Valitse päivämäärät

Veronan areena

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Muut elämykset
34 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Veronan areena: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Veronan areena? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Veronan areena : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 4 358 arvosteluun

Etsi vain kohtauspaikka, tämä on "sisäänkäynnissä" 16, on parempi mainita se. Kävely oli erittäin mukavaa, meillä oli loistava opas, joka ei vain selaillut tarinaansa, vaan hänellä oli myös mukavia anekdootteja ja joka onnistui aina kiehtomaan meidät. Aidan oopperaesitys oli mukava kokemus, meillä oli mukavat istuimet huipulla. Ehdottomasti pakko tehdä.

Aivan ihana, muista ottaa istuintyyny mukaan! Sinä istut antiikin Rooman kivellä! Tämä on paikka olla, tuntuu kuin koko Verona (paikalliset ja turistit) tulee ulos katsomaan tätä, jotkut pukeutuvat rennon, mutta monet pukeutuvat tyylikkäästi! Et halua missata tätä, se oli Veronan-vierailumme kohokohta.

Olimme varanneet 2 päivää. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja halukas antamaan tietoa. Loistava tapa tutustua Veronaan ja nähdä nähtävyydet, koska voit hypätä kyytiin ja pois milloin tahansa. Valitsimme A- ja B-linjat. A-linjalla pääsimme jopa ajamaan uudestaan lauantaina klo 19.00.

Päätimme spontaanisti keskipäivällä ja varasimme liput ja haimme ne klo 17.45 areenalta. Sitten teimme tunnin kaupunkikierroksen, oppaamme oli erittäin hyvä. Sen jälkeen oli vielä aikaa juoda ja sitten menimme areenalle. Kaikki oli loistavasti järjestetty.

Emme aina kulje hoho-bussilla, mutta se kannatti Veronassa, koska kohteet ovat hajallaan ja kävely olisi vaikeaa varsinkin kesähelteellä. Aloitimme rautatieasemalta ja nouto on lähellä päärakennuksen sisäänkäyntiä, ei lähellä kaikkia bussipysäkkejä.