Valitse päivämäärät

Verkehrsmuseum Dresden

Verkehrsmuseum Dresden: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Verkehrsmuseum Dresden? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Verkehrsmuseum Dresden : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 378 arvosteluun

City Card on ihanteellinen paikka tutustua kaupunkiin

Varasin City Cardin netistä neljälle henkilölle kahdeksi päiväksi ja tulostin tositteet kotona. Hotellimme oli Radebeulissa ja toimintamme keskittyi 16 km päässä Dresdenin keskustasta. Jotta voisimme käyttää Strab-linjaa 4 Radebeulista Dresdeniin ilmaiseksi, meidän piti ensin ajaa keskustaan ja lunastaa kuponki matkailuneuvonnasta. Koimme sen hankalaksi. Hotellien vastaanotoilla tulee myös olla lupa lunastaa kupongit täällä. Tästä huolimatta valitsisin City Cardin uudelleen toiseen tällaiseen oleskeluun.

Hieno juttu, erittäin hyvä idea.

Ostin kaupunkikortin verkosta. Se toimi erittäin hyvin, sen lukemisessa oli ongelmia tarkastuksen aikana. Mutta sitten se toimi. Kaupungin myyntitoimisto laski City Cardille eri hinnan kuin minä sen ostin. Henkilökunta ei pystynyt antamaan mitään hyödyllistä tietoa hintaerosta. Olin hieman järkyttynyt. Tämän kortin perusidea on erittäin hyvä. Saavutettavat hyödyt eivät usein olleet toteutuvia. Käyttöaika klo 19 asti oli erittäin tiukka.

Yhteydet julkisilla liikennevälineillä Dresdenissä ovat erittäin hyvät. Olin varannut Dresden City Cardin verkossa etukäteen. Koska saavuimme hotelliin paljon ennen sisäänkirjautumispäivää, pystyimme aloittamaan suoraan kaupunkiin etsimättä lippuautomaattia tai jonottamista missään. Kaikki sujui loistavasti!

Hyvä ja toimiva kortti.

Erittäin hyödyllinen kortti, jos haluat nähdä tämän kaupungin.