Tekemistä kohteessa
Verona

Fall in love with this ancient city’s picturesque plazas, Roman amphitheater, and countless churches.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Verona: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Verona parhaat nähtävyydet?

Millä kohteen Verona kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Verona: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Verona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Verona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 4 611 arvosteluun

Upea vierailu kahdelle perheomisteiselle viinitarhalle. Stefano oli oppaamme iltapäivällä. Hän antoi meille paljon tietoa Valpolicellan alueesta ajaessaan meitä. Pysähdyimme ensin Fariniin, jossa Sylvia opasti meidät viiniköynnöksistä pullotukseen. Sitten maistimme 6 erilaista punaviiniä. Kaikki yhtä herkullisia. Näiden mukana oli runsaasti lihaa ja juustoa. Seuraavaksi vierailimme Villa Borgitissa, jossa meille näytettiin jälleen heidän viinitilansa. Viiden viinin maistelun aikana saimme lihaa, juustoja, polentaa, suklaata ja keksejä jokaisen punaisen mukana. Ja kaikki tämä 1500 -luvun kellarissa. Suosittelen tätä matkaa. Jokaisen sentin arvoinen.

Erinomainen palvelu ja helppokäyttöinen

Äskettäisenä lomana päädyimme Veronan rautatieasemalle etsimään hop-on hop-off -bussikierrosta. Bussipysäkki on aivan aseman ulkopuolella. Skannasin älypuhelimella QR -koodin ja noin 5 minuutin sisällä olimme varanneet 5 lippua valmiina seuraavalle bussille. Kuljettaja ja vastaanottovirkailija bussissa olivat erittäin ystävällisiä ja avuliaita, ja koko kokemus oli mukava ja informatiivinen. Jos kaltaiseni vanha voi tehdä tämän, kuka tahansa voi. Se on loistava palvelu!

Paikallinen palveluntarjoaja teki kaiken, mitä varasimme. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja erittäin ystävällistä. Täydellinen organisaatio! Myös areenan kiviportaiden istuimet olivat hyvät: lavan lähellä ja Coronan takia siellä oli numeroituja istuimia ja tilaa oli suhteellisen paljon.

Palvelu oli mainostettua, mutta toivon sen menneen yli klo 17… sanomalla, että jokin on hyvä 24 tunnin ajaksi, tarkoittaa sitä, että sitä voidaan käyttää koko päivän aikana. Pidin siitä, että reitti nousi suoraan rautatieasemalta. Paras, jos sitä käytetään aikaisemmin päivällä.

Kaikki meni hyvin ja meillä oli jopa numeroituja paikkoja Coronan takia. Klo 17.45 oli vain yksi tiskillä, joten saimme lunastaa kuponkimme vasta klo 18.10. Kaupunkioppaan oli odotettava meitä ...