Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Verona

Rakastu tämän muinaisen kaupungin viehättäviin aukioihin, roomalaiseen amfiteatteriin ja moniin kirkkoihin.

Aktiviteetit saatavilla

  • Tutustu Veronaan
  • Verona pyörillä
  • Pizza, pasta, gelato ja muuta
  • Veneton viini ja viinitarhat
  • Matkat Pohjois-Italiassa
117 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/8

Verona: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Verona parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Verona?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Verona ovat

Veronan areena

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Verona?

Verona: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Verona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Verona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 7 358 arvosteluun

Etsi vain kohtauspaikka, tämä on "sisäänkäynnissä" 16, on parempi mainita se. Kävely oli erittäin mukavaa, meillä oli loistava opas, joka ei vain selaillut tarinaansa, vaan hänellä oli myös mukavia anekdootteja ja joka onnistui aina kiehtomaan meidät. Aidan oopperaesitys oli mukava kokemus, meillä oli mukavat istuimet huipulla. Ehdottomasti pakko tehdä.

Aivan ihana, muista ottaa istuintyyny mukaan! Sinä istut antiikin Rooman kivellä! Tämä on paikka olla, tuntuu kuin koko Verona (paikalliset ja turistit) tulee ulos katsomaan tätä, jotkut pukeutuvat rennon, mutta monet pukeutuvat tyylikkäästi! Et halua missata tätä, se oli Veronan-vierailumme kohokohta.

Olimme varanneet 2 päivää. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja halukas antamaan tietoa. Loistava tapa tutustua Veronaan ja nähdä nähtävyydet, koska voit hypätä kyytiin ja pois milloin tahansa. Valitsimme A- ja B-linjat. A-linjalla pääsimme jopa ajamaan uudestaan lauantaina klo 19.00.

Päätimme spontaanisti keskipäivällä ja varasimme liput ja haimme ne klo 17.45 areenalta. Sitten teimme tunnin kaupunkikierroksen, oppaamme oli erittäin hyvä. Sen jälkeen oli vielä aikaa juoda ja sitten menimme areenalle. Kaikki oli loistavasti järjestetty.

The tour was amazing and Stefano was a very good guide. He had a good knowledge about wines and wine areas. We had two different wine producers and we also met great pelle from diffrent countries.