihdetaan, joten kävin edellisenä päivänä jo katsomassa paikan sekä vaihtamassa sen siinä lippupisteellä. Kiitos siitä, että kun en kerennytkään ensimmäiselle retkelle, pääsin seuraavaan lähtöön. Olisi ollut helppoa jos retki olisi lähtenyt St. Luciasta eikä San Marcosta. Yövyin Mestressä ja lähdin kaksi tuntia ennen retkeä liikkeelle, kuljin San Marcoon bussilla sekä vesibussilla. Kannattaa siis varata aikaa. Venetsian reissu ei olisi ollut mitään ilman tätä retkeä.

Se oli todella hieno kokemus, etenkin se osa, jossa uuden murano-gallerian toimitusjohtaja antoi minulle ja perheelleni mahdollisuuden nähdä Luab 4.0, vaikka se ei oikeastaan ollutkaan osa kiertoajelua. Matkaoppaamme Lara oli erittäin mukava ja auttoi meitä löytämään hyvät paikat gelatoon ja evästeisiin jokaisella saarella.

Eine tolle Tour, vom Umfang her genau das richtige für einen Tagestrip. Die Erläuterungen der Reiseleitung waren jedoch recht spärlich und schwer verständlich. Uns hat Trocello am besten gefallen, diese Insel überrascht mit Ihrer Atmosphäre und Schönheit.

Aivan ihana!

Erinomainen illallinen mielettömässä pimenevässä, lämpimässä Venetsian illassa merellä. Illan päätteeksi nuori mies kosi takanamme nuorikkoaan.

Mielenkiintoinen ja erittäin nopea käynti kolmella saarella.

Muuten hyvä mutta saisi saarilla olla 1tunti aikaa.